iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 خدایی ارج و قربی که نون پنیر سبزی نزد من داره "پیتزای رویال"(محض اطلاع گرون ترین پیتزای دنیا) پیش من نداره d:
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 عاقا ما سال دوم راهنمایی بودیم سر کلاس معلم علوم گ??ت :برای جوشیدن 1 لیتر اب 100 درجه حرارت لازم است . ما گ??تیم اقا برای جوشاندن 3 لیتر اب 300 درجه حرارت نیاز داریم ؟بنده خدا تا اخر کلاس هر چی ما رو توجیه کرد تو کت ما نر??ت .اخر کلاس هم گ??ت حق با توئه .خدایی حق منو خوردن.
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 یادتونه کارتون های دهه ۶۰و70 تادا چقدر قشنگ بودن مثل دی جی مون ها و حنا دختری در مزرعه ولی الان چی همه چی شوده کارتون مثل الاغ و بقیه و کی میمونو دزدید بزن لایکو ببینم چند ن??ر یادشونه
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 دختره قیا??ش رو آیدیش بود انگار اورانگوتان که ریمل زده اونوقت قیا??ه منو ندیده بهم میگ??ت برو گمشو پسره ی زشت میمونo_0 یعنی اگه پیشم بود چنان با دمپایی ابری میزدم تو دهنش خواهرم باتو نبودم لایک کن گوگولی^_^ آورین آورین^_^
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 طر?? ﭼﻬﺎﺭﺩﻩ ﺳﺎﻟﺸﻪ ﺷﺒﺎ ﺗﺸﻜﺶ ﻭ ﺧﻴﺲ ﻣﻴﻜﻨﻪ. ﺻﺒﺤﺶ ﻣﻴﺎﺩ ﺗﻮ ??یس بوک ﭘﺴﺖ ﻣﻴﺰ???ﺭﻩ :ﻗﺴﻢ ﺑﻪ ﺑﺎﻟشﺧﻴﺴﻢ
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 ترم 1 دانشگاه یکی از همکلاسیای پسرمون به دوستم شماره داد دوستم ر??ت به حراست گ??ت خخخخخخخخخخخخخخخخخخ ما 5ساله داریم بهش میخندیم اما دیروز کارت عروسیشو با همون پسره آورد کلی هم به ما به قول خودش ترشیده ها خندید.با اون کارش پسره ??کر کرد دختر بهتر از این وجود نداره 5سال تلاش کرد تا گر??تش دخترا شگردارو یاد بگیرید اینجوری شوهر پیدا میکنن
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 هر کی بعضی وقتا حس خریت عاشقانه بهش دست میده لایک کنه
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 ﺭﻓﺘم ﭘﻴﺶ ﺩﻛﺘﺮ، ﮔﻔﺘﻪ ﭼﻄﻮﺭ ﻣﻴﺘﻮﻧﻢ ???ﻳﻦ ﺧﺎ??? ﻫﺎﻱ ﺻﻮﺭﺗﻢ ﺭﻭ ﺑﺮﺩ???ﺭﻡ،ﺩﻛﺘﺮﻡ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎ ﻓﺘﻮﺷﺎﭖ !!! . . . ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺷﺎﻳﺪ ???ﺯ ???ﺛﺮ???ﺕ ???ﻓﺰ???ﻳﺶ ﻗﻴﻤﺖ ﺑﻨﺰﻳﻦ ﺑﺎﺷﻪ
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 شوهرم با چند تا از دوستاش نشسته بودن یکیشون تعری?? می کرد وقتی روستا بودم یه کره خر خریده بودم خواهر زادم باهاش بازی کنه یهو یکی دیگشون خیلی جدی پرسید کره خره اسب ؟؟؟؟ جااااااااان !!!!!!!!!!! حالا بهش میگیم سوتی دادی میگه نه من گ??تم کره خره اصل !!!! اخه مگه کره خره تقلبی هم داریم؟؟؟؟؟ خدایا این شادی ها رو از ما نگیر
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 من اگه ??امیلی شوهرم نیا بود اسم بچمو میزاشتم و??لکام تو د?? ه??تل کَلی????ر
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 یکی از ت??ریحات سالم بضی ادما دربرخورد با پوست میوه ها اینه که: پوست سیبو یه سره بگیره بدون اینکه وسطاش پوست از چاقو بی??ته!!! رو پوست هندونه بعد خوردن باچاقو طرح های مینیاتوری بزنه!! پوست پرتقالو به مربع های 1*1 تقسیم کنه!! بعضیام پوست خیارو بعد پوست کندن!!!! میخورن که ما بااینا کاری نداریم!!!!!
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 نحوه منصر?? کردن کودکان از کاری توسط والدین در سنین مختل?? والدین : 20 تا 30 سالگی: آپدیت جدید رو برات نمیخرم:-) 30تا60 سالگی : شیرم رو حلالت نمیکنم:-( 60 سال به بعد: از ارث محرومت میکنم :-!
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 رایج ترین سوال این دوره از سال: ببینم می تونی خط منو بخونی ؟؟؟؟؟ d:
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 اون عزیزایی که اول ترم میگ??تن:کوووو تا آخر ترم....... عزیزان حالا به اون کووو رسیدین...پیاده شین و از مناظر لذت ببرین.
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 شما یک بار رای دادید چیست؟؟ . . . . . . . . . پیغامیکه روزی ده بار به شما نمایش داده میشود.. عاقا نکن.. نمیشه.... بله با شیب ملایم....
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 شووت از درسم .. همچو کسی که میپرسد : . . . . ب نظرت آرمین خوب میخونه یا تو ای ا?? ام ؟؟؟؟
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 دوست دارم در آینده... یک زن قد بلند... یک زن و??ادار... یک زن زندگی... یک زن مهربان... یک زن دلسوز... داشته باشم :) ??قط کا??یه نزارم هیچکدوم ب??همن ۴ تا زن دیگه هم دارم :))
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 الان حدود 3روزه دارم با خودم كلنجار ميرم كه كتاب بردارم واسه امتحان بخونم ولي انگار نه انگار!!! o O ??ك نميكردم همچين اراده قوي داشته باشم ^_^
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 شرکت ایزی لای?? بهم اس ام اس داده با سلام!نظر به اینکه جنابعالی تا کنون در کلیه امور زندگی ر*ده اید شرکت ایزی لای?? پوشک مخصوص بزرگسالان را با تخ??ی?? ویژه به شما عرضه میکند :|
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 یکی از بچه ها گ??ته بود اگه میخاید ببینید عشقتون واقعیه یا ن سر بازی ایران-آراژانتین زنگ بزنید بهش...اگه جواب دادو تا آخر بازی باتون حر?? زد و بیخیال ??وتبال شد واقعن دوستتون داره...من کاری ب جام جهانی ندارم...من همین پریشب سر بازی رئال زنگیدم بهش جوابمو نداد ??ک کنم جام جهانی کلن خاموش باشه...:((
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 اینایی که بالای پستاشون علامت اختصاصی میزارن... آره با شما هستم.... اینارو اذیت نکنید اینا آدمایی هستند که توی مدرسه روی تک تک مدادا و کتاباشون برچسب اسم و ??امیل میزدند تا گم نشن!!!!!!
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 ایرانسل هم الان اس داد : . . . .خاک تو سرت که یه مخاطب خاص هم نداری که بهت 100 پیامک ??ارسی هدیه بدم ..!
iman0013 ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 یه سریام هستن با وجود انواع چت وجامعه مجازی و ??یس بوک بازم شانسی شماره میگیرن به اینا میگن اصیل زاده واقعی اینا رو ازیت نکنید اینا همونایی هستن که هیچ وقت از اصل نمیو??تن
kazy ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 ﻣﻮﺭﺩ ﺩ???ﺷﺘﻴﻢ طر?? ﺗﻮﻱ ﻋﺮﻭﺳﻲ ﻣﺪﻋﻲ ﺷﺪﻩ ???ﺬ??? ﺑﻬﺶ ﻧﺮﺳﻴﺪﻩ.ﺩ???ﻣﺎﺩ ﺗﻘﺎﺿﺎﻱ ﻭﻳﺪﻳﻮ ﭼﻚ ﺩ???ﺩﻩ ***** زنه قبل از خواب به شوهرش میگه:اصغر! سحر صدات کنم? میگه: نه هموناصغر صدام کن!:bored: **** امروز اومدم به pou غذا بدم دیدم با اینکه گرسنشه اما غذا نمیخوره میگه نـع نع نع(نه نه نه) انقد اصرار کردم اخرش برگشت گ??ت زبون ن??هم من روزم نمی??همی چرا؟ **** ﯾﻪ ﺭﯾﺶ ﺗﺮ???ﺵ ﻓﯿﻠﯿﭙﺲ ﺧﺮﯾﺪﻡ. ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺭﯾﺸﻢ ﺭﻭ ﺯﺩﻡ، ???ﻣﺎ ﺑﻌﺪﺵﻫﺮﭼﯽ ﻭ???یستاﺩﻡ تو خیابون ﻫﯿﭻ دختری ﻧﯿﻮﻣﺪ ???ﺯ ﭘﺸﺖ ﺑ???ﻠﻢ ???ﻨﻪ ﻭ ﺩﺳﺖ ﺑﻪﺻﻮﺭﺗﻢ ﺑﮑﺸﻪ منو ببوسه!! ﯾﻌﻨﯽ ﺗﻮ ???ﯾﻦ ﺗﺒﻠﯿ???ﺎﺕ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﻓﻘط ﺩ???ﺭﻥ ﺩﺭﻭ??? ﻣﯿﮕﻦ..!! **** تو خارج وقتی بچه میترسه میبرنش پیش روانشناس تحت مراقبت.. حالا من بچه بودم از سوسک میترسیدم عموم میگر??ت سوسکرو مینداخت تو یقم **** روایت داریم که: .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. میبینم که مومن شدی دنبال روایت میگردی؟ تادیروز دنبال +18 میگشتی کصااااااااااااااااااا??ط
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری