Jump to content
انجمن پی سی دی

بسته بهینه ساز جدیدی برای The Evil Within | رفع باگ، نرخ فریم ۶۰ و غیره

Recommended Posts

059qryry2vxrxaif6c0c.jpg

ا??رادی که نسخه PC بازی The Evil Within را خریداری کرده اند، از روز اول قادر بودند که نوارهای سیاه موجود در ص??حه را حذ?? کنند اما امروز با آپدیتی که منتشر شده است، چنین کاری بیش از پیش راحت تر خواهد بود. بهینه سازی جدیدی که آمده است، قابلیت های دیگری را نیز در خود دارد که جزئیات آن را می توانید در ادامه مطلب مشاهده کنید.

جزئیات بسته بهینه ساز جدید بازی The Evil Within بدین شرح می باشد:

• تنظیمات مخصوص برای ق??ل کردن نرخ ??ریم اضا??ه شده است

• شما هم اکنون می توانید در بخش تنظیمات میزان نرخ ??ریم بازی را بین ۳۰ و ۶۰ انتخاب کنید. اضا??ه شدن تنظیمات Letterbox

• شما هم اکنون می توانید Letterbox را در رابط کاربری خود غیر ??عال کنید (منظور از Letterbox همان نوارهای سیاهی می باشد که بالا و پایین ص??حه وجود دارند)

• برخی مشکلات گیم پلی زمانی که نرخ ??ریم بالاتر از ۳۰ می باشد ر??ع شده است.
  • مشکلاتی که در زمان حذ?? Letterbox به وجود می آمد، دیگر نمایان نخواهد شد.
  • زمانی که بازی را برای اولین بار اجرا می کنید، به صورت پنجره کوچک اجرا می شود که با این بسته بهینه ساز دیگر چنین نخواهد بود.
  • برخی مشکلات محلی درون بازی ر??ع شده اند.

بازی The Evil Within که در کشور ژاپن با نام Psychobreak هم شناخته می شود، شما را در نقش کارآگاهی به نام Sebastian Castellanos قرار خواهد داد. ??ردی که پا به یک تیمارستان مملوع از موجودات شیطانی با محیطی جهنمی می گذارد تا اینکه همکار خود را بیابد و با کمی شانس، از محلکه بگریزد. برای این کار، شما از دریای مهمات و اسلحه برخوردار نخواهید بود؛ این بازی بر اساس سبک وحشت و بقا ساخته شده است و طبق توضیحات آقای Shinji Mikami، طوری خواهد بود که شما بتوانید با اسلحه های گوناگون و تله، دشمنان را نابود کنید البته انتظار یک عنوان شوتر پر زد و خورد را نداشته باشید چرا که در The Evil Within، همانطور که گ??ته شد، منابع زیادی وجود ندارد و شما باید از هوش و ذکاوت خود نهایت بهره را ببرید.

The Evil Within برای PlayStation 3 ،PlayStation 4 ،Windows PC ،Xbox 360 و Xbox One منتشر شده است.

....

Gamefa

اصلا بازی باحالی نبود.گ??تیم بعد چند وقت یه بازی ترسناک انجام میدیم اما بجاش یه بازی چندش آور گیرمون اومد.ای کاش بجاش Ryse رو خریده بودم.یه بازی کاملا بهینه شده است.

داداش من ات??اقا هر دوش رو گر??تم.

evil within خیلی بهتر از ryse ه.

ryse ??قط گرا??یک داره.اصلا گیم پلی جذابی نداره.

عمو خیلی یکطر??ه ر??تی نقد کردی.

کلا تو آس??ایدی با این نقدت

کجاش چندشه؟؟؟

من تو آ??ساید نیستم تو خود زمینم.من انتظار یه بازی ترسناک داشتم که مو به بدن آدم سیخ کنه مثل سری بازی های Slender.دلایل من برای چندش بودنش هم اینکه با تبر میزنی دشمت رو میترکونی یا اینکه وقتی دشمنت رو کشتی دست میکنی تو بدنش و امتیاز میگیری یا اینکه با کشیدن اون دستگیره ها تو چپتر 3 صدتا نیزه ??رو میکنی تو بدن دشمن و...

Edited by FARZAN CRASH 007

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...