
secret63
عضو-
تعداد ارسال ها
405 -
تاریخ عضویت
-
آخرین بازدید
-
روز های برد
4
آخرین بار برد secret63 در 8 بهمن 1401
secret63 یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است !
اعتبار در سایت
9 معمولیدرباره secret63
-
درجه
کاربر �عال
Converted
-
جنسیت شما
مرد
آخرین بازدید کنندگان نمایه
بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمیشود.
-
پیج اینستاگرام شروع به دنبال کردن secret63 کرد
-
در گردهمایی كه در سال ۱۹۷۸ در ايالت ويرجيناي امريكا تصميم به پايه گذاري رشته اي در دنيا گر??تند كه تا الان در دنيا با اقتدار در بين اساتيد و ??ايتر هاي بزرگ دنيا صحبت از آن به ميان مي آيد . نتيجه اين گرد همايي و تبادل اطلاعات ورزشي و ??ني بر ان شد كه در سال ۱۹۷۹ رشته اي جديد به نام كارته مدرن يا كاراته امريكايي يا كيك بوكسينگ كاراته كه تل??يقي از ??نون تكواندو و كاراته و جودو . جوجيتسو با نام: American - Independent - Karate - Kick boxing - Instructor - Association پايه گذاری گرديد . قوانين مسابقه در رينگ مخصوص با ابعاد ۳۰*۴ در ۳۰*۴ در ارت??اع ۵۰/۱ متر بلند تر از سطح ا??ق داراي دو گوشه آبي و قرمز به صورت كراس و دو گوشه رستینگ مي باشد. این سبک که از این به بعد با نام اختصاری AIKIA ناميده مي شود . در سال ۱۹۷۹ به وسيله اساتيد : ۱- دكتر جري بيزيلي دان ۱۰ ( ايشان داراي كمر بند دان ۹ در تكواندو و دان ۹ در جوجيتسو و دان ۹ در جودو مي باشند ) . ۲- ج?? اسميت ( ايشان داراي كمر بند دان ۸ در تكواندو و دان ۷ جودو مي باشند ) . ۳- بيل والاس ( معرو?? به پا طلايي دان ۹ كاراته دان ۷ جودو ) ايشان در مسابقات جهاني جودو كه در سال ۱۹۶۵ در انگلستان برگزار مي گرديد از ناحيه پاي راست به شدت آسيب ديد و در اثر تمرينات بسيار زياد توانست قدرت پاي چپش را ??وق العاده نمايد نكته جالب اينجاست كه تمام حري??ان وي مي دانستند كه پاي راست ايشان كاراي لازم را در حد بالا ندارد و قريب به ات??اق حري??ان وي از ناحيه ي پاي چپ وي ناك اوت مي شدند . ۴- رنزو گريسي ( دان ۷ كوك سول وان + دان ۷ كاراته ) ۵- دكتر جولويس ( دان ۱۰ كاراته - دان ۹ جيت كاندو - دان ۱۰ تك در بعد آماتور در قسمت ??ول كنتاكت كه به معناي ضربات با تماس كامل مي باشد ضربات چرخشي دست Round say panch يا ضربه با تيغه خارجي دست به صورت دوراني چه به صورت ايستاده – جهشي – پرشي و ضربات به صورت لوكيك ضربه با ساق پا به ناحيه سپيد ران و قسنت پائين كمر ممنون مي باشد . ضربات به صورت كاملا كلاسيك و كامل در محدوده تاييد شده كه در آخر به آن اشاره خواهيم كرد وارد مي آيد . در بعد حر??