harry ارسال شده در مهر 7، 2014 ارسال شده در مهر 7، 2014 به نام خدا این تایپک جهت سر گرمی شما دوستان عزیز هستش شما باید توجه کنید که هنگام گذاشتن سوتی از کاربر به کاربر مقابل توهین نشود باتشکر خوب اول خودم شروع میکنم منغجر!!!!!!!!!!!!!!!!!! معنی هم داره
harry ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک ارسال شده در مهر 7، 2014 کارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! معنی این کارد همون کارد میوه خوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اقایamiashkani م??قط میشه معنیش رو بگی ما هم بدونیم(اقای ghost mahdi) م??قط!!!!!!!!!!!!!!
nazyaryan ارسال شده در مهر 8، 2014 ارسال شده در مهر 8، 2014 همتون سرو پا سوتی هستین دیگه آخه اینم شد تاپیک =)))
ali5 ارسال شده در مهر 8، 2014 ارسال شده در مهر 8، 2014 سلام چه خبر؟ چرا این قدر عصبانی هستی ؟؟ :blushing:
harry ارسال شده در مهر 8، 2014 مالک ارسال شده در مهر 8، 2014 همتون سرو پا سوتی هستین دیگه آخه اینم شد تاپیک =))) شرمنده جای شما را تنگ کردیم:sad:
DANTE & VERGIL ارسال شده در مهر 8، 2014 ارسال شده در مهر 8، 2014 چی میگی عمویی ماه رمضون بهت ??شاری چیزی اورده
harry ارسال شده در مهر 8، 2014 مالک ارسال شده در مهر 8، 2014 چی میگی عمویی ماه رمضون بهت ??شاری چیزی اورده به من نه ولی به این داداشمون اره
DANTE & VERGIL ارسال شده در مهر 8، 2014 ارسال شده در مهر 8، 2014 منم دارم همونو میگم با تو نیستم که مگه من به داش گلم اینجوری میگم
harry ارسال شده در مهر 8، 2014 مالک ارسال شده در مهر 8، 2014 اقای محترم اون برزیله نه برزیر اقایharry
harry ارسال شده در مهر 8، 2014 مالک ارسال شده در مهر 8، 2014 رونلدو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اقا رونالدو درسته. [ATTACH=CONFIG]9434[/ATTACH]
saeed kratos ارسال شده در مهر 8، 2014 ارسال شده در مهر 8، 2014 رونلدو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اقا رونالدو درسته. :;-D: داداش معصوم که نیستم.......:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
harry ارسال شده در مهر 8، 2014 مالک ارسال شده در مهر 8، 2014 :;-D: داداش معصوم که نیستم.......:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: شاید:;-D: اقا بیشتر توجه کن دیگه من که همیشه نیستم بگم این بچه های نامردم همکاری نمیکنن:sad:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری