Jump to content
انجمن پی سی دی

آیا گیفت کارت مجانی میخوای؟!

Recommended Posts

سلام لط??ا برای حمایت از من بخاطر این پست:more2:

به روی کلمه آدرس کلیک کنید:unsure:

:za4::za4::za4::za4::za4::za4::za4::za4::za4:

توجه : این شبکه به صورت زیر مجموعه گیری است لط??ا به آدرس زیر برید و آدرس زیر مجموعه گیری خود را بگیرید و دادن گی??ت کارت به صورت امتیاز هست که امتیاز هم کمی هم میخواد :greenstars:

Edited by chia
عوض کردن لینک

الان من بیام زیرمجموعه تو میشم؟ :-| اشکال نداره . تا حالا خودتم گر??تی؟ لازم دارم گی??ت کارت بد جوری

زیر مجموعه هم شید چه اشکالی داره

اون روشت رو بگو بینیم :d یکمم کمک کن من ر??تم تو سایت گم شدم

به نظر خود روش منو اتحان نکنید خلاصه بعد یه صد دلاری گر??تن دو تا کارت گوگل پلی بن شدم خخخخخخخ

شما روشتو بگو من دو تا کارت بگیرم . بن هم بشم اشکال نداره :| اگه بتونی خودت دو تا یا یدونه کارت بگیری به من بدی که دیگه عالی میشه خخخ :dD:D

شما روشتو بگو من دو تا کارت بگیرم . بن هم بشم اشکال نداره :| اگه بتونی خودت دو تا یا یدونه کارت بگیری به من بدی که دیگه عالی میشه خخخ :dD:D

آی پی م رو ساپیتن به الک شما میری توی یکی از این سیستمهای Boost your Alexa Rank | AlexaBoostup.com مثلا این سایت به آدرس ر??ر خودت میدی و میگه مخ??یش کنه وقتی بازش کن واسه شما امتیاز میاد:7_15_5v:

من ک تشکر کردم خخ :| باشه حالا من امتیازم شد 35 میخوام یه بیست دلاری گوگل پلی بگیرم زدم ... میگه یه برنامه دانلود کن دانلودم میکنم بعد چی میشه؟ ایمیل رو بدم؟

من ک تشکر کردم خخ :| باشه حالا من امتیازم شد 35 میخوام یه بیست دلاری گوگل پلی بگیرم زدم ... میگه یه برنامه دانلود کن دانلودم میکنم بعد چی میشه؟ ایمیل رو بدم؟

ممنون ایمیل رو بزن

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...