رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام:93:

همونطئر که بیشترتون میدونید بازی minecraft یکی از پر??روش ترین بازی های ps3 و xbox بوده که برای pc هم منتشر شده . نسخه های ps4 و xone این بازی هم به زودی در دسترس همگان قرار خواهد گر??ت!!(عجب چیزی گ??تم :) )

اکثر بازیکنان این بازی پرطر??دار ینی تقریبا 90 درصدشون این بازی رو انلاین بازی میکنن و این بازی تقزیبا به صورت ا??لاین هیچ معنی و جذابیتی نداره . سرور های خارجی زیادی هستن که تمام ظر??یت ان ها توی تمام مدت روز پر هستش ینی 2000 ن??ر در روز !!!

توی ایران خیلی سرور ها ا??تتاح و بعدش نرسیده به 2 ماه بسته شدن . که اکثرا به دلیل حمایت نشدن و یا هک شدن از بین ر??تن .

الان هم سه چهار تا سرور وجود داره . ancientcraft . diamondsword.paradise craft و چند سرور دیگه . که تنها پایه یکی از سرور ها محکم به نظر میرسه .

حالا من یه پیشنهاد دارم .

اگر مدیران و اعضای انجمن و سایت p30day موا??ق باشن یک سرور به نام همین سایت برای این بازی راه بندازیم . تمام کاراشو من بلدم و چندین ن??ر هم حمایت کننده دارم که کمک میکنن تا بسازم این سرور رو .

برای اشناییتون با سرورا و نوع بازی چند تا عوس میزارم .

در واقع این یه بازیه که هر چی از ذهنتون بگذره رو میشه روش پیاده کرد . سرور هایی که ماشین رانی اند . سرور های جنگ یا به اصطلاح pvp و سرور های survival که توشون باید زندگی خودت رو بسازی و هزاران سرور دیگه که همشون یه جذابیت خاصی دارن .

[ATTACH=CONFIG]9724[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]9725[/ATTACH]

عکس ها و توضیحات دیگه در ادامه پست ها :)

توی نظرسنجی هم شرکت کنین.

ارسال شده در

[ATTACH=CONFIG]9727[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9728[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9729[/ATTACH]

اینم چند تا عکس از یکی از سرور های ایرانی

[ATTACH=CONFIG]9730[/ATTACH]

جایزه برای سر یکی از بازیکن ها :) (کشتنش)

[ATTACH=CONFIG]9731[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]9732[/ATTACH]

عکس بالایی هم رستوران سرور :)

تمام اموزش ها و نکات لازم برای انلاین بازی کردن رو خودم یاد میدم اگه رسمی شد این موضوع :)

شاید تو نگاه اول بگین گرا??یک و گیم پلی مسخره ای داره ولی ??قط یک بار امتحانش کا??یه تا عاشقش بشین :)

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...