datis ارسال شده در شهریور 16، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 16، 2014 هم آپدیت و هم کرک هارو ریختم...درایور کارت گرا??یکمم از سایت خودتون دانلود کردم و نصب کردم ولی بازم توی بازی میرم با حداقل تنظیمات بازم گیر میکنه بازی....حالا از سایتتون بازی رو س??ارش دادم برام بیارن منتظرم ببینم اون نسخه چی میشه! حالا به نطرتون با این سیستمم باید توی حالت عادی روی چه لولی بازی اجرا بشه؟ شما رم سیستمت پائین هست یخوره حتما" باید روی مدیوم بتونی بدون مشکل بازی کنی
ali448 ارسال شده در شهریور 20، 2014 ارسال شده در شهریور 20، 2014 سلام من نسخه bb رو دانلود کردم ولی بازی بالا نمی آد این خطارو میده msvcp100.dll is missing؟
ali gh ارسال شده در شهریور 22، 2014 ارسال شده در شهریور 22، 2014 سلام.... من بازی رو خریدم ولی رو حالت LOW هم خیلی لگ داشت و ??ریمش خیلی پایین بود.... بعدش نسخه بلک باکس که همیشه بهترین پک بازی بوده رو دانلود کردم هنگام لودینگ بازی میپره بیرون..!!! مال سیستمم هم نیست چون تاحالا هرچی بازی اومده رو بالاترین کی??یت بازی کردم و مشکلی هم نداشته مث NFSRIVALS و ASCBLAKFLAG و ....... گرا??یکمم جدیدترین آپدیتشو نصب کردم!!! هرچی کرک و آپدیت هم بوده ریختم ولی ??ایده نداشته........ لط??ا راهنماییم کنین ..... ممنون:-_-::saddd::sa0d::=-0:
shayan1123 ارسال شده در شهریور 23، 2014 ارسال شده در شهریور 23، 2014 سلام ادمین میگم cpu core i5 روی مادر برد DDR3 نصب میشه؟؟؟
ali gh ارسال شده در شهریور 23، 2014 ارسال شده در شهریور 23، 2014 سلام من نسخه bb رو دانلود کردم ولی بازی بالا نمی آد این خطارو میده msvcp100.dll is missing؟ جدیدترین نسخه ی نرم ا??زار ++c را متناسب با ویندوزت نصب کن(32بیت یا 64 بیت)
ali448 ارسال شده در شهریور 24، 2014 ارسال شده در شهریور 24، 2014 نصب کردم ولی درست نشد بازم همون خطارو میده
farshidnaji ارسال شده در شهریور 24، 2014 ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلام .نسخه بلک باکس لگ داره بازم یا نه؟ و اینکه همه آپدیت ها و dlc ها ر و هم داره دیگه؟ من بعد نصب hotfix دیگه گیم مشکلی نداشت خیلی راحتم
alireza713 ارسال شده در شهریور 25، 2014 ارسال شده در شهریور 25، 2014 سلام بازی رو بدون هیچ مشکلی اکسترک کردم اما هنگام نصب با این ارور مواجه میشم...[ATTACH=CONFIG]9346[/ATTACH]
ali gh ارسال شده در شهریور 25، 2014 ارسال شده در شهریور 25، 2014 ایول درستش کردم حالا دیگه رو ULTRA هم لگ نداره.......... البته نسخه ی بلک باکسش اجرا نمیشد ... اون نسخه که از قبل خریده بودم رو درستش کردم :7AD_headspin::2lkfck5::cheerleader3:
datis ارسال شده در شهریور 26، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 26، 2014 سلام بازی رو بدون هیچ مشکلی اکسترک کردم اما هنگام نصب با این ارور مواجه میشم...خوب retry بزن
مهمان مهمان ارسال شده در شهریور 29، 2014 ارسال شده در شهریور 29، 2014 سلام دوستان من امروز بازیو نصب کردم و تمام نرم ا??زارای مورد نیارشم نصب کردم گرا??یکمم اپدیته اولین بار که اجرا کردم همه چی خوب بود وبازی هم روان اجرا شد ولی د??عه دوم که اجرا کردم به شدت لگ داشت دلیلش چیه ؟ مشخصات : رم 16 گرا??یک 2 - nvidia755sli سی پی یو : Core I 7 در ضمن سیستمم لپ تاپه
datis ارسال شده در شهریور 30، 2014 مالک ارسال شده در شهریور 30، 2014 سلام دوستان من امروز بازیو نصب کردم و تمام نرم ا??زارای مورد نیارشم نصب کردم گرا??یکمم اپدیته اولین بار که اجرا کردم همه چی خوب بود وبازی هم روان اجرا شد ولی د??عه دوم که اجرا کردم به شدت لگ داشت دلیلش چیه ؟ مشخصات : رم 16 گرا??یک 2 - nvidia755sli سی پی یو : Core I 7 در ضمن سیستمم لپ تاپه برو به این تایپیک http://forums.p30day.com/t11854.html
ali gh ارسال شده در مهر 1، 2014 ارسال شده در مهر 1، 2014 تمومش کردم.... گرا??یک عالی_ داستان ??وق العاده........ همه چیزیش خب بود ??قط یکم گیم پلی وسایل نقلیش ضعی?? بود ولی در کل خیلی عالی بوووووووووووووووود..............................................
sj.ha ارسال شده در مهر 2، 2014 ارسال شده در مهر 2، 2014 سلام بچه ها من بازی رو نصب کردم . تا میرم new game رو میزنم تا میاد لودینگ بشه یهو استاپ ورکینگ میده. دایرکسم هم نصبه. گرا??یکمم آخرین ورزن رو دانلود کردم. call of dty ghost رو راحت آورده ولی اینو نه. کمکم کنید :(
datis ارسال شده در مهر 2، 2014 مالک ارسال شده در مهر 2، 2014 سلام بچه ها من بازی رو نصب کردم . تا میرم new game رو میزنم تا میاد لودینگ بشه یهو استاپ ورکینگ میده. دایرکسم هم نصبه. گرا??یکمم آخرین ورزن رو دانلود کردم. call of dty ghost رو راحت آورده ولی اینو نه. کمکم کنید :( ب??رما داداش برو به این تایپیک http://forums.p30day.com/t11446.html#post67077 کارایی که گ??تم رو انجام بده وقتی که درست انجام بدی باید پیغام the operation completed successfully بده
gmcatb ارسال شده در مهر 2، 2014 ارسال شده در مهر 2، 2014 سلام بچه ها تو یه قسمت از بازی واچ داگز گیر کردک کسی هست کمک کنه؟ رسیدم یه قسمت که 5 نقطه رو تو نقشه نشون میده که بایست هک کنم به محض حرکت نمیدونم قضیه چیه که انقد پلیس و هلیکوپتر میاد دنبالم که نمیدونم چکار کنم؟؟؟ حتی گاهی مکان نقاط تو نقشه هی تغییر میکنه ممنون میشم کمک کنید
datis ارسال شده در مهر 2، 2014 مالک ارسال شده در مهر 2، 2014 سلام بچه ها تو یه قسمت از بازی واچ داگز گیر کردک کسی هست کمک کنه؟ رسیدم یه قسمت که 5 نقطه رو تو نقشه نشون میده که بایست هک کنم به محض حرکت نمیدونم قضیه چیه که انقد پلیس و هلیکوپتر میاد دنبالم که نمیدونم چکار کنم؟؟؟ حتی گاهی مکان نقاط تو نقشه هی تغییر میکنه ممنون میشم کمک کنید داداش این مرحله آخرشه ببین اول بازی 3تا نقطه هست شما جای اون 3تا ح??ظ کن همینجور که پلیس دنبالته برو به اون نقطه ها و هک کن ??کر کنم 2تاش هک کنی اکی بشه.
gmcatb ارسال شده در مهر 2، 2014 ارسال شده در مهر 2، 2014 داداش این مرحله آخرشه ببین اول بازی 3تا نقطه هست شما جای اون 3تا ح??ظ کن همینجور که پلیس دنبالته برو به اون نقطه ها و هک کن ??کر کنم 2تاش هک کنی اکی بشه. مرسی عزیز تموم شد
rmha ارسال شده در مهر 3، 2014 ارسال شده در مهر 3، 2014 ایول درستش کردم حالا دیگه رو ULTRA هم لگ نداره.......... البته نسخه ی بلک باکسش اجرا نمیشد ... اون نسخه که از قبل خریده بودم رو درستش کردم :7AD_headspin::2lkfck5::cheerleader3: سلام.دوست عزیز شماروی چه نسخه ای بازی رو با این حالت اجراکردید.
rmha ارسال شده در مهر 3، 2014 ارسال شده در مهر 3، 2014 من بازی رو نصب کردم سیستم من Corei3 2.9 Geforce 640 GT Ram 8 GB Win 8.1 Pro اولا تنظیمات وقتی میره روی High اونوقت تمام 2 گیگ Vram کارت گرا??یک پر میشه که نمیدونم حسنه یا بد ولی مورد اصلی اینه حالت ماشین سواریش خیلی چرته اصلا حس رانندگی به آدم دست نمیده تصاد??ات خیلی الکی و غیر طبیعی هستند و ??رمان ماشین خیلی خیلی غیرطبیعی و کامپیوتری میچرخه من ??کر میکنم تو این موارد Ubi تو درایور سان??راسیسکو که 2011 بود از این گیم 2014 مو??قتر عمل کرده بود ولی گرا??یک محیط و کل بازی به نظرم قشنگ و زیبا بود ببخشید میتونم بپرسم شماازچه نسخه ای است??اده کردید
rmha ارسال شده در مهر 3، 2014 ارسال شده در مهر 3، 2014 سلام.لط??ا جوابمو بدبد چون من کال ا?? گوست نسخه های قبلیش خراب بودند بازی خیلی دورلود میشد ولی وقتی نسخه اصلیشو گر??تم بازی راحت بالا میومد.من روی نسخه دیلاکس هرکاری روگ??تید کردم ولی تغییرنکرد هیچ بدترهم شد .حالا میخوام بپرسم شما بازی رو تموم کردین روی چه نسخه ای بازی کردین:sad:
sj.ha ارسال شده در مهر 3، 2014 ارسال شده در مهر 3، 2014 داداش نشد. اون دستوراتی که گ??تی رو انجام دادم ولی نشد. ویندوزم هشته. یه ارور میده که the boot configuration.... مشکل از چیه؟ اصلا از بازی های ubisoft خیر ندیدم من
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری