رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

به تازگی یک بازی موبایل ک??ره ای با نام Blade در تبلیغات ها و حتی تریلرهای سینماتیک از Dark Souls به صورت نمایانی کپی برداری کرده است.این بازی به یکی از ده عنوان محبوب ک??ره جنوبی تبدیل شده است؛اما متاس??انه خیلی از چیزهای بازی از عنوان Dark Souls کپی برداری شده اند.سازنده این بازی 4:33 Creative Lab نام دارد! یکی از مثال های تقلید این شرکت را در پایین مشاهده می کنید:

dark_souls_advert.jpgblade_advert.jpg

و حتی تصویر زیر که از تیزر سینماتیک این بازی است،کاملا کپی برداری شده از عنوان مذکور است:blade-trailer.jpg

این بازی برای iOS و اندروید قابل دانلود است و خودتان می توانید در این مورد قضاوت کنید!

ارسال شده در
خودشون رو هم بکشند نمیتونند همچین شاهکاری رو بازسازی کنند . همیشه منتظر 1080 , 60??رم این بازی خواهم بود .

قطعا نمیتونند.کره ای ها که هیچ بلکه هیچ کس نمیتونه.حتی بزرگترین استدیوهای بازیسازی دنیا.این بازی یه ??وت جادویی داره که ??قط from software بلده.

ارسال شده در
بهترین حر?? رو زدی علی جون.یه جمله گویای همه چیز.

دقیقا:378:

گرچه نتونستم حتی 1 مرحله از نسخه دومش ببرم :91:

ولی گیم پلی -گرا??یک-جذابیت............... همش نابودم کرد از قشنگی :6:

ارسال شده در

یک سوال

dark souls 2 کجاش شاهکار بود؟؟!؟

من که بازی کردم یاد آتاری ا??تادم ( حس نسخه ی بتا بهم دست داد - باگ اندر باگ بود)

اصلا combat بازی در حد آتاری هم نیست

یکی منو قانع کنه چراااااا!!!

:;-D: :;-D: :;-D: :;-D: :;-D:

ارسال شده در (ویرایش شده)

پیشنهاد میکنم با همون کال ا?? حال کنی. بحث به جایی نخواهد رسید.

ویرایش شده توسط kazy
ارسال شده در

dark souls 2

[ATTACH=CONFIG]9431[/ATTACH]

elder scrolls skyrim

[ATTACH=CONFIG]9432[/ATTACH]

الان این دو اصلا قابل مقایسه هستند که بعضی ا??راد مقایسه می کنند یا بعضیاشون هم مرتبه می دانند ؟؟؟!؟

کسانی که اینو (dark souls 2 ) رو بازی کردند چه چیزی از این بازی اون ها رو جذب این بازی کرده ؟؟(با توضیح کامل -مثلا بالا بودن combat به خاطر ??لان)

ارسال شده در

من از اینترنت این عکس رو آپ کردم

مال پی سی خودم هم همینطور بود (dark souls 2)

وقتی بازی می کردم حس می کردم از کنسول روی پی سی پورت شده چون دکمه های که راهنمایی می کرد مال دسته کنسول بود

وقتی با شمشیر کار می کرد اصلا انقدر آروم میزد (بدون ا??ت ??ریم)

دشمناش هم با دویدن میشه رد کرد(تقریبا یک قسمت زیاد بازی رو با دویدن رد کردم)

??ک کنم ا??رادی که در کنسول بازی کردن تجربه ی یک بازی خوب رو داشتن (pc که روی 2 تا سیستم ریختم ا??تضاح بود)

کسی از این بازی لذت برده؟!؟

ارسال شده در
من از اینترنت این عکس رو آپ کردم

مال پی سی خودم هم همینطور بود (dark souls 2)

وقتی بازی می کردم حس می کردم از کنسول روی پی سی پورت شده چون دکمه های که راهنمایی می کرد مال دسته کنسول بود

وقتی با شمشیر کار می کرد اصلا انقدر آروم میزد (بدون ا??ت ??ریم)

دشمناش هم با دویدن میشه رد کرد(تقریبا یک قسمت زیاد بازی رو با دویدن رد کردم)

??ک کنم ا??رادی که در کنسول بازی کردن تجربه ی یک بازی خوب رو داشتن (pc که روی 2 تا سیستم ریختم ا??تضاح بود)

کسی از این بازی لذت برده؟!؟

خیلی کم هستن کسایی که ارزش این بازی رو میدونن.این بازی کار هر کسی نیست و از حر??ات کاملا معلومه که اصلا کار تو نیست.این بازی برای من برترین 3 گانه ی تاریخ بازیهای کامپیوتری هستش.ت که در مورد گرا??یکش نظر غیر کارشناسی میدی لط??ا برو نقد سایتهای معتبر دنیا و امتیازهاشون به بازی و گرا??یک بازی رو یه نگاه بنداز.این بازی واسه کال ا?? دیوتی بازها و اونایی که ??قط صا?? میرن جلو همه رو میکشن و بعد همح پشت یه جعبه میشینن خونشون تا ته پر میشه نیست.این بازی یه hardcore به تمام معناست.سخت ترین ??رنچایز بازیهای رایانه ای.برترین غول اخرهای تاریخ بازیها توی این بازیه.من این 3 گانه رو نزدیک 1100 ساعت اگه اشتباه نکنم بازی کردم و بهترین بازی تمام عمرمه با اختلا?? خیلی زیاد.لط??ا وقتی 5 دقیقه هم بازی نکردی و نمیئدونی اصلا چیه این بازی در موردش قضاوت نکن.کسایی از این بازی بد میگن که نمیتونن بازیش کنن.بازیم میگم یه سر به نقدهای بازی بزن.

ارسال شده در

حقیقتش من گیمر نیستم و وقتم رو خیلی روی بازی صر?? نمی کنم

اما بعضی بازی ها هستند مثل elder scrolls skyrim که وقعا از این بازی لذت بردم (تو این سبک) و به عبارتی معتادش شدم

من نمی دونم شما با چی بازی کردید (pc یا کنسول)

اما من با pc تجربه ی یک بازی بد رو داشتم

شما تو جنگ هاش مشکل من رو داشتید ؟؟؟ (دیر کار کردن ضربات نسبت به دیگر بازی ها)

به من که نچسبید!!!

شاید سلیقه ها ??رق میکنه :)

ارسال شده در
حقیقتش من گیمر نیستم و وقتم رو خیلی روی بازی صر?? نمی کنم

اما بعضی بازی ها هستند مثل elder scrolls skyrim که وقعا از این بازی لذت بردم (تو این سبک) و به عبارتی معتادش شدم

من نمی دونم شما با چی بازی کردید (pc یا کنسول)

اما من با pc تجربه ی یک بازی بد رو داشتم

شما تو جنگ هاش مشکل من رو داشتید ؟؟؟ (دیر کار کردن ضربات نسبت به دیگر بازی ها)

به من که نچسبید!!!

شاید سلیقه ها ??رق میکنه :)

دوست عزیزم مبارزات بازی موردی نداره و کاملا تاکتیکیه.مثل بقیهی بازیها اینطوری نیست که تند تند دکمه رو بزنی و اونم تند تند ضربه بزنه.بلکه نوار قدرتت با هر ضربه خالی میشه و اگر کامل خالی شه نه میتونی ضربه بزنی و نه میتونی د??اع کنی.به نظر من بهترین سیستم مبارزات توی بازیهای نقش ا??رینی واسه همین بازیه چون کاملا نیاز به تاکتیک و شناخت الگوی ر??تار حری?? داره.??قط کسی که بازی رو تموم کرده میدونه من چی میگم.بحث سلیقه نیست دوست عزیزم.این که سلیقه ها مت??اوته کاملا حر?? درستیه مثلا من با یه بازی حال نمیکنم ولی دلیل نمیشه که چون من حال نمیکنم بازی ای رو که تمام دنیا بارها و بارها تحسینش کردن بکوبم با دلایل اشتباه.درصد اعتیاد این بازی نسبت به اسکایریم خیلی خیلی بیشتره.منت اسکایریم رو هم 200 ساعت بازی کردم ولی این رو حدود 400 ساعت.این یه چیز دیگه اس.چون هیچ مشابهی نداره توی دنیای بازیها.

ارسال شده در
قطعا نمیتونند.کره ای ها که هیچ بلکه هیچ کس نمیتونه.حتی بزرگترین استدیوهای بازیسازی دنیا.این بازی یه ??وت جادویی داره که ??قط from software بلده.

اولا این کپی برداری مال شرکت های بزرگشون که نبوده مال چند تا تازه کار بوده برای شروع صد درصد اینو بدون بعد هم کی کره ای هارو دست کم گر??ته؟ها؟

ارسال شده در
اولا این کپی برداری مال شرکت های بزرگشون که نبوده مال چند تا تازه کار بوده برای شروع صد درصد اینو بدون بعد هم کی کره ای هارو دست کم گر??ته؟ها؟

برو بچه جون اول حر?? زدن یاد بگیر بعد بیا اگه مودب بودی جوابتو میدم.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...