generalzh0 ارسال شده در دی 3، 2014 ارسال شده در دی 3، 2014 آقا من می خوام بازی رو ران کنم همش اوریجین رو میاره !!!! تو رو خدا کمک کنید!!!! بازی رو از همین سایت دانلود کردید.طبق آموزش و راهنمایی برید.احتمالا درست میشه.
javadjoon777 ارسال شده در دی 4، 2014 ارسال شده در دی 4، 2014 من یه مشکل عجیب دارم.وقتی تو تنظیمات بازی رو day میزارم بازی اصلآ تیک نداره ولی تو شب که میزارم بازی ??وقالعاده کنده چرا؟
vaheava ارسال شده در دی 6، 2014 ارسال شده در دی 6، 2014 سلام به دوستان عزیز در مورد اجرا نشدن بازی بعضی از دوستان میگن دوباره نصب کن یا طبق آموزش و راهنمایی برید جلو... :17: این ??ایلی که از این سایت دانلود میکنیم نصب کردنی نیست .... بصورت نصب شده هستش و اینکه کدوم آموزش و راهنمایی؟ رو آیکن بازی که کلیک میکنیم همش این پیغام ارجین میده و میگه ری اینستال کن... Origin not Installed.Pleas reinstal Origin حالا شما از چه نصب کردنی صحبت میکنید؟ کدوم آموزش نصب؟ .....................
sayers ارسال شده در دی 7، 2014 ارسال شده در دی 7، 2014 سلام به دوستان عزیز در مورد اجرا نشدن بازی بعضی از دوستان میگن دوباره نصب کن یا طبق آموزش و راهنمایی برید جلو... :17: این ??ایلی که از این سایت دانلود میکنیم نصب کردنی نیست .... بصورت نصب شده هستش و اینکه کدوم آموزش و راهنمایی؟ رو آیکن بازی که کلیک میکنیم همش این پیغام ارجین میده و میگه ری اینستال کن... Origin not Installed.Pleas reinstal Origin حالا شما از چه نصب کردنی صحبت میکنید؟ کدوم آموزش نصب؟ ..................... نه اموزش میخواد نه نصب ??قط کرک میخواد
ehsas1 ارسال شده در دی 16، 2014 ارسال شده در دی 16، 2014 یه کرک skidrow من دیدم. تو سایت های خارجی هم ملت کامنت داده بودن که حله. http://vip.opload.ir/vipdl/93/4/Zareabbas/FIFA-15-ULTIMATE-TEAM-EDITION-CRACK-ONLY-SC.rar رمز www.bazitak.ir جواب میده؟خودت تست کردی؟
ehsas1 ارسال شده در دی 16، 2014 ارسال شده در دی 16، 2014 من نمیدانم برادر.:91: نسخه pcشو ندارم. شما تست کن اگه خواستی/ خبرشم بده . این همون قبلیاست.ویروسه
hamidtondar ارسال شده در دی 17، 2014 ارسال شده در دی 17، 2014 کرک رو تست کردم ویروس داره بازی رو هم اجرا نمیکنه
mostafamz2010 ارسال شده در بهمن 4، 2014 ارسال شده در بهمن 4، 2014 کرک ??ی??ا هنوز نیومده ؟ نه :wink::heheh:
mahdi.leo19 ارسال شده در بهمن 6، 2014 ارسال شده در بهمن 6، 2014 آقا پس این نسخه ای که تو ??روشگاه P30day هستش چیه قضیه ش ؟؟ اینم بدون کرک?? ؟ اوریجینال که 8 هزار تومن نیست! هست ؟:blink:
hamidtondar ارسال شده در بهمن 8، 2014 ارسال شده در بهمن 8، 2014 بیایید همه با هم برای ظهور کرک دعا کنیم
vaheava ارسال شده در بهمن 20، 2014 ارسال شده در بهمن 20، 2014 gfhgfhfgh بغضیا میان میگن موقع بازی میپره بیرون .. یا تصویر یهویی ساه میشه یا کد میخواد از ما .... بابا این لعنتی که بدون کرک اصلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اجراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نمیشه شماها چجوری ر??تید تو بازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
majidnewman ارسال شده در بهمن 21، 2014 ارسال شده در بهمن 21، 2014 بغضیا میان میگن موقع بازی میپره بیرون .. یا تصویر یهویی ساه میشه یا کد میخواد از ما .... بابا این لعنتی که بدون کرک اصلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اجراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نمیشه شماها چجوری ر??تید تو بازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا زمانی که یه کرک سالم مثلا از رلودد نیاد من دانلودش نمیکنم همش رو اعصابه تو ک?? موندنه
golabettruter ارسال شده در اسفند 2، 2014 ارسال شده در اسفند 2، 2014 دوستان یه خبری دیدم که زده بود 3dm ق??ل دنوو رو زده شکونده
amiraghighi ارسال شده در فروردین 8، 2015 ارسال شده در فروردین 8، 2015 سلام من بازیو دانلود کردم ولی بعد اکسترکت هیچ ??ایل نصبی نیست راهنماییم کنید لط??ا
amiraghighi ارسال شده در فروردین 9، 2015 ارسال شده در فروردین 9، 2015 اقا یکی خواهشا ج.اب منو بده همشو دانلود کردم ولی ??ایلی با پسوند exe اصلا نیستش یه ن??ر مرامی برام اونو اپلود کنه
ehsas1 ارسال شده در فروردین 9، 2015 ارسال شده در فروردین 9، 2015 اقا یکی خواهشا ج.اب منو بده همشو دانلود کردم ولی ??ایلی با پسوند exe اصلا نیستش یه ن??ر مرامی برام اونو اپلود کنه کرک نشده عزیز.الکی دست و پا نزن اجرا نمیشه بدون کرک.اگه خریدی بازی رو بگو بچه ها ??ایلو بذارن
مهمان مهمان ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 سلام دوستان ... واسه مشکل joy stick این نسخه میشه کاری کرد ؟؟ یکی این که دو تا دسته رو جواب نمیده و دوم اینکه مثل نسخه های قبلی با شوکر سمت راست نمیشه کار کرد ... ممنون میشم راهنمایی کنین ...
mtolove ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 سلام دوستان تو لپ تاپ من نمیاره ... لپ تاپم از نظر سخت ا??زاری عالیه گرا??یک 2 گیگ رم 6 گیگ سی پی یو i7 ولی وقتی کرک رو باز میکنم منظورم لانچری هست ک گروه تری دی ام داده بیرون میزنم میگه نیاز ب اورجین داره ... اورجین نصب میکنم بازی میگه باید اکتیو بشه و همش اورجین رو میاره نمیدونم چیکار کنم ! کسی میدونه مشکل از چیه ؟ نسخه بازیم ultimete هست همون 13 گیگ
ehsas1 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 سلام دوستان تو لپ تاپ من نمیاره ... لپ تاپم از نظر سخت ا??زاری عالیه گرا??یک 2 گیگ رم 6 گیگ سی پی یو i7 ولی وقتی کرک رو باز میکنم منظورم لانچری هست ک گروه تری دی ام داده بیرون میزنم میگه نیاز ب اورجین داره ... اورجین نصب میکنم بازی میگه باید اکتیو بشه و همش اورجین رو میاره نمیدونم چیکار کنم ! کسی میدونه مشکل از چیه ؟ نسخه بازیم ultimete هست همون 13 گیگ رم گرا??یک خیلی مهم نیست.مهم مدل گرا??یکه.مثلا gt 840m سلام دوستان ... واسه مشکل joy stick این نسخه میشه کاری کرد ؟؟ یکی این که دو تا دسته رو جواب نمیده و دوم اینکه مثل نسخه های قبلی با شوکر سمت راست نمیشه کار کرد ... ممنون میشم راهنمایی کنین ... با نرم ا??زار تنظیمات ??ی??ا12 ست کن
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری