amiashkani ارسال شده در آذر 10، 2014 ارسال شده در آذر 10، 2014 [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=2] رئيس هيات مديره پرسپوليس شايعه برکناري دايي را تاييد کرد.[/h][/TD] [TD=align: left] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3]حمیدرضا سیاسی در گ??توگو با "ورزش سه" برکناری علی دایی سرمربی پرسپولیس را تایید کرد و از تشکیل کادر??نی جدید در این تیم خبر داد. به گ??ته سیاسی حمید درخشان به عنوان سرمربی و حسین عبدی و علیرضا امامی??ر به عنوان دستیار کارشان را در پرسپولیس آغاز می کنند. [/TD] [/TR] [/TABLE]
amiashkani ارسال شده در آذر 10، 2014 مالک ارسال شده در آذر 10، 2014 کلا چند سالیه که به این تیم گند زدن ودیگه از اون پرسپولیس تهاجمی که تا ده دقیقه اول به حری??ش گل میزد خبری نیست:glare:
kazy ارسال شده در آذر 10، 2014 ارسال شده در آذر 10، 2014 بی تلبیتا!!:mad: برا چی این کارو کردن.به نظرم خیلی مربی مو??قیه. 3جام رو هم حتما میتونست بگیره ولی متاس??انه تراکنش با مو??قیت انجام نمیشد.:76: خلاصه ما از موندنش استقبال میکردیم .:wink: ولی دور از شوخی مرتیکه گند زده بود تیم. اغا برداشته داداش ***** اورده انگار مال باباشه باشگاه.هیچکسم معلوم نی چرا صداش در نمیومد. برنامه هم که نداشت.
Parsa.e ارسال شده در آذر 10، 2014 ارسال شده در آذر 10، 2014 ازش خوشم میاد ولی دیگه این اخرا رید به تیم ( من استقلالی ام):=z:
amiashkani ارسال شده در آذر 10، 2014 مالک ارسال شده در آذر 10، 2014 ولی دور از شوخی مرتیکه گند زده بود تیم. اغا برداشته داداش ***** اورده انگار مال باباشه باشگاه.هیچکسم معلوم نی چرا صداش در نمیومد. برنامه هم که نداشت. کلا این آقا اونقدر مغرور هستش که هیچ کس رو به غیر از خودش قبول نداره با همین غرور احمقانه باعث شد تا تیم ملی به جام جهانی 2010 راه پیدا نکنه یکی دیگه از مشکلات این آقا اینه که همیشه بازیکنای بزرگ تیم رو کنار میزاره و ??قط از جوانان است??اده میکنه حالا خودش تا 38 سالگی چسبیده بود به تیم ملی و توی جام جهانی 2006 یکی از دلایل نتیجه نگر??تن تیم ملی همین آقا بود
rezaarmin ارسال شده در آذر 10، 2014 ارسال شده در آذر 10، 2014 دایی خودش از چشم خیلیا انداخته ی زمام میر??تم اردبیل تو همه مغازه ها عکسش بود الان نه دیگه : |
amiashkani ارسال شده در آذر 10، 2014 مالک ارسال شده در آذر 10، 2014 دایی خودش از چشم خیلیا انداخته ی زمام میر??تم اردبیل تو همه مغازه ها عکسش بود الان نه دیگه : | من هم از ظر??داراش بودم ولی اونقدر لجباز ویه دنده هستش که دیگه از چشمم ا??تاده
chia ارسال شده در آذر 10، 2014 ارسال شده در آذر 10، 2014 آخه دو میلیارد میگر??ت تیم رو نابود کرد بعدشم پرسپولیس میخواست مثه ا??شین قطبی کنه که اون سال مو??ق شد پرسپولیس رو قهرمان کنه ولی بعدش اومد نتوست تیم رو ببنده و شکست خورد حال هم جریان دایی بد تر از داستان ا??شین قطبیه همین بهتر که ر??ت
amiashkani ارسال شده در آذر 10، 2014 مالک ارسال شده در آذر 10، 2014 آخه دو میلیارد میگر??ت تیم رو نابود کرد بعدشم پرسپولیس میخواست مثه ا??شین قطبی کنه که اون سال مو??ق شد پرسپولیس رو قهرمان کنه ولی بعدش اومد نتوست تیم رو ببنده و شکست خورد حال هم جریان دایی بد تر از داستان ا??شین قطبیه همین بهتر که ر??ت حالا که برکنارش کردن باید کل پول قراردادش رو بدن که مبلغی در حدود پنج میلیارد تومنه با این پول یه مربی خوب خارجی میتونستن بیارن
chia ارسال شده در آذر 10، 2014 ارسال شده در آذر 10، 2014 حالا که برکنارش کردن باید کل پول قراردادش رو بدن که مبلغی در حدود پنج میلیارد تومنه با این پول یه مربی خوب خارجی میتونستن بیارن بابا پولش رو بدن این نکبت رو بیرون بندازن
rezamishmak ارسال شده در آذر 11، 2014 ارسال شده در آذر 11، 2014 اگه میخواستن برکنار کنن باید اول ??صل برکنار میکردن نه الان .الان ??قط تیم بهم میریزه . اینجور که معلومه حمید درخشانو دوباره میخوان بیارن:sweat:
saeed kratos ارسال شده در آذر 11، 2014 ارسال شده در آذر 11، 2014 ایشالا که شرایط جوری رقم بخوره که پرسپولیس بمونه توی لیگ برتر.!
generalzh0 ارسال شده در آذر 11، 2014 ارسال شده در آذر 11، 2014 از این مشکلات دو سه سالیه که داره.ولی تهش مو??ق بوده.ایشالا که بهتر از قبل میشیم.
saeed kratos ارسال شده در آذر 11، 2014 ارسال شده در آذر 11، 2014 از این مشکلات دو سه سالیه که داره.ولی تهش مو??ق بوده.ایشالا که بهتر از قبل میشیم. به نظرم این که دایی رو برداشتن کار درستیه ولی این که درخشان رو اوردن کار غلطیه.اخه این یارو تا حالا چیکار کرده جز سقوط تیمهایی که توشون بوده.البه من که دروغ نگم خوشحالم.واسه شما دوستای پرسپولیسیم میگم.
generalzh0 ارسال شده در آذر 11، 2014 ارسال شده در آذر 11، 2014 به نظرم این که دایی رو برداشتن کار درستیه ولی این که درخشان رو اوردن کار غلطیه.اخه این یارو تا حالا چیکار کرده جز سقوط تیمهایی که توشون بوده.البه من که دروغ نگم خوشحالم.واسه شما دوستای پرسپولیسیم میگم. وقت زیاده.باز شاید تونست بهتر کنه.به خریدایه نیم ??صل توجه داشته باشه کارشو درست انجام بده.مشکلات حل شدنیه.
mohammads77 ارسال شده در آذر 11، 2014 ارسال شده در آذر 11، 2014 میخواستید برکنار کنید میشد بهتر برکنار کنید...جوری برکنارش کردن که بیشتر توهین کردن بهش...حالا من کار ندارم ولی پرسپولیسیا نه به اون شعارهایی که با عشق و شوق برای اومدن دایی به تیمشون احترام گذاشتن و نه خوب برکنارش کردن...راحت بیرون انداختنش و متاس??انه ر??تار حر??ه ای از طر?? باشگاه نبود.
zram ارسال شده در آذر 11، 2014 ارسال شده در آذر 11، 2014 با این که پرسپولیسی نیستم ولی به نظرم خوب شد که برکنارش کردن . ولی حی?? شد که دیگه کسی نیست که بعد از باخت 3 هیچ بیاد بگه "پلسپلیس اون پلسپلیس همیشگی نبود و حق ما بود که این بازی لو ببلیم واشتباهات داولی هم که خودتون میدونید ."و موجبات خنده و شادی ما رو ??راهم کنه .
iman0013 ارسال شده در آذر 11، 2014 ارسال شده در آذر 11، 2014 من کاری به نتیجه ندارم،نباید اینطوری بی احترامی می کردن،البته وقتی ملت همینجوری بهش توهین میکنن (کامنت ها) از مدیراش دیگه انتظاری نیست. مردم زود ??راموش میکنند...
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری