رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

در بازی‌های ویدئویی همواره از زامبی‌ها به عنوان ارکان مهم و جدانشدنی سبک وحشت یاد شده است. با این‌حال بعد از مدت‌های زیادی که این موجودات ??قط در بازی‌های سبک وحشت و ژانرهای این شاخه‌ حضور می‌یا??تند، اما مدتی است که به سبک‌های دیگری هم راه یا??ته‌اند.

??ارنت: در بازی‌های ویدئویی همواره از زامبی‌ها به عنوان ارکان مهم و جدانشدنی سبک وحشت یاد شده است. با این‌حال بعد از مدت‌های زیادی که این موجودات ??قط در بازی‌های سبک وحشت و ژانرهای این شاخه‌ حضور می‌یا??تند، اما مدتی است که به سبک‌های دیگری هم راه یا??ته‌اند. سال‌های گذشته را می‌توان ??روغ این موجودات نامید چرا که در همین سال‌ها بازی‌های بزرگ و ??وق‌العاده‌ای با هنرنمایی زامبی‌ها به بازار عرضه شده‌اند.

330613_145.jpg

اکنون که سال‌ها از به وجود آمدن چیزی به اسم «آخرالزمان» در بازی‌های رایانه‌ای می‌گذرد، نمی‌شود بگوییم که از این موقعیت در بازی‌ها هیچ چیز یاد نگر??ته‌ایم. در واقع این دست از بازی‌ها که زامبی‌های آخرالزمانی داشته‌اند، همواره راه‌های مبارزه با این موجودات را به ما آموخته‌اند. پس حالا گیمرها می‌توانند از آخرالزمان‌ اینچنینی جان سالم بدر ببرند. با هم 15 نکته‌ی حیاتی را مرور می‌کنیم که از بازی‌ها آموخته‌ و در آخرالزمان به کار می‌بندیم:

1- از مکان‌هایی شبیه به این دوری کنید:

330614_510.jpg

Sweet Home, 1989

2- به دوستانتان اعتماد کنید:

330615_831.jpg

Zombies Ate My Neighbors. 1993

3- به هر چیزی که حرکت کند تیراندازی کنید:

330616_215.jpg

House of the Dead 3, 2002

4- سر زامبی‌ها را نشانه بروید:

330617_762.jpg

Resident Evil 4, 2005

5- وقتی نمی‌توانید از پس آن‌ها بر بیایید… ??رار کنید!

330618_730.jpg

Stubbs the Zombie, 2005

6. از هم پشتیبانی کنید و با برنامه پیش برید:

use-nazi-zombies-cheat-codes-800x800.jpg

2008,call of duty:world at war zombie

7- گیاهان خود را به ص?? کنید:

330619_799.jpg

Plants vs. Zombies, 2009

8- هر چیزی می‌تواند سلاح شما باشد:

330620_307.jpg

Dead Rising 2, 2010

9- مراقب حیوانات وحشی باشید:

330621_739.jpg

Red Dead Redemption: Undead Nightmare, 2010

10- از آب‌ها حذر کنید:

330622_591.jpg

Dead Island, 2011

11- سریع‌تر پدال بزنید!

330623_801.jpg

DayZ, 2012

12- دلیلی برای ادامه‌ی زندگی داشته‌ باشید:

330624_765.jpg

The Walking Dead: The Game, 2012

13- مشاهیر و پولدارها هرگز نمی‌میمرند:

330625_776.jpg

Call of Duty: Black Ops II, 2012

14- هرگز از حرکت بازنایستید:

330628_227.jpg

Dying Light, 2014

15- آن‌چه دارید بی‌اندازه ارزشمند است:

330626_654.jpg

State of Decay, 2013

16- از کسانی که ممکن است به شما آسیب برسانند مخ??ی بمانید:

330627_642.jpg

The Last of Us, 2013

ویرایش شده توسط kazy
ارسال شده در

مرسی خیلی خوب بود داداش کاظم ??قط مد زامبی کالا?? دیوتی یادت ر??ت بگی به نظر من یکی از قشتنگترین زامبی همون کالا?? هست.

ارسال شده در
مرسی خیلی خوب بود داداش کاظم ??قط مد زامبی کالا?? دیوتی یادت ر??ت بگی به نظر من یکی از قشتنگترین زامبی همون کالا?? هست.

من خودمم خیلی حال کردم ولی خو داداش چی یاد گر??تی ازش؟؟؟؟؟ بگو من اضا?? کنم.

ارسال شده در
من خودمم خیلی حال کردم ولی خو داداش چی یاد گر??تی ازش؟؟؟؟؟ بگو من اضا?? کنم.
یاد گر??تم که واسه هر کاری اول باید ??کر کنی و نقشه بچینی آخه کالا?? world at war که اولین نسخه از کالا?? بود که مد زامبی داخلش قرار داد ما اولاش 4ن??ره تا لول 5هم نمیتونستیم بریم نشستیم ??کر کردیمو پلن ریختیم مپnazi zombi رو 4ن??ره تا لول 75 ر??تیم.یه چیز دیگه که یاد گر??تم این بود که داخل کار گروهی باید به همدیگه کمک کردو کاور داد باید همه به بهترین شکل وظی??ه خودشونو انجام بدن در غیر این صورت یه زامبی که از پنجره یکی میومد بیرون کلا" پلنه به هم میریخت و همین باعث game over شدن میشد.
ارسال شده در
یاد گر??تم که واسه هر کاری اول باید ??کر کنی و نقشه بچینی آخه کالا?? world at war که اولین نسخه از کالا?? بود که مد زامبی داخلش قرار داد ما اولاش 4ن??ره تا لول 5هم نمیتونستیم بریم نشستیم ??کر کردیمو پلن ریختیم مپnazi zombi رو 4ن??ره تا لول 75 ر??تیم.یه چیز دیگه که یاد گر??تم این بود که داخل کار گروهی باید به همدیگه کمک کردو کاور داد باید همه به بهترین شکل وظی??ه خودشونو انجام بدن در غیر این صورت یه زامبی که از پنجره یکی میومد بیرون کلا" پلنه به هم میریخت و همین باعث game over شدن میشد.

پس میشه پشتیبانی از هم و با برنامه پیش ر??تن.:hd::hd::hd:

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...