رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

negar_slk

عضو
  • تعداد ارسال ها

    7
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در سایت

0 معمولی

درباره negar_slk

  • درجه
    �عالیت 0%

Converted

  • تیم باشگاهی ایرانی مورد علاقه
    esteghlal

Converted

  • تیم باشگاهی اروپایی مورد علاقه
    barcelona

Converted

  • سیمکارت
    932

Converted

  • حودرو شما
    Chevrolet

Converted

  • جنسیت شما
    زن

Converted

  • گوشی موبایل شما
    htc-desire-vt

آخرین بازدید کنندگان نمایه

بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمیشود.

  1. این غذا تشکیل شده‌است از : مرغ، میگو و یک سس تند. طرز تهیه: در این غذا ابتدا باید مرغ ها را مزه‌دار کنیم. به این صورت که مرغ را در سس سویا مدتی میخوابانیم که کاملاً مزه‌دار شود سپس با سیر و میگو سرخ می‌کنیم. حال نوبت سبزیجات است. آن‌ها را به طور کامل می‌پزیم. پس از آن نودل‌ها را در روغن داغ ت??ت می‌دهیم. پس از این مراحل کلیه مواد آماده شده را می‌گذاریم در سس تند آرام بپزند تا آماده سرو شوند. منبع: غذای چینی سیلک روود
  2. اگر یک ??رد با سلیقه خاص هستید و یا بدنبال س??ارش غذای چینی از یک رستوران خوب چینی هستید می توانید هم اکنون از منوی آنلاین رستوران چینی سیلک روود ??ود دیدن نمایید. م??تخریم که با شعبه دوم از رستوران زنجیره ای و بین المللی سیلک روود در خدمت هموطنان عزیز در تهران باشیم.شعبه یک این رستوران در کشور هندوستان شهر دهلی نو قرار دارد. منبع: رستوران چینی سیلک روود
  3. negar_slk

    خوراک خرچنگ

    برای ??راهم کردن سس، در ابتدا ۲ حبه سیر را خورد کنید و با کمی نمک مخلوط کنید. با اضا??ه کردن کمی آب لیمو آن را خوشمزه تر کنید ??قط یادتان نرود که هسته های آن را حتماً جدا کنید. مقدار کمی زع??ران را در آب سرد حل کنید. در نهایت سس مایونز، آب لیمو، محلول زع??ران، سیررا با هم مخلوط کنید و نمک و ??ل??ل را به آن اضا??ه نمایید. در حدود ۴ لیتر آب شور را در ظر??ی بزرگ بریزید تا به جوش آید. خرچنگ های زنده را در آن قرار دهید و بگذارید تا برای ۹ دقیقه بجوشد. خرچنگ ها را از آب جوش دربیارید و در ظر??ی که سه چهارم آن با مخلوط یخ و آب پر شده است، قرار دهید. (این کار به عنوان یک شک برای توق?? ??رآیند پخت انجام می شود.) برای سه دقیقه در این حالت آن ها را قرار دهید و در نهایت به یخچال منتقل کنید. ظر?? بزرگ خود را از آب خالی کنید و کاملاً آن را خشک کنید. صسپس به اندازه دو لیتر روغن در آن بریزید و تا ۳۰۰ درجه ??ارنهایت آن را گرم کنید. می*توانید از دماسنج برای اندازه گیری دما است??اده کنید. پوشت گوجه ??رنگی ها را بکنید و به قطعات کوچک خورد کنید. گوجه ها را در آب سرد قرار دهید سپس گوجه ??رنگی ها رو به مدت ۶ دقیقه، در روغن با دمای ۳۰۰ درجه قراردهید و سپس به یخچال منتقل کنید. مجدد از دماسنج است??اده کنید و دمای روغن را تا ۳۵۰ درجه بالا ببرید. پیازچه ها را برای چاشنی خورد کنید و در گوشه ای نگهدارید. خرچنگ ها را از یخچال خارج کنید و گوشت آن ها را از پوست جدا کنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. دم، پا و چنگال ها را با هم میکس کنید و به دو قسمت تقسیم نمایید. در ظر??ی کره را به طور کامل آب کنید تنها حواستان باشد که نجوشد. گوجه ??رنگی ها را از یخچال خارج کنید و به مدت ۶ الی ۸ دقیقه در روغن با دمای ۳۵۰ درجه بجوشانید. مواد سرخ شده را در چهار کاسه تقسیم کنید و کرده و سسی که پیش از این آماده کرده بودید را روی آن بریزید. منبع: غذای چینی سیلک روود
  4. اگر یک ??رد با سلیقه خاص هستید و یا بدنبال س??ارش غذای چینی از یک رستوران خوب چینی هستید می توانید هم اکنون از منوی آنلاین رستوران چینی سیلک روود ??ود دیدن نمایید. م??تخریم که با شعبه دوم از رستوران زنجیره ای و بین المللی سیلک روود در خدمت هموطنان عزیز در تهران باشیم.شعبه یک این رستوران در کشور هندوستان شهر دهلی نو قرار دارد. رستوران چینی سیلک روود
  5. این غذا تشکیل شده‌است از : مرغ، میگو و یک سس تند. طرز تهیه: در این غذا ابتدا باید مرغ ها را مزه‌دار کنیم. به این صورت که مرغ را در سس سویا مدتی میخوابانیم که کاملاً مزه‌دار شود سپس با سیر و میگو سرخ می‌کنیم. حال نوبت سبزیجات است. آن‌ها را به طور کامل می‌پزیم. پس از آن نودل‌ها را در روغن داغ ت??ت می‌دهیم. پس از این مراحل کلیه مواد آماده شده را می‌گذاریم در سس تند آرام بپزند تا آماده سرو شوند. منبع: غذای چینی
  6. این غذا در شکل‌ها و اندازه های مختل?? قابل سرو است. دامپلینگ تقریباً یک غذای جهانی بشمار می‌رود و می‌شود گ??ت در تمام ??رهنگ‌ها به یک صورت تهیه می‌شود و تنها ت??اوت آن‌ها در شکل و اندازه آ‌هاست. به جرأت می‌توان گ??ت که دامپلینگ چینی یکی از بهترین انواع دامپلینگ هاست. دامپلینگ را به دو صورت سرخ شده و بخار پز تهیه می‌کنند که در هر دو صورت طعم بینظیری دارد. شما این غذا را می‌توانید در جای جای دنیا، آرژانتین، اسپانیا، از اروپا تا آسیا ببینید و تست کنید. منبع: رستوران چینی در تهران سیلک روود
  7. این غذا تشکیل شده‌است از : مرغ، میگو و یک سس تند. طرز تهیه: در این غذا ابتدا باید مرغ ها را مزه‌دار کنیم. به این صورت که مرغ را در سس سویا مدتی میخوابانیم که کاملاً مزه‌دار شود سپس با سیر و میگو سرخ می‌کنیم. حال نوبت سبزیجات است. آن‌ها را به طور کامل می‌پزیم. پس از آن نودل‌ها را در روغن داغ ت??ت می‌دهیم. پس از این مراحل کلیه مواد آماده شده را می‌گذاریم در سس تند آرام بپزند تا آماده سرو شوند. رستÙرا٠ÚÛÙÛ, رستÙرا٠ÚÛÙÛ ØªÙرا٠- سÛÙÚ© رÙÙد
×
×
  • جدید...