miremad ارسال شده در شهریور 2، 2014 ارسال شده در شهریور 2، 2014 (ویرایش شده) بچه ها کسی میدونه این مشکل از چیه ؟ داداشی مشخصات سیتموتن چیه بگید کمکتون کینم با تشکر احتمال اینم هست شما تو پوشه ساپورت رو نصب نکردی نرم ا??زار ها رو ولی مشخصات رو بگید باز هم حتی ویندوز توجه این باز یروی 64 بیتی به راحتی کار میکنه ولی سیتم عامل ویندوزت اگر 32 هستش باید کرک خود 32 بتی رو بگیری داداشی مو??ق باشی ویرایش شده شهریور 2، 2014 توسط miremad
omidha ارسال شده در شهریور 2، 2014 ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلام سیستم من cpu:corei5 Memory: 6GB RAM vga:gt740m 2gb بازی رو متوسط گذاشتم ولی هنگام رانندگی گیر میکنه کسی میتونه مشکلمو حل کنه؟
emperor2 ارسال شده در شهریور 2، 2014 ارسال شده در شهریور 2، 2014 مرسی داداش ولی میزنه go online to activate this games
miremad ارسال شده در شهریور 2، 2014 ارسال شده در شهریور 2، 2014 مرسی داداش ولی میزنه go online to activate this games خب شما میتونی کنسل رو بزنی و روی اون یکی ایکن بازی داخل پوشه بازی کیلک کنی بازی کنی دلوکس نسحه بازی شما این کار رو میتونی بکنی یک امتحان بکن مو قعه ای که این پیغام رو داد شما هیچی نزن ??قط روی اون یکی گزینه لانچر بازی کلیک کن ردی??ه :balloons:
miremad ارسال شده در شهریور 2، 2014 ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلام سیستم من cpu:corei5 Memory: 6GB RAM vga:gt740m 2gb بازی رو متوسط گذاشتم ولی هنگام رانندگی گیر میکنه کسی میتونه مشکلمو حل کنه؟ سلام داداشی شما اگر رو سیتمت بازی دیگه ای هم داری برو تو قسمت تنضیماتش همه رو بزار روی حد اقل خب بعدش اخرین اپدیت کارت گرا??یک رو بگیر مال سیتمت خودت رو بعدش برو تو پوشه ساپورت هر چی هست رو نصب کن درست شد نشد این کار رو هم بکن صد در صد ردی?? میشه :balloons::balloons:بعدش اگر سیو بازیت زیاد جلو نر??ته برو تو سایت خودمون پی سی دی قسمت بازی اپدیت بازی رو بگیر
poryaali ارسال شده در شهریور 2، 2014 ارسال شده در شهریور 2، 2014 راهنمایی چیکار کنم بازی هر چند ثانیه stopمیکنه چیکار کنم آیا پچ یا آپدیتی بیاید این مشکل به نظرتون حل میشه؟؟؟
taha.mgm ارسال شده در شهریور 2، 2014 ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلام ممنون بابت مطلب اگه ممکنه اون متنی رو که باید توی cmd وارد کنیم رو یه عکس ازش بذارین. وقتی وارد میکنم پیغام خطا میده ممنون :love:
omidha ارسال شده در شهریور 3، 2014 ارسال شده در شهریور 3، 2014 سلام داداشی شما اگر رو سیتمت بازی دیگه ای هم داری برو تو قسمت تنضیماتش همه رو بزار روی حد اقل خب بعدش اخرین اپدیت کارت گرا??یک رو بگیر مال سیتمت خودت رو بعدش برو تو پوشه ساپورت هر چی هست رو نصب کن درست شد نشد این کار رو هم بکن صد در صد ردی?? میشه :balloons::balloons:بعدش اگر سیو بازیت زیاد جلو نر??ته برو تو سایت خودمون پی سی دی قسمت بازی اپدیت بازی رو بگیر داش دستت دردنکنه درست شد
mohammadreza76 ارسال شده در شهریور 3، 2014 ارسال شده در شهریور 3، 2014 سلام وقتی میرم تو بازی ??قط یک ص??حه ی سیاه میاد .لط??ا بگید چیکر کنم.
reya ارسال شده در شهریور 3، 2014 ارسال شده در شهریور 3، 2014 سلام دوستان کسی میتونه بگه چطوری میشه بازی رو با دسته معمولی اجرا کرد؟روش اجراشرو بگید لط??ا ممنونhttp://forums.p30day.com/images/smilies/balloony.gif
miremad ارسال شده در شهریور 3، 2014 ارسال شده در شهریور 3، 2014 داش دستت دردنکنه درست شد خواهش لذت ببر داداشی از بازی مو??ق باشی:balloons:
miremad ارسال شده در شهریور 3، 2014 ارسال شده در شهریور 3، 2014 سلام وقتی میرم تو بازی ??قط یک ص??حه ی سیاه میاد .لط??ا بگید چیکر کنم. دوست عزیز تما می چیز هایی که نو پوشه ساپورت هسن رو بیریز نصب کن اخرین اپدیت کارن گرا??یک خودتم از سایت مرجع دان کن تما می بازی هایی که داری روی سیتم نصب برو تو بازی گرا??یکشون و رزیلیشنشون رو بزار روی حد اقل بعد یک ریست کن برو تو بازی اگر نشد از یک کرک دیگه هم است??اده بکن مو??ق باشی :balloons:
fernando torres ارسال شده در شهریور 3، 2014 ارسال شده در شهریور 3، 2014 (ویرایش شده) برای اجرای بازی با دسته به نرم ا??زار xpadder دانلود کنید لینک Download File : xpadder.exe ویرایش شده شهریور 3، 2014 توسط fernando torres
Raminyazdi ارسال شده در شهریور 3، 2014 ارسال شده در شهریور 3، 2014 داداشی مشخصات سیتموتن چیه بگید کمکتون کینم با تشکر احتمال اینم هست شما تو پوشه ساپورت رو نصب نکردی نرم ا??زار ها رو ولی مشخصات رو بگید باز هم حتی ویندوز توجه این باز یروی 64 بیتی به راحتی کار میکنه ولی سیتم عامل ویندوزت اگر 32 هستش باید کرک خود 32 بتی رو بگیری داداشی مو??ق باشی dadash cpum 1055 Amd e ram 4 gerafic 1 gts450
rezamishmak ارسال شده در شهریور 3، 2014 ارسال شده در شهریور 3، 2014 سلام دوستان یک لط??ی بکنید راهنماییم کنید میتونم با این سیستم بازی کنم یا نه Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz Graphics Card: GeForce 9500 GT Total RAM: 4 GB ویندوزم سون 64 بیت
miremad ارسال شده در شهریور 3، 2014 ارسال شده در شهریور 3، 2014 dadash cpum 1055 Amd e ram 4 gerafic 1 gts450 رامین جان داداشی شما سی پی یو و گرا??یکت خیلی پایینه داداشی بایت این به مشکل میخوری اگر بازی رو هم با دو تا نرم ا??زار اجرا کنی سیتمت ریست میشه دوباره بر ی تو بازی وضع همینه مخلصیم :balloons:
miremad ارسال شده در شهریور 3، 2014 ارسال شده در شهریور 3، 2014 سلام دوستان یک لط??ی بکنید راهنماییم کنید میتونم با این سیستم بازی کنم یا نه Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz Graphics Card: GeForce 9500 GT Total RAM: 4 GB ویندوزم سون 64 بیت داداشی شما سی پی یوت خیلی ضعی??ه ولی گرا??یکت خیلی خوبه رمتم بد نیست خوبه احتمالش که باز ی بیاد هس ولی خب همش دو چاره ریب زدن تو بازی و ریست شدن سیتمی مخلصیم :balloons:
iman620 ارسال شده در شهریور 3، 2014 ارسال شده در شهریور 3، 2014 دوستان ايا ميتونم رو مديوم بازي كنم Cpu 2core 2.80 ram4 vga amd6670
sina707 ارسال شده در شهریور 4، 2014 ارسال شده در شهریور 4، 2014 من ??قط نگران یه چیزیم گرا??یکم amd 4650 هستش رم:3گیگ با نرم ا??زار کسی تونسته بازی کنه؟
mostafamz2010 ارسال شده در شهریور 4، 2014 ارسال شده در شهریور 4، 2014 این روش کار نداد بازم ارور میده که دایرکت 11 ساپورت نمیکنه ??ایده نداره
rezamishmak ارسال شده در شهریور 4، 2014 ارسال شده در شهریور 4، 2014 داداشی شما سی پی یوت خیلی ضعی??ه ولی گرا??یکت خیلی خوبه رمتم بد نیست خوبه احتمالش که باز ی بیاد هس ولی خب همش دو چاره ریب زدن تو بازی و ریست شدن سیتمی مخلصیم :balloons: آقا مرسی از جوابت ولی مطمنی گرا??یکم خیلی خوبه؟ 9500 gt شنیدم واسه این بازی خیلی خوب نیست dx11 ساپورت نمیکنه خودمم نمیدونم چه کنم واسه رم یه رم دو گیگ دیگه میتونم بگیرم ولی پول cpu خوب ??علا ندارم راستی قیمت یه cpu که این بازیو بتونم اجرا کنم چنده الان.مرسی:smi.le:
sazeee ارسال شده در شهریور 4، 2014 ارسال شده در شهریور 4، 2014 سلام برای حل پیغام ارور ??? Watch Dogs:has stop working A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is ??? راهنمایی کنید.
datis ارسال شده در شهریور 4، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 4، 2014 دوستان ايا ميتونم رو مديوم بازي كنم Cpu 2core 2.80 ram4 vga amd6670آره ??کر کنم بتونی حالت mediom بازی کنی.
datis ارسال شده در شهریور 4، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 4، 2014 من ??قط نگران یه چیزیم گرا??یکم amd 4650 هستش رم:3گیگ با نرم ا??زار کسی تونسته بازی کنه؟ آره میتونی بازی کنی دوست عزیز.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری