musiclover ارسال شده در مهر 11، 2011 ارسال شده در مهر 11، 2011 (ویرایش شده) تاثير موسيقي كلاسيك بر مغز موسيقي كلاسيك ، ضرباهنگ و خلاقيت موسيقي كلاسيك بواسطه ريتم و ملودي بر روي ساختار و تواناييهاي مغز تاثير گذار است . ريتم نسبت به ا??زايش سطح سروتونين توليدي در مغز كمك ميكند . سروتونين به عنوان يك هورمون عصبي عامل انتقال پالسهاي اعصاب جهت تداوم ح??ظ حس شادماني و سرور است . هنگامي كه مغز به توليد سروتونين ميپردازد موجب انبساط خاطر ميگردد ، در حقيقت ا??سردگي ??رآيند ناشي از كمبود ترشح اين هورمون ميباشد . سروتونين زماني شروع به ترشح مينمايد كه مغز در معرض شوك مثبتي قرار گيرد به عنوان مثال اگر ما به نقاشي زيبايي نگاه كنيم ، رايحه ي دلپذيري به مشام ما برسد ، حس ??وق العاده اي را تجربه كنيم ، غذاي مطبوعي بخوريم يا به موسيقي مسحور كننده اي گوش ??را دهيم ، مغز اجازه آزاد سازي مقدار معيني از سروتونين كه باعث تحريك و به اوج رسيدن احساسات دلپذير ميشود را خواهد داد .ريتم موسيقي همچنين ميتواند موجب تحريك ساير ضربانات طبيعي بدن مانند ضربان قلب يا امواج آل??اي مغز شود ، و همين تاثير گذاري يكي از راههاي مقابله با گسترش ا??سردگي و معالجه باليني است . در عوض ملودي همانند جرقه هاي شتاب دهنده و كاتاليزورهاي ??رآيند خلاقيت در مغز محسوب ميشوند . منبع: انجمن ایران زمین ویرایش شده مهر 28، 2011 توسط musiclover
erika ارسال شده در مهر 19، 2011 ارسال شده در مهر 19، 2011 سلام.ریمیکس این البوم رو گوش دادم.عالی بود و سبکی جدید.??کر کنم طر??دارای زیادی به خودش جلب کنه.با تشکر از شما دوست گرامی.:4:
erika ارسال شده در مهر 20، 2011 ارسال شده در مهر 20، 2011 سلام.شنیدم تو یکی ازtrackهای البوم"" اشتباه بود"" مرتضی پاشایی هم همکاری داره.:gigglesmile::4:
erika ارسال شده در مهر 23، 2011 ارسال شده در مهر 23، 2011 توجه توجه البوم""اشتباه بود""امروز شنبه مورخه1/5/90 وارد بازار موسیقی پاپ ایران شد.:4:
erika ارسال شده در مهر 23، 2011 ارسال شده در مهر 23، 2011 پیشنهادی که هرگز پشیمان نمی شوید: البوم""اشتباه بود""با صدای "صابر برندکام" وارد بازار پاپ ایران شد.این البوم با سبکی مت??اوت البته نه خارج از پاپ ارائه شده است.
erika ارسال شده در مهر 23، 2011 ارسال شده در مهر 23، 2011 مرتضی پاشایی و مونا برزویی در البوم "اشتباه بود"با صدای صابر برندکام حضور دارند.:4: وقتی این البوم را تهیه کردم متوجه ت??اوت و البته Hitبودن ان شدم.:4:
mahshar ارسال شده در فروردین 23، 2012 ارسال شده در فروردین 23، 2012 البوم اشتباه بود باحال بود و مت??اوت. منتظر البوم جديد صابر برنكام هستم. عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالي بوووووووووووووووووووووود.
mahshar ارسال شده در فروردین 23، 2012 ارسال شده در فروردین 23، 2012 به زودي 3 اهنگ جديد از صابر برندكام ....... امواج احساس" با اهنگسازي و ترانه سرايي محسن يگانه راز" با اهنگسازي صابر برندكام و ترانه سرايي مونا برزويي تقويم" با اهنگسازي و ترانه سرايي صابر برندكام
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری