رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

41f4b5ef-5c87-4489-bc5c-c1d9534cbfe0.jpg?n=rise-of-the-tomb-raider.jpg

اگر از آن دسته ا??رادی هستید که اعتقاد دارید سونی پیش از Gamescom اطلاع داشته که قرار است Rise of the Tomb Raider انحصاری زمانی Xbox One شود، باید بگوییم که سخت در اشتباهید. مدیر عامل شرکت سونی یعنی Shuhei Yoshida در مصاحبه ی تازه ی خود، صراحتا اعلام کرده که انتظار نداشته این عنوان انحصاری زمانی Xbox One شود.

shinhei-yoshida.jpg?w=720

وی در مصاحبه تازه خود اظهار داشت که پس معر??ی بازی در E3 2014 و تایید آن بر روی سه پلت??رم PS4، Xbox One و PC انتظار نداشت به یکباره این عنوان انحصاری زمانی Xbox One شود. زمانی که از او پرسیده شد که آیا Square Enix آن ها را از این موضوع با خبر کرده است، گ??ت :

• شاید به روابط عمومی استودیو های Third-Party ما خبر داده باشند ولی من شخصا از این موضوع بی خبر بودم.

در نهایت زمانی که از او پرسیده شد که آیا Rise of the Tomb Raider را بر روی PS4 خواهیم دید، او پاسخ داد که مایکروسا??ت و Square Enix می توانند بهترین پاسخ را به این سوال دهند :

• این سوال را باید از مایکروسا??ت و Square Enix بپرسید ولی من امیدوارم که این عنوان زیبا در نهایت بر روی PS4 منتشر شود. با این حال توصیه می کنم که به Phil Spencer پیام دهید.

Phil Spencer پیش از این رسما اعلام کرده بود که این عنوان انحصاری زمانی Xbox One است و سازندگان این عنوان پس از پایان دوران قرارداد می توانند این بازی را بر روی هر پلت??رمی که می خواهند، منتشر کنند. وی همچنین اعلام کرده که مهم ترین دلیل انحصاری کردن این عنوان، رقابت با Uncharted 4: A Thief’s End در سال ۲۰۱۵ است.

Rise of Tomb Raider از قدرت نسل جدید و موتور Foundation بهره می برد و چیزی ??راتر از یک حماسه است و یک موقیعت جغرا??یایی وسیع را به تصویر می کشد. جهان بازی از از ??ضا های زیادی برای اکتشا?? و جست و جو پر شده است که از زیبا ترین و البته خطرناک ترین نقاط جهان به شمار می آیند. جهان بازی ۳ برابر جهان نسخه ی قبلی است. این عنوان همچنان در سبک Survival-Action می باشد.

Rise of the Tomb Raider در تعطیلات سال ۲۰۱۵ بر روی Xbox One و احتمالا در سال ۲۰۱۶ بر روی PS4 و PC منتشر خواهد شد.

....

Gamefa

ارسال شده در

بابا وقتی آنچارتد رو داریم غمی نداریم...

اینم بعد یه سال میخواد برای PS4 بیاد تا اون موقع انحصاری هایی مثل GOW و شایدم یه شاهکار دیگه از ناتی داگ رو شاهد خواهیم بود و مطمئنم هیچ کدوم از ??ن های سونی از نیومدن این بازی هیچ ناراحتی و غمی ندارن:heheh:

ارسال شده در

من یه سوالی برام پیش اومده،

الان چندین سال داستان این تامب عوض نمیشه،

این سری هم همونه؟ یعنی دوباره گیر میو??ته و دوباره برای ازادی تلاش میکنه تو جنگل و اینا؟

ارسال شده در
من یه سوالی برام پیش اومده،

الان چندین سال داستان این تامب عوض نمیشه،

این سری هم همونه؟ یعنی دوباره گیر میو??ته و دوباره برای ازادی تلاش میکنه تو جنگل و اینا؟

??علا که معلوم نیس ولی گ??تن یه تغییراتی نسبت به قبل داره اما خود مسیر اصلی داستان شایدم همون باشه

هر چی باشه در حد آنچارتد نیس:heheh:

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...