Incoder ارسال شده در آبان 11، 2014 ارسال شده در آبان 11، 2014 نوترن یکی از سری بازی های بنده است که در حال ساخت اون هستم توی چندین سایت این بازی رو معر??ی کردم گ??تم اینجا هم معر??ی کنم! اگه بخوام قبلش خودم رو معر??ی کنم:من تقریباً 4 سال به برنامه نویسی و بازی سازی مشغولم به دو زبان برنامه نویسی بلدم کد بنویسم البته علاقم بازیسازیه تابحال هم روی 23 تا بازی کارکردم البته یه مدت هم هکر بودم و خوشبختانه خیلی هم حر??ه ای بودم اما تصمیم گر??تم از برنامه نویسی در زمینه بازیسازی است??اده کنم اما خود بازی: بازی یک بازی TopDown ـه که تمرکزش رو کنترل و تعادل داشتنه البته از لول دو به بعد بازی مقداری اکشن میشه برای تکراری نشدن بازی هم در بخشی از بازی نمای دوربین رو عوض کردم تا جایی که تونستم از گرا??یک آماده است??اده نکردم و بیشتر گر??یک کار خودمه این هم چندتا شات: این هم دوتا کاور از بازی: بازی به احتمال زیاد برای سیستم عامل اندروید منتشر میشه لط??اً نظر بدید ممنون
Incoder ارسال شده در آبان 21، 2014 مالک ارسال شده در آبان 21، 2014 سلام چند تا مرحله جدید ساختم لط??اً نظر بدید بازی دوتا باگ داره که بزودی درستشون میکنم و یک نسخه از بازی رو برای دانلود قرار میدم
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری