saeedspy Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 با سلام من این ویدئو رو امروز دیدم. خیلی جالبه اگه واقعی باشه. میشه بگین این ویدئو راست یا دروغ؟ اگه که واقعیه برم از طر?? آموزش بگیرم لینک ویدئو Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 به نظر من چرت این ویدئو Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Joker Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 به نظر من که ??یکه Link to comment Share on other sites More sharing options...
djsaghy Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 اگه موزیلا داری اینو بریز توش تا سرعتت بهبد یابه https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/rsccmanfasterfox/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 اگه موزیلا داری اینو بریز توش تا سرعتت بهبد یابه https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/rsccmanfasterfox/ من ریختم بیشتر ا??ت سرعت اورد . این مخصوص اون مرورگر Water Fox هستش ??کر کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
evileye Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 سلام بچه ها این ویدیو واقعی هر کس تونست اموزششو بگیره چون به من نداد.(با هم اشنا در اومدیم)??قط یه چیزایی ??همیدم که اگه کسی نتونست اموزششو گیر بیاره میزارم. خیلی راحته. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evileye Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 سلام بچه ها این ویدیو واقعی هر کس تونست اموزششو بگیره چون به من نداد.(با هم اشنا در اومدیم)??قط یه چیزایی ??همیدم که اگه کسی نتونست اموزششو گیر بیاره میزارم. خیلی راحته. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omegfa Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 مشکل سرعت زیاد مهم نیست مهم حجمه اینترنته !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Joker Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 (edited) سلام بچه ها این ویدیو واقعی هر کس تونست اموزششو بگیره چون به من نداد.(با هم اشنا در اومدیم)??قط یه چیزایی ??همیدم که اگه کسی نتونست اموزششو گیر بیاره میزارم. خیلی راحته. من که اصلا ن??همیدم چی گ??تی.بالاخره تو گر??تی یا نه؟اگه نه پس چطور میخوای به بقیه یاد بدی؟اگه آره پس چرا نوشتی بهت نداد:o_o: آقا من ویدئو رو ندیده بودم(اما قبلا ها که دنبالش بودم ??همیدم همه اینا ??یکه رو همین حساب این رو هم گ??تم) الان که نگاه کردم ??همیدم که بازم ??یکه...کسایی که از استیم تا حالا بازی دانلود کرده باشن می دونن جریان چیه.اگر دقت کنین سرعت متغیر نیست و هر 3 ثانیه 3 ثانیه عوض میشه.توی استیم هم سرعت اول رو 30 هست یه چند ثانیه بعد یهو میشه 220 پس یعنی سرست 220؟نه ??قط یه جورایی جم شده بعد یهو خالی شده D:اینم همینطوره.خلاصه که ??یکه Edited July 16, 2014 by Crazy Joker Link to comment Share on other sites More sharing options...
android5 Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 همش چاخانه بابا باور نکنید ??قط ظاهریه همچین چیزی غیر ممکنه. درسته تو مملکت ما قانون درست حسابی وجود نداره ولی زیاد کردن سرعت اینترنت قانونش استثناست :;;d: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABS_HA2000 Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 این آقا اگه راست میگه سرعت اینترنتشو که تو روتر از طر?? مخابرات مشخص شده نشون بده تا سرعت در روتر بالا نره همچین چیزی امکان نداره و همش به صورت مجازی ات??اق میا??ته[ATTACH=CONFIG]9476[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABS_HA2000 Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 این آقا اگه راست میگه سرعت اینترنتشو که تو روتر از طر?? مخابرات مشخص شده نشون بده تا سرعت در روتر بالا نره همچین چیزی امکان نداره و همش به صورت مجازی ات??اق میا??ته [ATTACH=CONFIG]9477[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now