رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

دوستان سلام راستش من یه مشکلی دارم چند روز پیش Chipset مادربوردم را عوض کردم مدل مادربوردم هم ASUS P8H67 هستش اما وقتی می ر??تم توی بازی هام تصویر سیاه می شد یعنی تا وقتی که تو منو بازی بود مشکلی پیش نمیومد اما همین که وارد خود بازی می شدم بعد از چند دقیقه تصویر می ر??ت و ص??حه سیاه می شد از یکی از دوستانم پرسیدم گ??ت به احتمال زیاد چون BIOS مادربوردت به صورت سخت ا??زاری آپدیت شده باید ویندوز را عوص کنی و گرا??یکت را آپدیت کنی من هم ویندوز را عوض کردم گرا??یک را هم آپدیت کردم (از سایت خودتون دانلود کردم) ولی بازهم مشکلم درست نشد باز اون دوستم گ??ت باید از خود سایت nvidia آپدیت گرا??یکت را دانلود کنی والا من ر??تم تو سایت nvidia ولی چیزی پیدا نکردم اگه کسی می تونه کمک کنه و لینک آپدیت گرا??یک GeForce 9800 GTX+ را از خود سایت nvidia برام بگذاره خیلی ازش ممنون میشم و یه چیز دیگه اگه من گرا??یک را با همون لینک سایت nvidia آپدیت کردم و بازهم مشکلم حل نشد احتمالش هست Chipset گرا??یکم هم به ??نا ر??ته باشه؟ در کل ممنون میشم اگه کسی راهنماییم بکنه

ارسال شده در
خب سایت p30day هم از همونجا دانلود کرده دیگه سایت ها که نمیرن خودشون اپدیت بسازن

اینم حر??یه:=D:

حسم مهمان
ارسال شده در
شما بایوس مادربردتو آپدیت کن مشکلت حل میشه.

شرمنده لینک آپدیتشو از کجا گیر بیارم؟

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...