kazy ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 (ویرایش شده) در بازیهای ویدئویی همواره از زامبیها به عنوان ارکان مهم و جدانشدنی سبک وحشت یاد شده است. با اینحال بعد از مدتهای زیادی که این موجودات ??قط در بازیهای سبک وحشت و ژانرهای این شاخه حضور مییا??تند، اما مدتی است که به سبکهای دیگری هم راه یا??تهاند. ??ارنت: در بازیهای ویدئویی همواره از زامبیها به عنوان ارکان مهم و جدانشدنی سبک وحشت یاد شده است. با اینحال بعد از مدتهای زیادی که این موجودات ??قط در بازیهای سبک وحشت و ژانرهای این شاخه حضور مییا??تند، اما مدتی است که به سبکهای دیگری هم راه یا??تهاند. سالهای گذشته را میتوان ??روغ این موجودات نامید چرا که در همین سالها بازیهای بزرگ و ??وقالعادهای با هنرنمایی زامبیها به بازار عرضه شدهاند. اکنون که سالها از به وجود آمدن چیزی به اسم «آخرالزمان» در بازیهای رایانهای میگذرد، نمیشود بگوییم که از این موقعیت در بازیها هیچ چیز یاد نگر??تهایم. در واقع این دست از بازیها که زامبیهای آخرالزمانی داشتهاند، همواره راههای مبارزه با این موجودات را به ما آموختهاند. پس حالا گیمرها میتوانند از آخرالزمان اینچنینی جان سالم بدر ببرند. با هم 15 نکتهی حیاتی را مرور میکنیم که از بازیها آموخته و در آخرالزمان به کار میبندیم: 1- از مکانهایی شبیه به این دوری کنید: Sweet Home, 1989 2- به دوستانتان اعتماد کنید: Zombies Ate My Neighbors. 1993 3- به هر چیزی که حرکت کند تیراندازی کنید: House of the Dead 3, 2002 4- سر زامبیها را نشانه بروید: Resident Evil 4, 2005 5- وقتی نمیتوانید از پس آنها بر بیایید… ??رار کنید! Stubbs the Zombie, 2005 6. از هم پشتیبانی کنید و با برنامه پیش برید: 2008,call of duty:world at war zombie 7- گیاهان خود را به ص?? کنید: Plants vs. Zombies, 2009 8- هر چیزی میتواند سلاح شما باشد: Dead Rising 2, 2010 9- مراقب حیوانات وحشی باشید: Red Dead Redemption: Undead Nightmare, 2010 10- از آبها حذر کنید: Dead Island, 2011 11- سریعتر پدال بزنید! DayZ, 2012 12- دلیلی برای ادامهی زندگی داشته باشید: The Walking Dead: The Game, 2012 13- مشاهیر و پولدارها هرگز نمیمیمرند: Call of Duty: Black Ops II, 2012 14- هرگز از حرکت بازنایستید: Dying Light, 2014 15- آنچه دارید بیاندازه ارزشمند است: State of Decay, 2013 16- از کسانی که ممکن است به شما آسیب برسانند مخ??ی بمانید: The Last of Us, 2013 ویرایش شده مهر 25، 2014 توسط kazy
datis ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 مرسی خیلی خوب بود داداش کاظم ??قط مد زامبی کالا?? دیوتی یادت ر??ت بگی به نظر من یکی از قشتنگترین زامبی همون کالا?? هست.
kazy ارسال شده در مهر 25، 2014 مالک ارسال شده در مهر 25، 2014 مرسی خیلی خوب بود داداش کاظم ??قط مد زامبی کالا?? دیوتی یادت ر??ت بگی به نظر من یکی از قشتنگترین زامبی همون کالا?? هست. من خودمم خیلی حال کردم ولی خو داداش چی یاد گر??تی ازش؟؟؟؟؟ بگو من اضا?? کنم.
EZIO AUDITORE 731 ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 walking dead for ever will be best
datis ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 من خودمم خیلی حال کردم ولی خو داداش چی یاد گر??تی ازش؟؟؟؟؟ بگو من اضا?? کنم.یاد گر??تم که واسه هر کاری اول باید ??کر کنی و نقشه بچینی آخه کالا?? world at war که اولین نسخه از کالا?? بود که مد زامبی داخلش قرار داد ما اولاش 4ن??ره تا لول 5هم نمیتونستیم بریم نشستیم ??کر کردیمو پلن ریختیم مپnazi zombi رو 4ن??ره تا لول 75 ر??تیم.یه چیز دیگه که یاد گر??تم این بود که داخل کار گروهی باید به همدیگه کمک کردو کاور داد باید همه به بهترین شکل وظی??ه خودشونو انجام بدن در غیر این صورت یه زامبی که از پنجره یکی میومد بیرون کلا" پلنه به هم میریخت و همین باعث game over شدن میشد.
kazy ارسال شده در مهر 25، 2014 مالک ارسال شده در مهر 25، 2014 یاد گر??تم که واسه هر کاری اول باید ??کر کنی و نقشه بچینی آخه کالا?? world at war که اولین نسخه از کالا?? بود که مد زامبی داخلش قرار داد ما اولاش 4ن??ره تا لول 5هم نمیتونستیم بریم نشستیم ??کر کردیمو پلن ریختیم مپnazi zombi رو 4ن??ره تا لول 75 ر??تیم.یه چیز دیگه که یاد گر??تم این بود که داخل کار گروهی باید به همدیگه کمک کردو کاور داد باید همه به بهترین شکل وظی??ه خودشونو انجام بدن در غیر این صورت یه زامبی که از پنجره یکی میومد بیرون کلا" پلنه به هم میریخت و همین باعث game over شدن میشد. پس میشه پشتیبانی از هم و با برنامه پیش ر??تن.:hd::hd::hd:
edward ارسال شده در مهر 25، 2014 ارسال شده در مهر 25، 2014 دستت درد نکنه جالب بود . من که تنها بازی که تو مد زامبی بازی کردم رزیدنت اویل 4و کمی هم 5 بوده
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری