ØØ³Ù… مهمان ارسال شده در شهریور 30، 2014 ارسال شده در شهریور 30، 2014 دوستان سلام راستش من یه مشکلی دارم چند روز پیش Chipset مادربوردم را عوض کردم مدل مادربوردم هم ASUS P8H67 هستش اما وقتی می ر??تم توی بازی هام تصویر سیاه می شد یعنی تا وقتی که تو منو بازی بود مشکلی پیش نمیومد اما همین که وارد خود بازی می شدم بعد از چند دقیقه تصویر می ر??ت و ص??حه سیاه می شد از یکی از دوستانم پرسیدم گ??ت به احتمال زیاد چون BIOS مادربوردت به صورت سخت ا??زاری آپدیت شده باید ویندوز را عوص کنی و گرا??یکت را آپدیت کنی من هم ویندوز را عوض کردم گرا??یک را هم آپدیت کردم (از سایت خودتون دانلود کردم) ولی بازهم مشکلم درست نشد باز اون دوستم گ??ت باید از خود سایت nvidia آپدیت گرا??یکت را دانلود کنی والا من ر??تم تو سایت nvidia ولی چیزی پیدا نکردم اگه کسی می تونه کمک کنه و لینک آپدیت گرا??یک GeForce 9800 GTX+ را از خود سایت nvidia برام بگذاره خیلی ازش ممنون میشم و یه چیز دیگه اگه من گرا??یک را با همون لینک سایت nvidia آپدیت کردم و بازهم مشکلم حل نشد احتمالش هست Chipset گرا??یکم هم به ??نا ر??ته باشه؟ در کل ممنون میشم اگه کسی راهنماییم بکنه
saeedtvn ارسال شده در شهریور 30، 2014 ارسال شده در شهریور 30، 2014 این رو دانلود کن ببین کارت راه میو??ته؟ http://downloadmirror.intel.com/20775/eng/SetupChipset_10.0.13_PV.zip
ØØ³Ù… مهمان ارسال شده در شهریور 30، 2014 ارسال شده در شهریور 30، 2014 این رو دانلود کن ببین کارت راه میو??ته؟ http://downloadmirror.intel.com/20775/eng/SetupChipset_10.0.13_PV.zip خیلی ممنون ولی ??کر کنم باید آپدیت گرا??یک را از همون سایت nvidia دانلود کنم تا مشکلم حل بشه
saeedtvn ارسال شده در شهریور 30، 2014 ارسال شده در شهریور 30، 2014 خب سایت p30day هم از همونجا دانلود کرده دیگه سایت ها که نمیرن خودشون اپدیت بسازن
ØØ³Ù… مهمان ارسال شده در شهریور 30، 2014 ارسال شده در شهریور 30، 2014 خب سایت p30day هم از همونجا دانلود کرده دیگه سایت ها که نمیرن خودشون اپدیت بسازن اینم حر??یه:=D:
datis ارسال شده در شهریور 30، 2014 ارسال شده در شهریور 30، 2014 شما بایوس مادربردتو آپدیت کن مشکلت حل میشه.
ØØ³Ù… مهمان ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 شما بایوس مادربردتو آپدیت کن مشکلت حل میشه. شرمنده لینک آپدیتشو از کجا گیر بیارم؟
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری