Jump to content
انجمن پی سی دی

حدس بزنید این دختره یا پسر ؟

Recommended Posts

بابا این که ضایعه پسره که نکبت بی ریشه با اون ریش ضایعش

خاک بر سرش با این وضعش.اگه این محله ی ما بود یک دقیقه هم ......:;;d:

اقا چی کار دارین به این بیچاره.چرا اینقدر بهش بدو بیراه میگین.اخه بابا دوست اره این شکلی باشه.هیچ ایرادی هم نداره.یعنی این میره جهنم ما میریم بهشت.ما خیلی ادمای بهتری از این هستیم؟از زود قضاوت کردن و از روی ظاهر قضاوت کردن اصلا خوشم نمیاد و هیچ وقت این کارو نمیکنم.شماها مختارین هر طور دوست دارین ??کر کنید.نظرتون هم محترم.حالا بیاین یه چندتا دیگه ??حش خواهر و مادر هم بهش بدین.

آخه نه دیگه تا این حد

باباجون جنس مذکر و مرد باید وقار و شخصیت خودش رو ح??ظ کنه و بشناسه.این عوضی مردونگی رو ??همیده یا اصن ن??همیده

اقا چی کار دارین به این بیچاره.چرا اینقدر بهش بدو بیراه میگین.اخه بابا دوست اره این شکلی باشه.هیچ ایرادی هم نداره.یعنی این میره جهنم ما میریم بهشت.ما خیلی ادمای بهتری از این هستیم؟از زود قضاوت کردن و از روی ظاهر قضاوت کردن اصلا خوشم نمیاد و هیچ وقت این کارو نمیکنم.شماها مختارین هر طور دوست دارین ??کر کنید.نظرتون هم محترم.حالا بیاین یه چندتا دیگه ??حش خواهر و مادر هم بهش بدین.

اره خب نمیشه از رو ظاهر قضاوت کرد.ولی درست نیست یه مرد و زنو نشه از رو ظاهر تشخیص داد.اخه باید یه ??رقی باشه.من از این جور ادما خیلی بدم میاد.مثل جاستین بیبر.

عجب! تاحالا همچین چیزی ندیده بودم!

خیلی دیده بودم خودشون مثل زنا میخواستن بکنن ولی راحت از چهره معلوم میشه . این کی نمیدونم چرا من ??کر میکنم واقعا زنه امکان داره؟ یا مطمئنی مرده؟

پسری که ابرو ورداره و دماغ عمل کنه و لنز بذاره وموهاشو اینجوری درست کنه و آرایش کنه دیگه مرد نیست . نمی خوام ??حش بدم اما ??قط می خوام بگم که تو عقل این آدما شک دارم .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...