رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام یه دستگاه ps3 دارم 320GB خیلی تمیز هس می خوام ب??روشم ps4 بخرم دستگاه غیر قابل هک است بهم 700 قیمت گ??تن اگه میشه شما هم یه قیمت بگین

در ضمن دستگاه من ??قط با کبرا کپی خور میشه

خیلی ممنون

ویرایش شده توسط addictedsnowman
ارسال شده در

داداش ببخشید منم یدونه عین اینو دارم 320 اسلیم با کبرا کپی میشه دستگاهم خیلی تمیزه میگن 500 شما کجا پرسیدی بگو ما

همون ب??روشم.

ارسال شده در

سلام اقا من یهps3 می خوام بخرم وهیچ چیزی هم دربارش نمیدونم اگر میشه راهنمایی کنید بهترینps3چیه قیمتش چنده واز اینجور چیزا ممنون میشم بگین:balloony:

ارسال شده در

من یدونه دارم 700 میدم راه هم میام اسلیم 320 گیگ کپی نشده من اشنا دارم با 200 تومن کپی خور میکنه با برد کبرا.

سلام اقا من یهps3 می خوام بخرم وهیچ چیزی هم دربارش نمیدونم اگر میشه راهنمایی کنید بهترینps3چیه قیمتش چنده واز اینجور چیزا ممنون میشم بگین:balloony:
ارسال شده در

داداش داره میگه نو نو .الآن 320 اسلیم کپی خور کار کرده 1تومن میخره مغازه دار حالا 300کم کن میشه 700 مال ایشون 50دیگه باید بیشتر بخره واسه نو بودنش

ارسال شده در

دوست عزیز

من از تبریز قیمت گر??تم

داداش ببخشید منم یدونه عین اینو دارم 320 اسلیم با کبرا کپی میشه دستگاهم خیلی تمیزه میگن 500 شما کجا پرسیدی بگو ما

همون ب??روشم.

ارسال شده در

دوست عزیز برد کبری یه مصیبت هس به نظر من بهتره که یه دستگاه کپی خور ساده ورداری(که به برد کبری نیاز نداشته باشه)

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...