joker1 Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 هیچی هر کدوم رو خریدی خریدی مشکلی پیش نمیاد عزیز اینجا vita wifi PS Vita WiFi/Rg1 قیمت زده 640 تومن اونوقت وا??ا تری جی زده PS Vita 3G/Wi-Fi/Rg2/UnLock 675 برا 35 تومن که به نظرتون wifi 3g unlook rgin 2 بخرم بهتر نیست؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 اینجا vita wifi PS Vita WiFi/Rg1 قیمت زده 640 تومن اونوقت وا??ا تری جی زده PS Vita 3G/Wi-Fi/Rg2/UnLock 675 برا 35 تومن که به نظرتون wifi 3g unlook rgin 2 بخرم بهتر نیست؟؟ نمیدونم به نظرم کنسول همراه برای بازیه و الکی بابتش 35 تومن به گردنت ننداز . و سیمکارت هم مهم نیست گوشی رو پس واسه چی ساختن ؟!!!. به نظرم Wifi معمولی رو بخر ولی رجین 2 که همونطورم گ??تم مشکل ولتاژ برق نداشته باشی Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker1 Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 نمیدونم به نظرم کنسول همراه برای بازیه و الکی بابتش 35 تومن به گردنت ننداز . و سیمکارت هم مهم نیست گوشی رو پس واسه چی ساختن ؟!!!. به نظرم Wifi معمولی رو بخر ولی رجین 2 که همونطورم گ??تم مشکل ولتاژ برق نداشته باشی شما که در پست قبل که من پرسیدم وا??ا تنها چی regin 1 بخرم یا 2 گ??تین هرکدوم و بخرم مهم نیست الالن نظرتون در مورده PS Vita 3G/Wi-Fi/Rg2/UnLock این چیه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 شما که در پست قبل که من پرسیدم وا??ا تنها چی regin 1 بخرم یا 2 گ??تین هرکدوم و بخرم مهم نیست الالن نظرتون در مورده PS Vita 3G/Wi-Fi/Rg2/UnLock این چیه؟ وای ??ای تنها رجین 2 بخری بهتره چون گ??تم مشکل ولتاژ رجین 1 رو نداره . ولی اگه میخوای همیشه به روز باشی و ن??ر اول باشی که اپدیت ها و... سونی رو دریا??ت میکنه رجین 1 بخر . خوبه ولی به نظرم 3g به درد نمیخوره هم هزینه بیشتر باید بدی هم مشکل داره کلا توی ایران یکی از ??امیل ها خریده مشکل داره 3g اش Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker1 Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 وای ??ای تنها رجین 2 بخری بهتره چون گ??تم مشکل ولتاژ رجین 1 رو نداره . ولی اگه میخوای همیشه به روز باشی و ن??ر اول باشی که اپدیت ها و... سونی رو دریا??ت میکنه رجین 1 بخر . خوبه ولی به نظرم 3g به درد نمیخوره هم هزینه بیشتر باید بدی هم مشکل داره کلا توی ایران یکی از ??امیل ها خریده مشکل داره 3g اش حالا اگه وا??ای تنها گیرم اومد حتما وگرنه مجبورم داداشی حالا ب??رما برا بازی هاشم میتونم ازت سوال کنم؟ راستی Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 حالا اگه وا??ای تنها گیرم اومد حتما وگرنه مجبورم داداشی حالا ب??رما برا بازی هاشم میتونم ازت سوال کنم؟ راستی هرجور دوست داری... ایشون که ??علا" ویتا ندارن. راستی....چی؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker1 Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 عزیزان مجددا سلام و عذر خواهی یه جا پیدا کردم ?? ?? ???? ??? ??? _ ps vita wifi میده 520 ??قط وا??ا ??قط و ??قط وا??ا نظرتون چیه؟ میگه رجین 3 هستش . میگه برا وا??ایه خالی رجین مهم نیست چون سیم کارت نمیخوره اون 3 جی هستش که رجین 1 یا 2 مهمه نظر دوستان چیه؟ سایتشم نماده اطمینان داره Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 عزیزان مجددا سلام و عذر خواهی یه جا پیدا کردم ?? ?? ???? ??? ??? _ ps vita wifi میده 520 ??قط وا??ا ??قط و ??قط وا??ا نظرتون چیه؟ میگه رجین 3 هستش . میگه برا وا??ایه خالی رجین مهم نیست چون سیم کارت نمیخوره اون 3 جی هستش که رجین 1 یا 2 مهمه نظر دوستان چیه؟ سایتشم نماده اطمینان داره از من میشنوی رجین 3 اصلا توی عمرت کنسول و گوشی نخر که بدبختی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 (edited) هرجور دوست داری... ایشون که ??علا" ویتا ندارن. راستی....چی؟ اره من پارسال ??روختم چون سریع باتری خالی میکرد و منم کلا کمتر میر??تم سراغش . ??