ه اي كيك بوكسينگ تعداد راندها بيشتر بوده ضربات چرخشي كه محدوديتي نداشته ضربات زانو آزاد مي باشد . ضربات دست خارج از محدوده ضربات كلاسيك ضربات پا غير از ضربه به بيضه , پشت سر , پشت بدن آزاد مي باشد حتي ضربه در قسمت پايين بدن م??صل زانو ساق پا آزاد مي باشد . در قسمت شوت بوكسينگ كه به معناي لغوي آن يعني بوكس پرتابي يا پرتاب و بوكس است . مبتكر روش شوت بوكسينگ استاد بزرگ شيزا تاكاشي قهرمان نامي تاي بوكسينگ و شوت بوكسينگ جهان در سال 1985 ميلادي در ژاپن توسط استاد ابداع شد . كه علامت اختصاري آن WSBA كه مخ???? كلمات World – Shoot Boxing - Association سازمان جهاني شوت بوكسينگ مقرش در توكيو Tokyo ژاپن مي باشد . مسابقات آن كاملا به صورت حر??ه اي گارد و حالت ايستادن كاملا گارد كيك بوكسينگ ( به دليل بالا بودن ضريب امنيت آن ) ضربات دست بوكس كاملا حر??ه اي ضربات پا به صورت ??ول كنتاكت اجرا مي شود ضربات زانو و آرنج كاملا آزاد و تنها ت??اوت آن با ديگر رشته هاي كيك بوكسينگ و ??ول كنتاكت در اين است كه از آزادي عمل بسيار بيشتري برخوردار بوده تكنيكهاي پرتابي مثل خم گيري , سالتو , پهلو گيري , و ... در آن كاملا كاربردي و مشهود است . در قسمت بعد به : 1). تاريخچه سبك در ايران وآسيا . 2). آموزش انتقال ضربات , تغيير زوايا – انتقال نيرو – گارد خواهيم پرداخت . به اميد مو??قيت شما دوستداران واقعي ورزش شاگرد ارشد استاد بزرگ مرحوم ??ريدون مالكي سلطان رينگ جهان دكتر سعيد بازيار نماينده سبك در استان
-
به جرات مي*توان گ??ت، اوايل دهه*ي 90 ميلادي، نقطه*ي*عط??ي در ورزش*هاي رزمي جهان رخ داد و تشكيل سازمان مبارزاتي k-1، شرايطي را ??راهم كرد تا بهترين قهرمانان رشته*هاي مختل?? رزمي جهان، جشنواره*اي از ??نون و تكنيك را در رينگ به نمايش بگذارند. k-1 در اصل روشي از مبارزات كيك بوكسينگ است كه شامل مجموعه*اي از تكنيك*هاي موي*تاي، كاراته، تكواندو، كيك بوكسينگ و بوكس كلاسيك بوده و نام k-1 نيز بر گر??ته از مسابقات ??رمول يك يا f-1 است. براي اولين بار سازمان جهاني k-1 به رياست كازويوشي ايشي، يك ??ايتر سابق كيوكوشين كاراته، در سال 1980 تأسيس شد. ايشي در اين سال سازمان سيدوكان كاراته را تأسيس كرد. سيدوكان، در اين مدت، چندين رويداد بزرگ رزمي را در برابر ساير ورزش*هاي رزمي به ويژه كيوكوشين كاراته برگزار كرده بود. در سال 1993، ايشي، منحصرا سازمان k-1 را به عنوان يك سازمان ورزشي كيك بوكسينگ تأسيس كرد كه علي*رغم ارتباط نزديك با سازمان سيدوكان، اما ??عاليتي كاملاً مستقل داشت. تاريخچه k-1: سال 1980: كازويوشي ايشي، سازمان كاراته مستقل خود را با عنوان ??دراسيون سيدوكان كاراته دو ژاپن، تاسيس كرد. سال 1982: اولين دوره*ي مسابقات سراسري كاراته در ژاپن توسط ايشي و سازمان سيدوكان برگزار شد. مسابقاتي به روش ??ول كنتاكت. سال 1983: مبارزات معرو?? ??ايترهاي سيدوكان برابر گروهي از اساتيد كونگ ??وي هنگ*كنگ. در اين مسابقات مبارزان سيدوكان حري??ان را مغلوب كردند. سال 1985: د??تر سيدوكان به رياست تام ادواردز در ايالات متحده تاسيس شد و در ادامه در سال 1986، ايشي نمايندگان خود را جهت معر??ي سازمان سيدوكان كاراته به ساير كشورها، اعزام كرد. سال 1991: در ادامه*ي برگزاري مجموعه*اي از تورنمنت*هاي مختل??، سيدوكان كاراته، مبارزه*اي را در توكيو برابر كاراته اوياما، برگزار كرد كه در پايان،* ماساكي ساكاته از سيدوكان، ويلي ويليامز ا??سانه*اي را شكست داد. 1992: ايشي، براي اولين بار،* اولين مسابقات كاراته با دستكش را در ژاپن برگزار كرد. از اين سال بود كه انقلابي در تاريخ رزمي ژاپن و جهان ايجاد شد و ايشي، روياي تشكيل قوي*ترين سازمان هنرهاي رزمي را به واقعيت نزديك كرد. با نزديك شدن كاراته به كيك بوكسينگ،* ايشي در سي*ام آوريل 1993،* اولين دوره مسابقات گرند پريكس را در ورزشگاه داي ايچي توكيو، با قوانيني جديد،* برگزار كرد. در اين مسابقات، تيم*ها اجازه داشتند تا از سنت*هاي مشابه ??ايترهاي كيك بوكسينگ در كاراته است??اده كنند. بيش از ده هزار تماشاچي از اين مسابقات ديدن كردند. ??ايترهاي بزرگي مانند ارنستو هوست و پيتر ارتز در اين دوره از مسابقات حذ?? شدند و ديدار ??ينال، با تصميم داوران، به سود هوست پايان يا??ت. از آن سال تا كنون، همه ساله مسابقات جهاني k-1 برگزار شده و قهرمانان بزرگي مانند، پيتر آرتز، اندي*هوگ،??رانسيسكو ??يلهو ، ارنستو هوست، ريك رو??وس، مايك برناردو، كارتر ويليامز، رمي بونجاسكي، *باب ساپ، مارك هانت، سمي شيلت، ياسوكي ??وجي موتو،* موساشي، گلابه ??يتوزا ، ژروم لوبنر و است??ان لكو به جهان رزمي معر??ي شده*اند.
-
سبک ??ول کيک بوکسينگ ايران در سال 1372 توسط محمد طهماسبی بنيان نهاده شد و در سال 1378 در ??دراسيون ورزشهای رزمی ايران به ثبت رسيد. سبک ??ول کيک بوکسينگ توانست در سال 1379 طلسم برون مرزی در خانواده ورزشهای رينگی را بشکند و تيم ملی خود را به مسابقات برون مرزی اعزام نمايد و در سال 1381 با حضور 8 تيم خارجی يک دوره مسابقات آسيای ميانه در استان گيلان، شهر آستارا برگزار نمايد. همچنين پيش از اين مسابقات، يک دوره داوری بين المللی با حضور 50 شرکت کننده خارجی برگزار شد.در سال 1382 يک دوره مسابقات جهانی 2003 با حضور 18 کشور جهان در شهر تهران و با همکاری دژبان کل ارتش جمهوری اسلامی ايران برگزار شد. همچنين پيش از برگزاری اين مسابقات يک دوره داوری بين المللی با حضور 80 ن??ر از 18 کشور جهان برگزار گرديد. سبک ??ول کيک بوکسينگ توانست در سالهای 1381 و 1382 از لحاظ مديريت، نيرو، ??عاليت ميان سبکهای ??دراسيون ورزشهای رزمی ايران به مقام نخست دست يابد.
-
ترکیبی از رشته های رزمی موای تای ، کاراته و بوکس است. کیک بوکسینگ ورزش رزمی می باشد که تنها سی سال از تولد آن می گذرد.در کیک بوکسینگ ضربات مشت،لگد،زانو،آرنج و گر??تن همدیگر آزاد می باشد. ولی زدن حری??ی که بر روی زمین ا??تاده ممنوع است.مسابقات در یک زمین مربع شکل 16 تا 20 ??وتی که با طناب محصور شده برگزار می گردد.زمان بازی معمولا سه راند سه دقیقهای می باشد.که ورزشکاران بین هر راند یک دقیقه استراحت می کنند.هر مسابقه توسط یک داور و یک پزشک کنترل میشود. و در هر راند سه قاضی به مبارزین امتیاز میدهند.بنیانگذار کیک بوکسینگ جو لوئیس می باشد که پدر کیک بوکسینگ آمریکا نامیده می شود
-
صخره های جنگلی Shilin، يا صخره هاي جنگلي در چين، صخره هايي آهكي هستند كه توسط آب ??رسايش يا??ته و تشکیل شده اند.
- 10 پاسخ
-
- 1
-
-
دریاچه خون در ژاپن اما ديگر مكان عجيب و غريب دنيا در ژاپن واقعاست؛ Blood Pond Hot Spring ، 9 چشمه آب گرم قرمز رنگ که با هم یک دریاچه را تشکیل داده اند . رنگ قرمز اين دریاچه به دليل ??راواني عنصر آهن در آب آن است.
- 10 پاسخ
-
- 1
-
-
سالار دي يويوني در بوليوي جايي در آمريكاي لاتين وجود دارد كه انگار زميني نيست؛ Salar De Uyuni در بوليوي. آنها كه اين منطقه را ديده اند مي گويند يكي از تماشايي ترين چشم اندازهاي جهان است. اما دليل اين جذابيت احتمالا كنار هم قرار گر??تن مواردي است مانند اتش??شان های ??عال، بیابان نمک.
- 10 پاسخ
-
- 1
-
-
دره ماه در برزیل از اسمي كه بر آن گذاشته اند پيداست اين سرزمين بايد جايي باشد شبيه به ماه. جايي كه ??رسايش ناشي از آب، صخره ها و گودال هایي را در جنگل به وجود آورده است که از کوارتز تشکیل شده اند.
- 10 پاسخ
-
- 1
-
-
درياچه كليلوك درياچه كليلوك آنقدرجذاب و عجيب است كه مي توان تصور كرد متعلق به كره زمين نيست. اين درياچه پر از ??لزات سنگين است و تابش آ??تاب داغ تابستانی و تبخیر آب آن، بلورهايي از این مواد معدني و ??لزات را به وجود مي آورد كه در گودال هاي كوچك، نور را در رنگ هاي سبز و آبي بازتاب مي دهند .اين درياچه يكي از بزرگترين ذخاير مواد معدني مانند سول??ات هاي سديم، كلسيم و پتاسيم، همچنين هشت نوع ??لز سنگين مانند نقره و تیتانیوم.
-
معادن روباز ريوتينتو اگر دلتان مي خواهد يك منظره از كره ماه ببينيد، لازم نيست سوار س??ينه ??ضايي شويد و براي ديدن آن كلي هزينه كنيد، كا??ي است به اروپا برويد. جايي در اسپانيا وجود دارد كه تصاوير سوررئال آن مناظر كره ماه را تداعي مي کند؛ «معادن روبازريوتينتو ». البته اين معادن تنها جذابيت اين منطقه نيستند. در نزديكي آنها، رودخانه ای با آب قرمزجريان دارد كه خود يك چش مانداز جذاب استميان چشم انداز جذاب ديگر. اين رودخانه اسيدي، با PH بين 7/ 1 تا 5/ 2 ??لزات سنگين زيادي را درخود جاي داده است.
-
جزیره سوکوترا سطح زمين آن بسيارشيب دار است به صورتي که شما ??کر مي کند به سياره ديگري ر??ته ايد يا به زمان هاي دور تاريخي مسا??رت کرديده ايد . جزيره سوکوترا يکي از 4 جزيره است که از لحاظ جغرا??يايي درانزوايي از قاره خشک آ??ريقا قراردارد که قدمت آن به 6تا7 ميليون سال مي رسد همانند جزيره گالاپاگوس . بيش از 700 گونه نادر گياهي و جانوري دراين منطقه يا??ت مي شود که يک سوم مملو از جانداران همگي بومي هستند . آب و هواي ناملايمي دارد مي توان گ??ت گرم و خشک و همچنين شگ??ت انگيزترين گياهان را مي توانيد دراين منطقه بيابيد. موقعيت جغرا??يايي اين جزيره دراقيانوس هند ودر 250 کيلومتري سومالي و 340 کيلومتري يمن واقع شده . وسعت ساحل شني آن متشکل از سنگهاي آهکي و جلگه هاي مرت??ع آن پر از غارهايي به طول 7 کيلومتر است .بلندي کوههاي آن به 1525متر مي رسد . درختان و گياهان اين جزيره از لحاظ زمين شناختي قدمتي 20 ميليون ساله داشته وبه عنوان جزيره اي بکر ومحصورشده از آب محسوب مي گردد.
-
دره های خشک آنتارتیکا می گويند دره های خشک آنتارتیکا با زمین های خشك و بي آب و عل?? پوشيده از شن، شبيه ترين قسمت زمين به كره مريخ است. اين سرزمين جايي است در میان Victoria land ، McMudo، Sound . از آن دست زمين هايي كه هرگز رنگ بر?? به خود نمي بينند . اما دليل شباهت اين منطقه به مريخ بياباني بودن آن نيست كه در زمين بيابان بي آب و عل?? كم نيست، بلكه چيزهايي در اين منطقه مشاهده مي شود كه در زمين ديده نشده است؛ يخ در بيابان . در اين منطقه دره هايي هست، پوشيده از يخ و البته در زير يخ ها، در آب هايي شور،جانداراني خم زندگي مي کنند، چیز هایی كه هرگز در هيچ منطقه بياباني ديگري ديده نشده است . تحقيقات روي اين موجودات و دلايل پيدايش اين سرزمین همچنان ادامه دارد.
-
توصیههای قابل توجه در شهر محل اقامت از نوشیدن شیرهای محلی و غیرقابل اطمینان، پنیر محلی و پاستوریزه نشده، بستنیهای سنتی، سرشیر و خامههای باز خود داری نمایید. بسیاری از بیماریها و مسمومیتهای غذایی از همین طریق ات??اق میا??تند، چون ??لور میکروبی که به طور طبیعی در بدن ا??راد وجود دارد، در محیطهای مختل?? با یکدیگر مت??اوت می باشد. لذا عامل سردرگمی سیستم ایمنی بدن و عکسالعمل ک??ند آن جهت د??اع و مبارزه با عوامل بیماری زای جدید میشود. با رعایت بهداشت به تدریج بدن خودتان را آماده ی د??اع نموده و بیمحابا و به مقدار زیاد مواد غذایی نامطمئن را مصر?? نکنید، به خصوص سالادهای خام و مواد غذایی سس دار و پ??ر ادویه که تغییر طعم غذاها را می پوشاند، کمتر مصر?? کنید. در ضمن سبزیجات و میوههای محلی را که به صورت خام مصر?? می شوند، با قید احتیاط به برنامه ی غذایی روزانه ی خود اضا??ه کنید و بهتر است از سالادهای تهیه شده از انواع سبزیجات پخته با آب لیموی تازه و روغن زیتون است??اده نمایید. مجدداً یادآوری می شود از مصر?? غذا در محلهای پرازدحام و شلوغ خودداری کنید، چرا که در چنین شرایط پ??ر استرسی امکانات لازم حتی برای هتلها و غذاخوریهای درجه ی یک نیز جهت رعایت کلیه ی شرایط بهداشتی مهیا نمی باشد. اگر در منزل دوست و ??امیل اقامت ندارید، بهتر است به جای است??اده از غذاهای مراکز عمومی، از غذاها و مواد مناسب که امکان تهیه ی آنها به آسانی ??راهم می باشد، نیاز خود و خانواده را برطر?? کنید. بالاخره در نظر داشته باشید، ایام تعطیلات و دستیابی به هوای پاک و تمیز ??رصت مناسبی می باشد که شما دور از استرسهای شغلی و کاری، تمدد اعصاب نموده و ریههای خودتان را مملو از هوای تمیز و پ??ر اکسیژن کنید و با ا??زایش ??عالیت و تحرک بدنی، چربیهای ذخیره شده را آب کرده و سموم انباشته شده در بدنتان را با عدم صر?? مواد غذایی سنگین و پرچرب از خود دور نمایید. بیماری یا مسمومیت شدید غذایی خودتان یا یکی از اعضای خانواده، علاوه بر دلهره و نگرانی، رنج، عذاب و به هدر ر??تن ایام تعطیلات، هزینههای گزا??ی را نیز بر اقتصاد خانواده تحمیل می کند و حلاوت دیدار عزیزان و اقامت در محل مورد علاقه تان را به کامتان تلخ خواهد نمود.لذا احتیاط و پیشگیری، شرط عقل می باشد. دکتر سید ضیاءالدین مظهری- متخصص تغذیه (دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران
- 3 پاسخ
-
- 1
-
-
صر?? غذا در غذاخوریهای بین راه - اگر در رستورانهای بین راه ناچار به تغذیه می باشید، توجه کنید که آب مورد مصر?? آنها از چه منبعی می باشد. اگر از آب چاه یا آب چشمه برای پخت و پز و شست وشو است??اده می شود، احتمال آلودگی چنین آبهایی بسیار بالا است، لذا از میل کردن سالادهای تهیه شده از کاهو و کلم و خیار و گوجه ??رنگی با سس مایونز یا سس های خامه ای جدا خودداری نمایید. - نوشیدن آب یخ قرار داد شده در پارچهای پلاستیکی یا ??لزی ممکن است بیماری زا باشد، به خصوص برای کودکان خردسال به هیچ وجه توصیه نمی شود. حتی نوشابههای درب بسته ای که در حوضچهها نگهداری می شوند، ممکن است به صورت ثانویه، آلودگی پیدا کرده باشند. - از میل کردن غذاهای حاوی سس و خورشهای گوشت، مرغ و خوراک ماهی خودداری کنید؛ به خصوص اگر ادویه ی ??راوان به این قبیل خوراکیها ا??زوده شده باشد تا بدین ترتیب تغییر رنگ، طعم و ??ساد آنها معلوم نشود، زیرا در چنین محیطهایی امکان آلودگی و کهنگی مواد خام اولیه بسیار بالا بوده و علاوه بر عدم رعایت بهداشت ??ردی و محیطی، امکان نگهداری مواد پخته شده در محیط های نامناسب (با برودت یا حرارت ناکا??ی) وجود دارد که به طور تصاعدی با مجذور زمان، گستردگی آلودگیهای اولیه را به شدت ا??زایش می دهد. - از میل کردن کباب کوبیده، همبرگر و به طور کلی ??رآوردههای حاوی گوشت چرخ کرده که ناخالصی ??راوان دارند، پرهیز نمایید، چرا که بسیار ??ساد پذیر بوده و امکان کهنگی و آلودگی آنها بسیار بالا می باشد. علاوه بر آن به دلیل نرسیدن حرارت لازم در زمان پخت به قسمتهای داخلی و مرکز چنین غذاهایی، آلودگیهای اولیه و ثانویه از بین نمی روند و به راحتی با مصر?? چنین موادی انواع کیستها، تخم انگلها، میکروارگانیسمها و سموم آنها به بدن مصر?? کنندگان منتقل می شود. - به تمیز بودن کارد، چنگال، بشقاب و به طور کلی ظرو?? سرو غذا و به خصوص لیوانها توجه ??رمایید. اگر آثار چربی یا باقیماندهی مواد غذایی در آنها مشاهده نمودید، احتمال آلودگی آنها بسیار زیاد است. لذا قبل از است??اده، آنها را با آب جوش و شویندههای مناسب بشویید. - برای اطمینان از تمیزی و پاک بودن لیوانها، علاوه بر مسائلی که در قبل گ??ته شد، اگر آنها را در مقابل روشنایی قرار دهید، به احتمال زیاد جای انگشتان و لبهایی که قبل از شما به آن خورده، ملاحظه خواهید کرد و یا لکههای ??راوان دیگری که مشاهده می شود، دلیل دیگری بر عدم رعایت بهداشت در این محل می باشد. در مورد لیوانهای یک بار مصر?? نیز زیاد مطمئن نباشید که شما اولین ن??ر است??اده کننده از آنها هستید! لذا توصیه میشود که بعد از است??اده ی لیوان یک بار مصر??، حتماً آن را مچاله کرده یا پاره نمایید. در ضمن اغلب لیوانهای یک بار مصر??، به علت ترکیبات خاصی که دارند، برای مواد غذایی و نوشیدنیهای داغ مناسب نمی باشند. - است??اده از صابونهای قرار داده شده در دست شوییهای مراکز عمومی نه تنها عامل ر??ع آلودگی نمیباشد، بلکه خود وسیله ی انتقال انواع قارچها، ویروسها و میکروبها هستند و بهتر است در چنین محیطهایی از صابون مایع تمیز و مطمئن است??اه شود، یا به همراه بردن صابونهای کاغذی یا معمولی بسیار م??ید خواهد بود. - به علت تراکم کار و ازدحام مسا??ران در چنین محلهایی و عدم دسترسی کا??ی به آب گرم، پاکیزه و شویندههای مناسب، امکان تمیز بودن وسایل به کار برده شده جهت طبخ، نگهداری و سرو کردن بسیار بعید و دور از ذهن است و اگر به تمیزی ظاهری پیشخوان اکت??ا می کنید، بهتر است چند لحظه به دستمالی که با آن محل ??رآوری و سرو غذاهای مختل?? مرتباً تمیز می شود، توجه کنید که چگونه خونآبهها و ترشحات مواد اولیه یا ??رآوری شده، جذب این کهنه پارچهها شده و به تمام قسمتها انتقال داده می شود. در ضمن دستها و زیر ناخنهای ??رد ارائه کننده ی غذاها نیز از منابع آلودگیهای گسترده به حساب می آید. چه باید کرد؟ قبول داشته باشید که هیچ مادهی خوراکی سالمتر، گواراتر و مناسبتر از مواد تهیه شده در منزل توسط کدبانوی هر خانواده ای نمی باشد، چرا که توسط ??رد مطمئن و از مواد اولیه ی تازه و تمیز تهیه و ??راهم می گردد. لذا همراه بردن غذاهای مناسب خانگی برای بین راه، از ابتلای شما و ??رزندان تان به مسمومیتهای غذایی خ??ی?? و شدید جلوگیری خواهد کرد. از جمله بهترین مواد خوراکی و وسایل برای طول س??ر شامل مواد ذیل میباشد: ساندویچهای خانگی تهیه شده از نان، پنیر، گوجه ??رنگی و خیار، یا نان، کره، تخم مرغ آب پز و س??ت شده خیار شور و گوجه ??رنگی، یا کوکوی سیب زمینی، کتلتهای خانگی و شامیهای تهیه شده در منزل و یا به همراه داشتن مقداری عسل یا مربا ، مقداری گردو و چند عدد لیوان و بشقاب یک بار مصر??، سبزیجات، میوههای شسته و ضدع??ونی شده و تنقلاتی همچون نخودچی، کشمش، انجیر، بادام، گردو، پسته، خرما و ??لاکس آب جوشیده جهت تهیه ی چای شما را کاملاً راضی خواهد نمود. بهخصوص اگر خردسالی دارید که به نوشیدن شیر عادت دارد و خود شما نیز میل دارید از شیر گرم و گوارا است??اده کنید، یک جعبه شیر خشک همراه ??لاکس آب جوشیده این مشکل را به راحتی برطر?? می سازد.
- 3 پاسخ
-
- 1
-
-
از آغازین لحظه ی حرکت هر انسانی در وادی حیات، سلامتی جسم و جان، قدرت بدنی، وسعتاندیشه، شور، نشاط و ... به منظور دستیابی به تکامل و نیل به کمال وقتی میسر خواهد شد که ??رد به طور مداوم و در تمام دوران زندگی از یک تغذیه ی متعادل، متناسب، متنوع و پاکیزه برخوردار شده باشد. به خصوص در ایام س??ر که غذای روح نیز ??راهم می شود، توجه به سلامتی جسم و تامین نیاز میلیاردها سلول بدن نیز از اهمیت ویژهای برخوردار میباشد. لذا در راستای دستیابی به این اهدا??، توجه شما رهروان عشق، ص??ا و صمیمیت را به چند موضوع ساده معطو?? می داریم. آب سالم از حیاتی ترین نیازها می باشد بعد از اکسیژن جهت ادامه ی زندگی، آب از جمله اساسی ترین و اجتناب ناپذیرترین ملزومات زندگی تلقی می گردد. ولی متاس??انه دسترسی به آب سالم و گوارا و دور از آلودگی، در مسیر حرکت و حتی در محل اقامت، همواره امکان پذیر نیست. آب ناسالم ممکن است بیماری های ویروسی مثل هپاتیت a و e، ??لجاط??ال، اسهالهای ناشی از روتاویروسها یا ویروس های روده ای( که بهخصوص در نوزادان و کودکان امکان انتقال بیماریهای مختل?? از طریق آب آلوده بسیار بالا می باشد)، یا بیماری های باکتریایی مثل تب تی??وئید، اسهال خونی باسیلی، اسهال ناشی از ecoli و حتی وبا ، و یا تک یاختههایی مثل آمیب، ژیاردیا و انگلهایی مثل کرم قلابدار، کیست هیداتیک، کرم کدو و کرم نواری را به مصر?? کنندگان بی احتیاط و ناآگاه منتقل سازد. علاوه بر آلودگیهای ??وق الذکر، اغلب آبهای قابل دسترس در مسیر حرکت، ممکن است حاوی مواد سمی و شیمیایی ناشی از زبالههای صنعتی و کشاورزی باشند. موادی مانند سیانیدها، انواع ??لزات سنگین از جمله سرب، کادمیوم، جیوه، عوامل نیتروژنی، مواد بی رنگ کننده ی سول??یدها، آمونیاک، زیستکشهای آلی و دهها موارد دیگر نیز هستند که برای مصر?? کنندگان بسیار زیانبار و بیماری زا می باشند. برای جلوگیری از هر گونه بیماری، همراه بردن آب سالم و گوارا جهت نوشیدن یا برای شست و شو در مسیر س??ر توصیه می گردد. قرار دادن آب سالم در بطری های آب معدنی و یا خرید آبهای معدنی و ??ریز کردن آن، این امکان را ??راهم می سازد که در تمام طول س??ر با ذوب تدریجی آنها آب آشامیدنی خنک، سالم و دلچسب در اختیار ا??راد خانواده به خصوص برای بچهها ??راهم شود یا با است??اده از ??لاکس می توانند آب جوشیده ی لازم را جهت تهیه ی چای در طول س??ر به همراه داشته و از چای تمیز و پاکیزه برای ر??ع خستگی و تمدد اعصاب است??اده نمایند. در ضمن در طول اقامت در محل مورد نظرتان اگر نسبت به عدم آلودگی کامل آب مصر??ی شک دارید، بهتر است آب مورد احتیاج تان را جوشانیده و بعد از خنک شدن مصر?? ??رمایید یا از قرصهای پرکلرین جهت ضدع??ونی کردن آب شرب خود است??اده ??رمایید. در صورت مشکوک بودن آب به آلودگیهای شیمیایی، حتماً از مصر?? آب خود داری نموده و آب معدنی خریداری ??رمایید.
- 3 پاسخ
-
- 1
-