رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

به نام خدا

دوستان مطلب منقضی شده و زین پس از دو سایت زیر است??اده کنید

http://www.ps3repack.net/board/showthread.php?6450-Cheats-PKG-Modded-EBOOT-4-21-78-GAMES-*BATMAN-AO*

http://www.ps3repack.net/board/showthread.php?7330-Cheat-PKG-CFW-4-xx

ویرایش شده توسط kratus7
لینک اضا??ه شد

دوستان جون امروز حوصله ندارم ??لا ??قط این پج بازی رو گذاشتم ولی از ??ردا اضا?? میکنم و اگه موردی مد نظر دارید بگید ببینم پیدامیکنم یا نه

ویرایش شده توسط kratus7
ارسال شده در
چیت Tomb rider هم دارید؟ آخرین نسخش!

من 4 تا چیت برا Tomb rider دارم. سه تا شون ماله یه ورژن اما با ای دی های مختل?? و یکی هم این: Tomb rider Underworld.

کدوم رو میگی؟

در ضمن آدی بازیت رو بگو.

ارسال شده در

چیت Tomb rider هم دارید؟ آخرین نسخش

tomb rider تا ورژن 1.03 چیت داره ??لا ولی اگه ورژنت بیشتر از 1.03 هست یه کوپی (بکاپ از تو مولتی من که کا??یه پوشش رو از قسمت hdd0/game/BLESxxxx تو هاردت کپی کنی) بعدش اپدیتو حذ?? چیتو نصب بازیرو پلات و بعدشم دوباره اپدیت کن (اون پوشه را به محل قبلیش برگردون و سونی رو ری استارت کن)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
چیت چی هست؟

یه نوع تقلب تو بازی هست که همون کار هک و رمز رو انجام میده

ویرایش شده توسط kratus7
  • 3 months later...
ارسال شده در
این بازی لذتش به سختیشه....تا به شخصه چت از این بازی ندیدم. خودمم برا یکی دیگه دنبالش بودم که پیدا نکردم.

Cyrax همه بازیایی که اسمشونو نوشتم کمه کمه سه بار تموم کردم .. بدونه چیت ... چیت رو برای تموم کردن روی لول وری هارد یا سروایور میخوام که تموم کردنش یه جورایی نشدنیه به خصوص بازیی مثله گاد آ?? وار که خونش زود تموم میشه

توو پست اول kratus7 لینک چیت هارو گذاشته ولی لینک دانلودش به صورت مستقیم و سرعت بالا نیست

ارسال شده در
داش kratus7 هنوز ??ردا نشده ؟ ؟ ؟ :love2::love2::love2: :=-0::=-0::=-0: :90:

ببخشید لینک های دانلود همشون تو یه سرور هستند که به کل برای مدتی هست که از کار ا??تاده:sadface:

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...