saeedspy ارسال شده در مهر 14، 2014 ارسال شده در مهر 14، 2014 با سلام من این ویدئو رو امروز دیدم. خیلی جالبه اگه واقعی باشه. میشه بگین این ویدئو راست یا دروغ؟ اگه که واقعیه برم از طر?? آموزش بگیرم لینک ویدئو
djsaghy ارسال شده در مهر 15، 2014 ارسال شده در مهر 15، 2014 اگه موزیلا داری اینو بریز توش تا سرعتت بهبد یابه https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/rsccmanfasterfox/
Black Hawk ارسال شده در مهر 15، 2014 ارسال شده در مهر 15، 2014 اگه موزیلا داری اینو بریز توش تا سرعتت بهبد یابه https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/rsccmanfasterfox/ من ریختم بیشتر ا??ت سرعت اورد . این مخصوص اون مرورگر Water Fox هستش ??کر کنم
evileye ارسال شده در مهر 16، 2014 ارسال شده در مهر 16، 2014 سلام بچه ها این ویدیو واقعی هر کس تونست اموزششو بگیره چون به من نداد.(با هم اشنا در اومدیم)??قط یه چیزایی ??همیدم که اگه کسی نتونست اموزششو گیر بیاره میزارم. خیلی راحته.
evileye ارسال شده در مهر 16، 2014 ارسال شده در مهر 16، 2014 سلام بچه ها این ویدیو واقعی هر کس تونست اموزششو بگیره چون به من نداد.(با هم اشنا در اومدیم)??قط یه چیزایی ??همیدم که اگه کسی نتونست اموزششو گیر بیاره میزارم. خیلی راحته.
omegfa ارسال شده در مهر 16، 2014 ارسال شده در مهر 16، 2014 مشکل سرعت زیاد مهم نیست مهم حجمه اینترنته !!!!!!
Crazy Joker ارسال شده در مهر 16، 2014 ارسال شده در مهر 16، 2014 (ویرایش شده) سلام بچه ها این ویدیو واقعی هر کس تونست اموزششو بگیره چون به من نداد.(با هم اشنا در اومدیم)??قط یه چیزایی ??همیدم که اگه کسی نتونست اموزششو گیر بیاره میزارم. خیلی راحته. من که اصلا ن??همیدم چی گ??تی.بالاخره تو گر??تی یا نه؟اگه نه پس چطور میخوای به بقیه یاد بدی؟اگه آره پس چرا نوشتی بهت نداد:o_o: آقا من ویدئو رو ندیده بودم(اما قبلا ها که دنبالش بودم ??همیدم همه اینا ??یکه رو همین حساب این رو هم گ??تم) الان که نگاه کردم ??همیدم که بازم ??یکه...کسایی که از استیم تا حالا بازی دانلود کرده باشن می دونن جریان چیه.اگر دقت کنین سرعت متغیر نیست و هر 3 ثانیه 3 ثانیه عوض میشه.توی استیم هم سرعت اول رو 30 هست یه چند ثانیه بعد یهو میشه 220 پس یعنی سرست 220؟نه ??قط یه جورایی جم شده بعد یهو خالی شده D:اینم همینطوره.خلاصه که ??یکه ویرایش شده مهر 16، 2014 توسط Crazy Joker
android5 ارسال شده در مهر 16، 2014 ارسال شده در مهر 16، 2014 همش چاخانه بابا باور نکنید ??قط ظاهریه همچین چیزی غیر ممکنه. درسته تو مملکت ما قانون درست حسابی وجود نداره ولی زیاد کردن سرعت اینترنت قانونش استثناست :;;d:
ABS_HA2000 ارسال شده در مهر 17، 2014 ارسال شده در مهر 17، 2014 این آقا اگه راست میگه سرعت اینترنتشو که تو روتر از طر?? مخابرات مشخص شده نشون بده تا سرعت در روتر بالا نره همچین چیزی امکان نداره و همش به صورت مجازی ات??اق میا??ته[ATTACH=CONFIG]9476[/ATTACH]
ABS_HA2000 ارسال شده در مهر 17، 2014 ارسال شده در مهر 17، 2014 این آقا اگه راست میگه سرعت اینترنتشو که تو روتر از طر?? مخابرات مشخص شده نشون بده تا سرعت در روتر بالا نره همچین چیزی امکان نداره و همش به صورت مجازی ات??اق میا??ته [ATTACH=CONFIG]9477[/ATTACH]
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری