Jump to content
انجمن پی سی دی

هک سرعت دانلود

Recommended Posts

سلام بچه ها این ویدیو واقعی هر کس تونست اموزششو بگیره چون به من نداد.(با هم اشنا در اومدیم)??قط یه چیزایی ??همیدم که اگه کسی نتونست اموزششو گیر بیاره میزارم. خیلی راحته.

سلام بچه ها این ویدیو واقعی هر کس تونست اموزششو بگیره چون به من نداد.(با هم اشنا در اومدیم)??قط یه چیزایی ??همیدم  که اگه کسی نتونست اموزششو گیر بیاره میزارم. خیلی راحته.

سلام بچه ها این ویدیو واقعی هر کس تونست اموزششو بگیره چون به من نداد.(با هم اشنا در اومدیم)??قط یه چیزایی ??همیدم  که اگه کسی نتونست اموزششو گیر بیاره میزارم. خیلی راحته.

من که اصلا ن??همیدم چی گ??تی.بالاخره تو گر??تی یا نه؟اگه نه پس چطور میخوای به بقیه یاد بدی؟اگه آره پس چرا نوشتی بهت نداد:o_o:

آقا من ویدئو رو ندیده بودم(اما قبلا ها که دنبالش بودم ??همیدم همه اینا ??یکه رو همین حساب این رو هم گ??تم)

الان که نگاه کردم ??همیدم که بازم ??یکه...کسایی که از استیم تا حالا بازی دانلود کرده باشن می دونن جریان چیه.اگر دقت کنین سرعت متغیر نیست و هر 3 ثانیه 3 ثانیه عوض میشه.توی استیم هم سرعت اول رو 30 هست یه چند ثانیه بعد یهو میشه 220 پس یعنی سرست 220؟نه ??قط یه جورایی جم شده بعد یهو خالی شده D:اینم همینطوره.خلاصه که ??یکه

Edited by Crazy Joker

همش چاخانه بابا باور نکنید ??قط ظاهریه همچین چیزی غیر ممکنه. درسته تو مملکت ما قانون درست حسابی وجود نداره ولی زیاد کردن سرعت اینترنت قانونش استثناست :;;d:

این آقا اگه راست میگه سرعت اینترنتشو که تو روتر از طر?? مخابرات مشخص شده نشون بده

تا سرعت در روتر بالا نره همچین چیزی امکان نداره و همش به صورت مجازی ات??اق میا??ته[ATTACH=CONFIG]9476[/ATTACH]

این آقا اگه راست میگه سرعت اینترنتشو که تو روتر از طر?? مخابرات مشخص شده نشون بده

تا سرعت در روتر بالا نره همچین چیزی امکان نداره و همش به صورت مجازی ات??اق میا??ته

[ATTACH=CONFIG]9477[/ATTACH]

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...