روختم و یکم پول گذاشتم PS4 خریدم:biggrin2: . راستی اینو به joker 1 بگم که حتما سری جدید Vita رو بخره من سری اولیش رو داشم که سال 2010 امد یکم سنگین و اذیت میکنه ولی نسخه جدیدش کم وزن تر و خوش دست تر ساخته شده Edited October 28, 2014 by Black Hawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker1 Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 الان اینی که ادرسشو دادام همین 520 تومنیه جدید نیست سریه قدیمه اره؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 الان اینی که ادرسشو دادام همین 520 تومنیه جدید نیست سریه قدیمه اره؟ نمیدونم همشون شبیه هم عکس میگذارن باید با مدیر ??روشگاه صحبت کنی تا ته و تو موضوع رو ب??همی Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker1 Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 سلام دوستان عزیزم خواستم ازتون تشکر کنم بابت تمام زحماتی که برام کشیدین دسته تک تکتون رو میبوسم ممنونم واقا راهنمایی هاتون استادانه بود و خدا وکیلی به دردم خورد خدا خیرتون بده . ولی دوستان به خدا نمیدونم چه جوری بگم ولی ??علا ps vita کنسل شد و چون بودجمو میخوا بیشتر کنم میخوام ps4 یا x one بخرم ( نظره دوستان رو میخوام در مورده این تصمیمم بدونم) ولی خدا وکیلی با اون راهنمایی هایه استادانه که کردین تصمیم دارم اخره برج ویتا بخرم و از راهنمایی هایه استادانتون است??اده کنم اگه اجازه بدین میرم تو تاپیک ps4 یا xone اونجا هم اگه منو لایق بدونید راهنماییم کنید بازم ممنونم ببخشید تورو خدا اگه اذیت شدین Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 سلام دوستان عزیزم خواستم ازتون تشکر کنم بابت تمام زحماتی که برام کشیدین دسته تک تکتون رو میبوسم ممنونم واقا راهنمایی هاتون استادانه بود و خدا وکیلی به دردم خورد خدا خیرتون بده . ولی دوستان به خدا نمیدونم چه جوری بگم ولی ??علا ps vita کنسل شد و چون بودجمو میخوا بیشتر کنم میخوام ps4 یا x one بخرم ( نظره دوستان رو میخوام در مورده این تصمیمم بدونم) ولی خدا وکیلی با اون راهنمایی هایه استادانه که کردین تصمیم دارم اخره برج ویتا بخرم و از راهنمایی هایه استادانتون است??اده کنم اگه اجازه بدین میرم تو تاپیک ps4 یا xone اونجا هم اگه منو لایق بدونید راهنماییم کنید بازم ممنونم ببخشید تورو خدا اگه اذیت شدین خواهش میکنم داداشی وظی??ه است کاریه که برای اطلاع رسانی باید بگیم تا شما که تازه قدم به اینطور کنسول ها میگذارید دچار اشتباه نشید . و باید بگم از یک نظر کار خوبی کردی که کنسول خونگی رو انتخاب کردی . به نظرم ps4 بخر چرا ؟! چون که قدرتش 46% بیشتر از ایکس 1 هستش و پشتیبانی سونی مثل مایکرو گند نیست . (کسانی که نسل 7 کنسول مایکروسا??ت رو خریدن الان حر?? منو میزنن) Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker1 Posted October 29, 2014 Author Share Posted October 29, 2014 خواهش میکنم داداشی وظی??ه است کاریه که برای اطلاع رسانی باید بگیم تا شما که تازه قدم به اینطور کنسول ها میگذارید دچار اشتباه نشید . و باید بگم از یک نظر کار خوبی کردی که کنسول خونگی رو انتخاب کردی . به نظرم ps4 بخر چرا ؟! چون که قدرتش 46% بیشتر از ایکس 1 هستش و پشتیبانی سونی مثل مایکرو گند نیست . (کسانی که نسل 7 کنسول مایکروسا??ت رو خریدن الان حر?? منو میزنن) سلام داداشی در مورده رجین ها و نوعه کنسولی که باید انتخاب کنم راهنمایی نمیکنید؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی ب??رمایید Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker1 Posted October 29, 2014 Author Share Posted October 29, 2014 http://forums.p30day.com/t14317.html#post85588 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 سلام داداشی در مورده رجین ها و نوعه کنسولی که باید انتخاب کنم راهنمایی نمیکنید؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی ب??رمایید اینم مثل قضییه رجین بندی PS Vita هستش Link to comment Share on other sites More sharing options...
GamerGirl Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 منم خودم میخام ویتا بخرم ولی قیمتش رو نتونستم پیدا کنم، و منظورتون از ۶۰۰ یعنی ۶۰۰ هزار دیگه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now