sinaweb ارسال شده در مهر 22، 2011 ارسال شده در مهر 22، 2011 [ATTACH=CONFIG]597[/ATTACH] راسخون : محمدباقر نج??*زاده بار??روش، استاد دانشگاه و مترجم در گ??تگو با خبرنگار مهر از انتشار ترجمه خود از قرآن کریم خبر داد و گ??ت: این ترجمه را 22 سال قبل به پایان بردم و شاید بیهوده نباشد که از آن به عنوان بی*نظیرترین ترجمه ??ارسی از قرآن کریم نام ببرم؛ چرا که تمام ت??اسیر شیعه و اهل سنت برای نوشتن آن مورد مطالعه من قرار گر??ت و از سوی دیگر تمام عبارات و جمله*های به کار ر??ته در آن نیز ??ارسی سره است. وی ادامه داد: سال*های متمادی است که در دانشگاه*ها به تدریس ادبیات ??ارسی مشغول هستم. در این مدت بارها پیش آمده که برای ارجاع دانشجویانم به ترجمه قرآن کریم با ضع?? و نبود ترجمه مناسب از قرآن کریم و نهج البلاغه بر می*خوردیم و این مساله مرا به سمت اینکه ترجمه خودم را به دست انتشار برسانم، بیشتر سوق داد. وی با اشاره به اینکه متن ترجمه خود از قرآن کریم را به همراه ترجمه*اش از نهج البلاغه، صحی??ه سجادیه و م??اتیح*الجنان امسال برای انتشار در اختیار ناشران قرار داده است، ا??زود: در ترجمه*های معرو?? مانند ترجمه مرحوم شهیدی از نهج البلاغه ادبیات مسجع که ادبیاتی آهنگین و موزون است زیاد مورد است??اده قرار می*گر??ت، اما به دلیل دست و پا بند بودن این ادبیات به نظر نمی*رسد بتوان به وسیله آن ترجمه مناسبی را ارائه داد که این موضوع را من به خود مرحوم شهیدی نیز گ??ته بودم. نج??*زاده بار??روش در ادامه با اشاره به ویژگی*های ترجمه خود بیان داشت: ترجمه من از قرآن کریم به زبان ??ارسی امروزین نوشته شده است و زبان آن زبان پارسی سره است که به معنی به کار نر??تن حتی یک لغت عربی و غیر??ارسی در آن است. همچمنین نگاه من به قرآن کریم در این ترجمه نگاهی حقیقی و واقعی بوده است و برای آن به تمام متون تازی و ??ارسی در ترجمه و ت??سیر قرآن رجوع کرده*ام. وی همچنین تا*کید کرد: این ترجمه را صر??ا به دلیل احساس نیازی که به متن آن برای ارجاع دانشجویان و پژوهشگران احساس می*کردم به دست انتشار سپردم؛ وگرنه به اعتقاد خودم برای انتشار چنین متنی نیازمند گذر زمان بیشتری هستیم. جدای از اینکه ناشران هم برای انتشار چنین اثری کم لط??ی*هایی می*کنند.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری