رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

مهمان مهمان
ارسال شده در

دوستان من بازی رو اجرا کردم ولی بعد از چند دقیقه موس و کیبوردم از کار می??ته!

کسی میدونه مشکل از کجاست

• پاسخ 323
  • Created
  • آخرین پاسخ
مهمان مهمان
ارسال شده در
داداش آپدیت هارو بریز ببین درست میشه.

داداش مرسی درست شد

ارسال شده در
سلام اقا من وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور میده کسی میدونه باید چیکار کرد؟ 0xc0000142

یک عکس از ارور بگذار راحت تر راهنمایت کنیم دوست عزیز

ارسال شده در

آقا ما یه غلطی کردیم بازی رو پاک کردیم الان بعد از اینکه کرک رو میریزم بازی رو اجرا می کنم ولی ubisoft louncher باز می شه چیکار کنم ؟

ارسال شده در
آقا ما یه غلطی کردیم بازی رو پاک کردیم الان بعد از اینکه کرک رو میریزم بازی رو اجرا می کنم ولی ubisoft louncher باز می شه چیکار کنم ؟

نرم ا??زار Ubisoft Luncher رو نصب کردی ؟؟

اول از همه اونو نصب کن و بعد دوباره کرک رو بریز . بعضی از بازیهاش یوبی همینطورین مثل Ghost Recon

ارسال شده در

بزن بلاکش کن به خوبی جواب میده من هم یوبیسا??ت لانچر هم اورجین رو بلاک کردم راحت شدم

• 3 weeks later...
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام وقتی بازی رو اجرا می کنم این ارور رو میده لط??ا راهنمایی کنید.

گرا??یکت پشتیبانی نداره از dx11 ویرایش شده توسط Black Hawk
ارسال شده در
ارور direx هست.کارت گرا??یکت چیه؟؟؟؟

اره هم اونه هم میتونه پشتیبانی نکردن کارت گرا??یک هم باشه . به نظرم یک بار دیگه dx رو نصب کنه ممکنه درست بشه اگه نشد حتما پیشتیبانی نداره از dx11

ارسال شده در

سلام من نسخه بلک باکس رو دان کردم بعد دموی اول بازی وقتی بعد کتک زدن یارو میری تو راهرو هیچ دکمه ای کار نمیکنه بازی ق??لم نمیکنه ??قط دکمه ها به غیر دکمه استپ از کار می ا??تن کمک کنید خواهشا اپدیتهای توی سایت رو هم ریختم درست نشد کمک کنید

• 4 weeks later...
ارسال شده در

سلام من نسخه بلک باکس رو دان کردم بعد دموی اول بازی وقتی بعد کتک زدن یارو میری تو راهرو هیچ دکمه ای کار نمیکنه بازی ق??لم نمیکنه ??قط دکمه ها به غیر دکمه استپ از کار می ا??تن کمک کنید خواهشا اپدیتهای توی سایت رو هم ریختم درست نشد کمک کنید

منم مشکل دوستمون رو دارم

نسخه ی بلک باکس رو نصب کردم بعد از دمو و کتک زدن اون ق??ل میشه... خود بازی ق??ل نمیشه ??قط دکمه ها کار نمیکنن تا حرکتش بدیم... قبلش که تو اتاق قبل کتک کاری میکنن عالیه و هیچ مشکلی نداره... گرا??یکم 7950 هسش رمم 4 گیگ

یه راهنمایی لط??ا...

اگه راه حلی نداره نسخه های دیگشو معر??ی کنید تا خریداری کنیم

نسخه غیر بلک باکس چی هست؟

با تشکر

ارسال شده در

سلام.من بازی رو نصب کردم اومد بالا ??قط خیلی لگ میزنه.رزولیشن هم اوردم پایین نشد.نسخه بازی deluxe.ممنون میشم کسی کمک کنه

• 2 weeks later...
ارسال شده در

سلام.من همه کار هایی که گ??ته بودید رو کردم ولی باز هم ارور direx 11 رو میده. جز این که کارت گرا??یک رو ارتقا بدیم راه حل دیگه نیست؟؟؟؟ تروخدا جواب بدید:sa0d:

• 1 month later...

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...