saman0181 Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 همین الان ی ??ایل mkv ب حجم 110 گیگ اشتباها حذ?? شد درایو که ??یلم توش بود 500 گیگ هست که 180 گیگ خالی داشت که با این ??یلم حجم ازاد 70 گیگ بود و در مجموع کل هارد 200 گیگ ??ضای ازاد و هیچ ??ایل جدیدی در درایو مورد نظر و دراو های دیگه کپی نشده الان بهترین نرم ا??زار برای بازگردانن بودن نقص این ??ایل چیه؟ لط??ا کسانی که mkv سالم ریکاوری کردن راهنمایی کنن Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratus7 Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 سلام بهترین و پرسرعت ترین و کامل ترین برنامه recovery my files است Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest طبالÙ�اسÙ� Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 سلام ??قط نرم ا??زار icare data recovery رو نصب کن وقسمت adavance recovery رو بزن.??ایلهاتو بدون کوچکترین ایراد بازیابی میکنه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saman0181 Posted October 12, 2014 Author Share Posted October 12, 2014 ??ایل من 3 پارت mkv 40 گیگی بودش با 2 تا برنامه چک کردم نشون میده ولی حجمی براشون نمیزه دوستان لط??ا راهنمایی کنن بدجور گیر 3 ??ایل هستم Link to comment Share on other sites More sharing options...
mostafamz2010 Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 اگه با این نرم ا??زارا که معر??ی کردن درست شد که هیچی اگه نشد باید هارد رو ببری مغازه های بازیابی اطلاعات که به صورت حر??ه ای ریکاوری میکنن Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 سلام بهترین و پرسرعت ترین و کامل ترین برنامه recovery my files استدقیقا" یکی از بهترین نرم ا??زار بازگشت اطلاعات هست.من تاحالا هر خیلی چیزهای مهم رو با این نرم ا??زار بازیابی کردم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now