FARZAN CRASH 007 ارسال شده در دی 24، 2014 ارسال شده در دی 24، 2014 قبلا شاهد شوخی هوشمندانه کانال تلویزیونی AMC بوده ایم که برای تبلیغ سریال مو??ق "The Walking Dead" گروهی از زامبی ها از زیرزمین ساکنان نیویورک را می ترساندند. برای تبلیغ ??صل پنجم این برنامه، شبکه های تلویزیونی Sky اتریش و Fox، یک بیلبورد دیجیتال را ساخته و در یک ایستگاه اتوبوس در وین نصب کردند تا با احساسات مردم بی گناه منتظر در ایستگاه، بازی سنگینی کنند. در این آگهی تبلیغاتی، ا??راد مختل?? با دیدن ناگهانی تصاویر زامبی ها شوکه شده، طبعا ??ریاد کشیده و ??رار می کنند. حتی یک مرد برای د??اع از خود اسکیت بوردش را بالا می برد. آن چه که این آگهی تبلیغاتی را ترسناک می کرد، اضا??ه شدن چیزی به صحنه واقعی خیابان بود که انگار چند موجود بد و ن??رت انگیز در زندگی واقعی به سوی مردم تلو تلو می خوردند. دانلود این ??یلم تبلیغاتی [h=4][/h]
ubilove ارسال شده در دی 24، 2014 ارسال شده در دی 24، 2014 به قرآن اگه تو ایران بود یارو به جای اینکه جیغ بزنه میخندید.
Black Hawk ارسال شده در دی 24، 2014 ارسال شده در دی 24، 2014 :laugh: چی باحال . AMC هم باحال میترسونه همه رو :icon_346[1]:
nazyaryan ارسال شده در دی 25، 2014 ارسال شده در دی 25، 2014 من که منتظر ??صل بعدیشم خیلی جالبه اصلا از خیلی ??یلم های سینمایی هم داستانش قوی تره اونجا که سر هرشل رو با شمشیر قطع کرد خیلی سوپرایز شدم انتظار میر??ت مثل ??یلم های آبکی پیرمرده نجات پیدا کنه اما مرد:icon_346[1]:
Black Hawk ارسال شده در دی 25، 2014 ارسال شده در دی 25، 2014 من که منتظر ??صل بعدیشم خیلی جالبه اصلا از خیلی ??یلم های سینمایی هم داستانش قوی تره اونجا که سر هرشل رو با شمشیر قطع کرد خیلی سوپرایز شدم انتظار میر??ت مثل ??یلم های آبکی پیرمرده نجات پیدا کنه اما مرد:icon_346[1]: امده کجایی :icon_346[1]: اینم لینکش : لینک
ANTONIOB39 ارسال شده در دی 25، 2014 ارسال شده در دی 25، 2014 ممنون جالب بود...ولی اگه تو ایران بود ایستگاه اتوبوسو کلن ****** میکردن.:icon_346[1]:
nazyaryan ارسال شده در دی 28، 2014 ارسال شده در دی 28، 2014 :lol: چقدر عقبم از قا??له ممنون واسه لینک
Black Hawk ارسال شده در دی 28، 2014 ارسال شده در دی 28، 2014 :lol: چقدر عقبم از قا??له ممنون واسه لینک خواهش میکنم قسمت 3 هم امد کی??یت 720 اش (البته دقیقا دیشب:biggrin2:)
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری