رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

0f8a517c876e581e314b3c9b529d3fc4_XL.jpg

 

پریسا تبریز یکی از مهم‌ترین سلاح‌های گوگل است که وظی??ه محا??ظت از این برند با ارزش را بر عهده دارد. این هکر کلاه س??ید که ملیت ایرانی-آمریکایی دارد به سرویس‌های گوگل حمله کرده و نقاط ضع?? احتمالی آنها را پیش از این که هکرهای مجرم یا کلاه سیاه به گوگل حمله کنند، کش?? می‌کند.

 

پریسا تبریز یکی از مهم‌ترین مهره‌های شرکت گوگل است. جوان ایرانی متخصص در امنیت سایبری که در گوگل از او با با عنوان «شاهزاده امنیت» یاد می‌شود. کار او و تیمش، نجات حدود بیش از یک میلیارد کاربر گوگل کروم، پرکاربرترین مرورگر اینترنتی حال حاضر دنیا است.

 

خانم تبریز ۳۱ ساله، ‌پدیده غیر عادی در سیلیکون ولی و دنیای ??ن‌آوری است؛ او یک زن است، در دنیای ??ن‌آوری که زنان چندان حضور پر‌‌رنگی ندارند‌. علاوه بر این مدیر تیمی 30 ن??ره در آمریکا و اروپا است که اکثر آنها مرد هستند. به همین دلیل است که او قادر به انتخاب لقب خود است و نام «شاهزاده امنیت» ‌روی کارت ویزیت او حک شده است. خود خانم تبریز در این باره می‌گوید:

  • می‌دانم که عنوان مهندس امنیت برای بسیاری خسته‌کننده و تکراری است و بسیاری از ا??راد حوزه ??ناوری این عنوان کاری را بسیار جدی می‌گیرند. بنابراین لقب «شاهزاده امنیت» که لقبی جالب و عجیب است را انتخاب کردم .

1412458325941_wps_10_Google_s_Security_Princes.jpg

 

اوایل سال جاری بود که گوگل بعنوان اولین شرکت در سیلیکون ولی اقدام به انتشار اطلاعاتی در مورد منابع انسانی خود کرد و طبق این اطلاعات مشخص شد که از هر 100 کارمند گوگل، ??قط 30 ن??ر زن هستند. خانم تبریز در مورد حضور زنان در عرصه ??ن‌آوری می‌گوید:

  • پنجاه سال پیش، درصد زنان شاغل در عرصه پزشکی و حقوق تقریبا برابر بود، خوشبختانه حالا درصدی از زنان نیز به حوزه ??ناوری روی آورده‌اند. ??ناوری یکی از حوزه‌هایی است ک با سرعت بالا در حال رشد است و جا برای کار زیاد دارد.

خانم تبریز که در سال ۲۰۱۲ به عنوان یکی از 30 ن??ر بر‌تر سال که زیر 30 سال سن دارند از سوی مجله ??وربس انتخاب شد، اعتقاد دارد نقش کمرنگ زنان در دنیای ??ناوری به این علت است که آنها خودشان را دست کم می‌گیرند. او در این مورد می‌گوید:

  • چند سال پیش مطالعه‌ای انجام شده بود که در آن کسانی را که تحصیل در رشته کامپیوتر را کنار گذاشته بوند، مورد سوال قرار داده بود. جالب است بدانید که زنانی که این رشته را ترک کرده بودند معدل -B داشتند و علت اصلی رها کردن رشته کامپیوتر توسط آنها این بود که احساس می‌کردند، رشته سختی است. این در حالی بود که معدل مردانی که این رشته را ترک کرده بودند C بود و دلیل آنها این بود که این رشته جذاب نیست.

خانم تبریز در حومه شهر شیکاگو بزرگ شد. پدرش که یک پزشک ایرانی و مادرش یک پرستار لهستانی است. او به عنوان خواهر بزرگ‌تر، همواره دو برادر کوچک خود را زیر پر و بال داشت. او در خصوص برادران خود می‌گوید:

  • از آن‌ها بزرگ‌تر بودم و در همه بازی‌ها آن‌ها را شکست می‌دادم! اما وقتی بزرگ‌تر شدند و دیگر زورم به آن‌ها نمی‌رسید، به این نتیجه رسیدم که باید به طریق دیگری از آن‌ها جلو بزنم. در آغاز نمی‌دانستم باید به چه کاری مشغول شوم. چندین آزمون در مدرسه انجام دادم که نتیجه آن‌ها این بود که باید ا??سر پلیس شوم. در ابتدا کلی به این موضوع خندیدم ولی حالا می‌بینم ‌چندان هم دور از واقعیت نبود. اکنون من به گونه‌ای مشغول ح??اظت از ا??راد هستم.

1412457744946_wps_4_4507177327_cfa1e97f9b_o_j.jpg

 

خانم تبریز ??قط درس نخوانده، بلکه در اوقات ??راغت خود بستنی درست می‌کند و به عکاسی هم علاقه دارد. حتی ورزش مورد علاقه او صخره‌نوردی است که در اطرا?? مقر گوگل به این ورزش می‌پردازد. او تا پیش از آنکه در رشته مهندسی کامپیو‌تر وارد دانشگاه ایلینویز شود، حتی به رایانه دست هم نزده بود؛ اما داستان «جان دراپر» معرو?? به «کاپتان کرانچ» یکی از معرو??‌ترین هکر‌های معاصر الهام بخش او در این مسیر بود.

 

 

1412457844539_wps_7_She_is_Google_s_top_secre.jpg

 

 

پریسا تبریز همه چیز را زیر نظر دارد. از ??عالیت هکرهای مجرم برای دزدی اطلاعات بانکی ا??راد، تا ??عالیت‌های گروه‌هایی همچون Anonymous و حتی کسانی که در پی هک کردن و از کار انداختن سیستم Gmail ایران هستند. توانایی خارق‌العاده او برای ن??وذ به ذهن هکرهای مجرم، منجر به آن شده ‌که وی مسئول صدور مجوز حضور سایر مهندسان در بخش امنیت گوگل شود. در سمینارهایی که برگزار می‌کند از مخاطبانش می‌خواهد ‌راه هک کردن یک دستگاه شکلات ??روشی را بدون است??اده از ابزار تکنولوژیک شرح دهند. پاسخ آن‌ها برای پریسا تبریز مشخص می‌کند که کدام یک از استعداد ذاتی برای ورود به عرصه امنیت سایبری برخوردارند.

 

شرکت گوگل مجبور است هزینه‌های بسیاری ‌برای نزدیک نگه داشتن دشمنان خود و شناخت نقاط ضع?? امنیتی خود متقبل شود. اکنون این شرکت به هر شخصی که بتواند خطا‌ها یا نقاط ن??وذپذیری گوگل کروم را نشان دهد، پاداشی برابر با ۳۰ هزار دلار پرداخت می‌کند و تا امروز مجموع این پاداش‌ها به ۱.‌۲۵ میلیون دلار رسیده است و منجر به ترمیم ۷۰۰ باگ در کروم شده است. پریسا تبریز بر این باور است که این اقدام گوگل کاملا منطقی و حساب شده است، زیرا‌ شما می‌خواهید که این هکر‌ها در کنار شما باشند و نه ‌علیه شما. از همین روی است که او معمولا ساعات زیادی ‌در شبانه روز در تلاش برای ح??اظت از اطلاعات یک ه??تم جمعیت جهان است.

 

 

....

Zoomit

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری
×
×
  • جدید...