edzio Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 دختره خااااااااااااااک بر سر :244728hqjqgvc51h: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 15, 2014 Author Share Posted June 15, 2014 دختره خااااااااااااااک بر سر :244728hqjqgvc51h:اشتباه بود:sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 قوربونش برم پسره.جون حبسشم میکشم Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 نه ??همیدم پسره .منظورم این بود که خیلی نزدیک به دختره گلابی. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 از اون تیکه ریشی هم که گذاشته میشه ??همید که پسره. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abs92 Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 بابا این که ضایعه پسره که نکبت بی ریشه با اون ریش ضایعش خاک بر سرش با این وضعش.اگه این محله ی ما بود یک دقیقه هم ......:;;d: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 اقا چی کار دارین به این بیچاره.چرا اینقدر بهش بدو بیراه میگین.اخه بابا دوست اره این شکلی باشه.هیچ ایرادی هم نداره.یعنی این میره جهنم ما میریم بهشت.ما خیلی ادمای بهتری از این هستیم؟از زود قضاوت کردن و از روی ظاهر قضاوت کردن اصلا خوشم نمیاد و هیچ وقت این کارو نمیکنم.شماها مختارین هر طور دوست دارین ??کر کنید.نظرتون هم محترم.حالا بیاین یه چندتا دیگه ??حش خواهر و مادر هم بهش بدین. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abs92 Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 آخه نه دیگه تا این حد باباجون جنس مذکر و مرد باید وقار و شخصیت خودش رو ح??ظ کنه و بشناسه.این عوضی مردونگی رو ??همیده یا اصن ن??همیده Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 اقا چی کار دارین به این بیچاره.چرا اینقدر بهش بدو بیراه میگین.اخه بابا دوست اره این شکلی باشه.هیچ ایرادی هم نداره.یعنی این میره جهنم ما میریم بهشت.ما خیلی ادمای بهتری از این هستیم؟از زود قضاوت کردن و از روی ظاهر قضاوت کردن اصلا خوشم نمیاد و هیچ وقت این کارو نمیکنم.شماها مختارین هر طور دوست دارین ??کر کنید.نظرتون هم محترم.حالا بیاین یه چندتا دیگه ??حش خواهر و مادر هم بهش بدین. اره خب نمیشه از رو ظاهر قضاوت کرد.ولی درست نیست یه مرد و زنو نشه از رو ظاهر تشخیص داد.اخه باید یه ??رقی باشه.من از این جور ادما خیلی بدم میاد.مثل جاستین بیبر. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeid72 Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 عجب! تاحالا همچین چیزی ندیده بودم! خیلی دیده بودم خودشون مثل زنا میخواستن بکنن ولی راحت از چهره معلوم میشه . این کی نمیدونم چرا من ??کر میکنم واقعا زنه امکان داره؟ یا مطمئنی مرده؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
addictedsnowman Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 من به انسان بودنش شک دارم Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS_LORD Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 من حالم از این کارا بهم میخوره، چیه آخه؟ مرد بااااااش Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamidafghani Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 عروسکه یا آدم Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@@ Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 این بابا دوجنسه هست ... بخاطر همین مثل زنها خودشو آرایش کرده Link to comment Share on other sites More sharing options...
zram Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 پسری که ابرو ورداره و دماغ عمل کنه و لنز بذاره وموهاشو اینجوری درست کنه و آرایش کنه دیگه مرد نیست . نمی خوام ??حش بدم اما ??قط می خوام بگم که تو عقل این آدما شک دارم . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now