red dead ارسال شده در آبان 28، 2014 ارسال شده در آبان 28، 2014 سلام دوستان این تاپیک رو زدم که دیگه نیایم تک تک برای انلاین بازی کردن اسم بازی بدیم و آیدی اسم بازیایی که من انلاین میتونم بازی کنم رو اینجا مینویسم کاربرای عزیز هم از این لیست اسم بدن و ساعت و آیدی خودشون _________________ Watch Dogs Uncharted 3 Splinter Cell Blacklist The Last of Us Tekken 6 Red Dead Redmeption Rayman Leggends Playstation All Stars Battle Royale Need For Speed Rivals Mortal Kombat 9 Max Payne 3 Little Big Planet 1 Just Dance 2014 Injustic Gods Among US Gran Turismo 6 God of War Ascension FIFA 13 Diablo 3 Blur Batman Arkham Origins Assassins Creed IV Assassins Creed III Army of TWO Devils Cartel __________________________________ آیدی من هم mafia_2013-YA
red dead ارسال شده در آبان 28، 2014 مالک ارسال شده در آبان 28، 2014 راستی من ??قط روی ps3 میزنم محض اطلاع
generalzh0 ارسال شده در آبان 28، 2014 ارسال شده در آبان 28، 2014 حی?? که به دلایلی نمیشه Mortal Kombat 9 بازی کنیم وگرنه........ . . . . . . . . نابودگر بودم :wink:
omegfa ارسال شده در آبان 28، 2014 ارسال شده در آبان 28، 2014 اینا که برای pc باید cd key بخری !!! رایگان مثل dota و ... هماهنگ کنید!!!
red dead ارسال شده در آبان 28، 2014 مالک ارسال شده در آبان 28، 2014 من دارم مبگم ps3 چرا متن رو نمیخونید ؟؟؟!!!
PS_LORD ارسال شده در آبان 28، 2014 ارسال شده در آبان 28، 2014 بابا اون موقع من تاپیک میزدم برای انلاین، صبح تا شب پای ps3 داشتم انلاین میزدم مخصوصا اسپلینتر سل، هیچکس نبود الان ps3 نداریم...
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری