PS_LORD Posted August 23, 2014 Author Share Posted August 23, 2014 خیلی راحته برعکس اکانت امریکا که زیپ کد میخواد این نمیخواست ازم :17: واقعا م??ته :wink: بله، یکی از بزرگترین امکاناتش روش شیرینگ پلاس هستش، راحت میشه رو اکانت اصلی (آمریکا) بازی کرد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alietes Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 اونوقت با این کار بن نمیشیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS_LORD Posted August 27, 2014 Author Share Posted August 27, 2014 اونوقت با این کار بن نمیشیم نه عزیز چه بنی؟ کار کاملا قانونی هستش که سونی جلوی پامون گذاشته! من و چند ن??ر دیگه خیلی وقته دارم است??اده میکنیم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alietes Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 خیلی ممنون ??قط یه سوال دیگه چه جوری ممکنه بن بشیم تو ps4 ؟ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alietes Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 نه عزیز چه بنی؟ کار کاملا قانونی هستش که سونی جلوی پامون گذاشته! من و چند ن??ر دیگه خیلی وقته دارم است??اده میکنیم. خیلی ممنون یه سوال دیگه هم داشتم چجوری تو ps4 ممکنه بن شد Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali5 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 نه داداش بن نمیشین . خیالت راحت . من خودم دارم است??اده میکنم و تا الان هم م:tongue:شکلی نداشتم Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS_LORD Posted August 27, 2014 Author Share Posted August 27, 2014 خیلی ممنون یه سوال دیگه هم داشتم چجوری تو ps4 ممکنه بن شد ??علا هیچ راهی نیست که کاربرای عادی بن شن! شاید هکر ها و... میخوای بن شی:-؟ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 خیلی ممنون یه سوال دیگه هم داشتم چجوری تو ps4 ممکنه بن شد ??علا هیچی ولی است??اده از هک و بازی های غیر قانونی (که هنوز کنسول هک نشده ولی در اینده دور هک شد رو میگم) و اگر بن بشی موقع وصل شدن به PSN ارور میده و میگه Your Account is suspend 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
omidhe Posted July 23, 2015 Share Posted July 23, 2015 ps4 سلام .من اکانت ژاپن رو ساختم 14 روزم رایگان داد کلی هم ??ی??ا انلاین بازی کردم سوالم اینه میشه چندتا اکانت بسازی بعد مثلا ستا 14 روزو انتقال بدم رو یدونه اکانت جمع بشه رو یدونه اکانت میشه؟ مرسی اگه جواب سوالمو بدی 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ehsas1 Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 سلام .من اکانت ژاپن رو ساختم 14 روزم رایگان داد کلی هم ??ی??ا انلاین بازی کردم سوالم اینه میشه چندتا اکانت بسازی بعد مثلا ستا 14 روزو انتقال بدم رو یدونه اکانت جمع بشه رو یدونه اکانت میشه؟ مرسی اگه جواب سوالمو بدی نه جمع نمیشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
ehsas1 Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 دوستان من یه روش برای ??عال کردن پلاس 14 روزه پیدا کردم و حدود 30-40 تا اکانت ساختم هرکی پلاس 14 روزه میخواد پی ام بده .??روشیه با قیمت م??ت Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.R.V.82 Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 سلام زدم ژاپن الان زبان ژاپنی شده نمیتونم ثبت نام کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
erfan gamer Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 سلام این روش هنوزم کار میکنه یا نه؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aaaaaaaas Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 (edited) سلام من ی اکانت ژاپن درست کردم پلاس نداد میگه برای پلاس ۱۴ روزه باید paypal وارد شین لطفا جواب بدید Edited August 1, 2019 by Aaaaaaaas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aaaaaaaas Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 سلام من ی اکانت ژاپن درست کردم پلاس نداد میگه برای پلاس ۱۴ روزه باید paypal وهرد شین لطفا جواب بدید Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruhollahkuhsar Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 این روش هنوز جواب میده؟ یا حساب پی پال میخاد؟؟ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MODRIC Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 سلام داداش ببخشید اگه این کارو انجام بدیم دستگاهمون بن نمیشه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Milad Posted January 3, 2021 Administrators Share Posted January 3, 2021 در 2 ساعت قبل، MODRIC گفته است : سلام داداش ببخشید اگه این کارو انجام بدیم دستگاهمون بن نمیشه؟ سلام, نه Ban نمیشه و 14 روز می توانید استفاده کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now