datis ارسال شده در شهریور 4، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 4، 2014 سلام برای حل پیغام راهنمایی کنید. ابتدا برنامه run را در منوی استارت اجرا کنید و در ??یلد خالی آن بنویسد cmd ، حالا پنجره ی سیاهی باز میشود که باید در محیط آن بنویسید BCDEdit.exe /set {current} nx AlwaysOff و بعد دکمه inter را بزنید و سیستمتان را ریستارت کنید .
sazeee ارسال شده در شهریور 4، 2014 ارسال شده در شهریور 4، 2014 ابتدا برنامه run را در منوی استارت اجرا کنید و در ??یلد خالی آن بنویسد cmd ، حالا پنجره ی سیاهی باز میشود که باید در محیط آن بنویسید BCDEdit.exe /set {current} nx AlwaysOff و بعد دکمه inter را بزنید و سیستمتان را ریستارت کنید . سلام امتحان کردم دوباره همون پیغام رو میده.
datis ارسال شده در شهریور 4، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 4، 2014 سلام برای حل پیغام راهنمایی کنید. ابتدا برنامه run را در منوی استارت اجرا کنید و در ??یلد خالی آن بنویسد cmd ، حالا پنجره ی سیاهی باز میشود که باید در محیط آن بنویسید BCDEdit.exe /set {current} nx AlwaysOff و بعد دکمه inter را بزنید و سیستمتان را ریستارت کنید .??کر کنم نیازی به راهنمایی دیگه نباشه ولی اگه مشکل داشتی بگو یه جور دیگه توضیح بدم.
sazeee ارسال شده در شهریور 4، 2014 ارسال شده در شهریور 4، 2014 ابتدا برنامه run را در منوی استارت اجرا کنید و در ??یلد خالی آن بنویسد cmd ، حالا پنجره ی سیاهی باز میشود که باید در محیط آن بنویسید BCDEdit.exe /set {current} nx AlwaysOff و بعد دکمه inter را بزنید و سیستمتان را ریستارت کنید .??کر کنم نیازی به راهنمایی دیگه نباشه ولی اگه مشکل داشتی بگو یه جور دیگه توضیح بدم. اگه ممکن هست واضح تر توضیح بده. با تشکر.
sazeee ارسال شده در شهریور 4، 2014 ارسال شده در شهریور 4، 2014 ابتدا برنامه run را در منوی استارت اجرا کنید و در ??یلد خالی آن بنویسد cmd ، حالا پنجره ی سیاهی باز میشود که باید در محیط آن بنویسید BCDEdit.exe /set {current} nx AlwaysOff و بعد دکمه inter را بزنید و سیستمتان را ریستارت کنید .??کر کنم نیازی به راهنمایی دیگه نباشه ولی اگه مشکل داشتی بگو یه جور دیگه توضیح بدم. این مراحل رو انجام میدم دوباره همون پیغام رو میده.
miremad ارسال شده در شهریور 4، 2014 ارسال شده در شهریور 4، 2014 آقا مرسی از جوابت ولی مطمنی گرا??یکم خیلی خوبه؟ 9500 gt شنیدم واسه این بازی خیلی خوب نیست dx11 ساپورت نمیکنه خودمم نمیدونم چه کنم واسه رم یه رم دو گیگ دیگه میتونم بگیرم ولی پول cpu خوب ??علا ندارم راستی قیمت یه cpu که این بازیو بتونم اجرا کنم چنده الان.مرسی:smi.le: سلام عزیزم الان که نزدیکه تابستونیم و خودت میدونی دزد بازی شروع شده ولی یک چیز خوب میتونی بگیری طر?? های 897 هزار تومان تا یک میلیون 150 هزار تومان سی پی یو گرا??یکت هم ??قط از msi است??اده بکن از سری 650 i boots gtx به بالا میتونی بگیری لذت ببری ??قط یادتن باشه گرا??یکی که میخری حجمش مهمه و قدرت پردازشش باید 192 یا 225 باشه 4 گیگ بگیری حجم ظر??یت رو بردی بالا ولی پردازشش ضعی??ه یه بیستش توجه کن داداشی مو??ق باشی مخلصیم :balloons:
datis ارسال شده در شهریور 4، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 4، 2014 اگه ممکن هست واضح تر توضیح بده. با تشکر. ییا داداش واست آموزش تصویری درست کردم که بتونی بازی کنی.http://forums.p30day.com/t11446.html#post67077
iman620 ارسال شده در شهریور 4، 2014 ارسال شده در شهریور 4، 2014 (ویرایش شده) دوستان من گرا??یکم amd 6670 2g هستش بابیتس 128 خوبه ؟؟ برای سال بدم جواب میده ایا رو مدیوم ویرایش شده شهریور 4، 2014 توسط iman620 الکی
datis ارسال شده در شهریور 4، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 4، 2014 دوستان من گرا??یکم amd 6670 2g هستش بابیتس 128 خوبه ؟؟ برای سال بدم جواب میده ایا رو مدیومگرا??یکت خوبه بستگی به رم و سی پی یوت هم داره.
datis ارسال شده در شهریور 4، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 4، 2014 (ویرایش شده) cpu g840 و Ram4رمت پایینه روی medium میتونی بازی کنی. ویرایش شده شهریور 4، 2014 توسط datis
eskelet ارسال شده در شهریور 4، 2014 ارسال شده در شهریور 4، 2014 سلام دوستان مشخصات سیستم من سی پی یو core i7 و رم 6 با گرا??یک ati 4650 هست که متاس??انه از directx 11 پشتیبانی نمیکنه میخواستم بدونم با این روشی که گ??تین میتونم بازی رو بدون لگ اجرا کنم؟ اصلا کسی مو??ق شده بدون لگ با directx 10 اجرا کنه؟!
mostafamz2010 ارسال شده در شهریور 4، 2014 ارسال شده در شهریور 4، 2014 سلام دوستان مشخصات سیستم من سی پی یو core i7 و رم 6 با گرا??یک ati 4650 هست که متاس??انه از directx 11 پشتیبانی نمیکنه میخواستم بدونم با این روشی که گ??تین میتونم بازی رو بدون لگ اجرا کنم؟ اصلا کسی مو??ق شده بدون لگ با directx 10 اجرا کنه؟! نه ! باید حتما کارت گرا??یک جدید بخری من تست کردم نشد
datis ارسال شده در شهریور 4، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 4، 2014 سلام دوستان مشخصات سیستم من سی پی یو core i7 و رم 6 با گرا??یک ati 4650 هست که متاس??انه از directx 11 پشتیبانی نمیکنه میخواستم بدونم با این روشی که گ??تین میتونم بازی رو بدون لگ اجرا کنم؟ اصلا کسی مو??ق شده بدون لگ با directx 10 اجرا کنه؟! آره میتونی بدون لگ بازی کنی.آخه با این روش گرا??یک از cpu است??اده میکنه که cpu شما جواب میده.
datis ارسال شده در شهریور 4، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 4، 2014 نه ! باید حتما کارت گرا??یک جدید بخری من تست کردم نشد من خودم روی گرا??یک direx10 بازی رو اجرا کردم.
h123eq ارسال شده در شهریور 5، 2014 ارسال شده در شهریور 5، 2014 بازم با اینکه این کاری رو که گ??تین کردم ارور دایرکت ایکس میده وقتی میرم تو nvidia controlpanel نوشته : directx runtime version :11 کارتمم gts250
aa20 ارسال شده در شهریور 6، 2014 ارسال شده در شهریور 6، 2014 اگر از گرا??یک های AMD است??اده می کنید.باید از حالت دو گرا??یکه خارج شوید تا watch dogs اجرا شود
mostafamz2010 ارسال شده در شهریور 6، 2014 ارسال شده در شهریور 6، 2014 من خودم روی گرا??یک direx10 بازی رو اجرا کردم. حتما رو کارتای خاصی این روش کار میده گرا??یک من GT 9500 که نشد میرم رو سیستم یکی دیگه نصبش کنم ??قط ببینم چجوریه :razz:
datis ارسال شده در شهریور 6، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 6، 2014 حتما رو کارتای خاصی این روش کار میده گرا??یک من GT 9500 که نشد میرم رو سیستم یکی دیگه نصبش کنم ??قط ببینم چجوریه :razz: نه ??کر نکنم روی گرا??یکای خاص کار کنه آخه COD Ghost هم که اومد گرا??یک direx11 میخاست کلی از دوستام با همین روش تونستن بازی کنن.
prince14 ارسال شده در شهریور 7، 2014 ارسال شده در شهریور 7، 2014 agha in dxcpl bara man kar nakard:crying::crying: chi kar konam?
prince14 ارسال شده در شهریور 7، 2014 ارسال شده در شهریور 7، 2014 من خودم روی گرا??یک direx10 بازی رو اجرا کردم. داداش چیجوری بگوتورو خدا:88:
mahdijoon ارسال شده در شهریور 7، 2014 ارسال شده در شهریور 7، 2014 آقا جان هر کی دوست دارید جواب منو بدید من یه لپ تاپ سامسونگ مدل np 300 /e5z دارم که رمشو از 4 به 8 ارتقا دادم شده این: cpu:intel core i5 2.4gh gpu:geforce gt520 mx 1gig ram:8 ولی ??قط میتونم رو مدیوم بازی کنم در صورتی که آقا مسعود گ??تن حتما باید رو های اجرا بشه آخرین آپدیت کارت گرا??یک رو هم نصب کردم
datis ارسال شده در شهریور 7، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 7، 2014 آقا جان هر کی دوست دارید جواب منو بدید من یه لپ تاپ سامسونگ مدل np 300 /e5z دارم که رمشو از 4 به 8 ارتقا دادم شده این: cpu:intel core i5 2.4gh gpu:geforce gt520 mx 1gig ram:8 ولی ??قط میتونم رو مدیوم بازی کنم در صورتی که آقا مسعود گ??تن حتما باید رو های اجرا بشه آخرین آپدیت کارت گرا??یک رو هم نصب کردم باید اجرا بشه میتونه از ویندوز هم باشه.درایور مار بردت هم آپدیت کن
datis ارسال شده در شهریور 7، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 7، 2014 داداش چیجوری بگوتورو خدا:88:خوب بالای پیج آموزش گزاشتم
datis ارسال شده در شهریور 7، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 7، 2014 cpu g840 و Ram4آره میتونی بازی کنی
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری