Jump to content
انجمن پی سی دی

چیت بازی های ps3

Recommended Posts

به نام خدا

دوستان مطلب منقضی شده و زین پس از دو سایت زیر است??اده کنید

http://www.ps3repack.net/board/showthread.php?6450-Cheats-PKG-Modded-EBOOT-4-21-78-GAMES-*BATMAN-AO*

http://www.ps3repack.net/board/showthread.php?7330-Cheat-PKG-CFW-4-xx

Edited by kratus7
لینک اضا??ه شد

دوستان جون امروز حوصله ندارم ??لا ??قط این پج بازی رو گذاشتم ولی از ??ردا اضا?? میکنم و اگه موردی مد نظر دارید بگید ببینم پیدامیکنم یا نه

Edited by kratus7

چیت Tomb rider هم دارید؟ آخرین نسخش!

من 4 تا چیت برا Tomb rider دارم. سه تا شون ماله یه ورژن اما با ای دی های مختل?? و یکی هم این: Tomb rider Underworld.

کدوم رو میگی؟

در ضمن آدی بازیت رو بگو.

چیت Tomb rider هم دارید؟ آخرین نسخش

tomb rider تا ورژن 1.03 چیت داره ??لا ولی اگه ورژنت بیشتر از 1.03 هست یه کوپی (بکاپ از تو مولتی من که کا??یه پوشش رو از قسمت hdd0/game/BLESxxxx تو هاردت کپی کنی) بعدش اپدیتو حذ?? چیتو نصب بازیرو پلات و بعدشم دوباره اپدیت کن (اون پوشه را به محل قبلیش برگردون و سونی رو ری استارت کن)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
این بازی لذتش به سختیشه....تا به شخصه چت از این بازی ندیدم. خودمم برا یکی دیگه دنبالش بودم که پیدا نکردم.

Cyrax همه بازیایی که اسمشونو نوشتم کمه کمه سه بار تموم کردم .. بدونه چیت ... چیت رو برای تموم کردن روی لول وری هارد یا سروایور میخوام که تموم کردنش یه جورایی نشدنیه به خصوص بازیی مثله گاد آ?? وار که خونش زود تموم میشه

توو پست اول kratus7 لینک چیت هارو گذاشته ولی لینک دانلودش به صورت مستقیم و سرعت بالا نیست

داش kratus7 هنوز ??ردا نشده ؟ ؟ ؟ :love2::love2::love2: :=-0::=-0::=-0: :90:

ببخشید لینک های دانلود همشون تو یه سرور هستند که به کل برای مدتی هست که از کار ا??تاده:sadface:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...