رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام. من یه مانیتور دارم که ورودی vga داره و میخوام ps3 مو بهش وصل کنم... چند جا ر??تم گ??تن بای رزولوشن بخوره و کانورتر و... میشه یکی کامل بگه باید چیکار کنم؟

• پاسخ 62
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در

باید باید این کابل رو بگیری:[ATTACH=CONFIG]8362[/ATTACH]

??قط یه چیزی رزولیشن همه بازی ها با کی??یت پایین و بعضی بازی امکان داره اجرا نشه به دلیل کی??یت کم کابل ارتباطی

ارسال شده در (ویرایش شده)

داداش من خودم دارم با این کابل(همون hdmi to vga convertorهست) روی مانیتور 19 با کی??یت بالا 720p بازی میکنم.وبه راحتی کار میکنه..

قیمتشم 200000 تومان.ولی ولی ولی

اگه بخوای برات تخ??ی?? واقعی هم میدم

09369322238

sms بده

ویرایش شده توسط artyom
ارسال شده در

ببین دوست عزیز ای کابل هر دستگاهی رو که hdmi بخوره به vga متصل میکنه. حالا میتونه ps3 باشه.شما میتونید ازش صدا هم بگیرید.

اون قرمزه هم برای برق هست که شما میتونید برای دستگاهی مانند ویدئو پرزکتور است??اده کنید

ارسال شده در

بینم من هم یه کارت گرا??یک دارم که ورودی hdmi داره اما مانیتور من hdmi نداره اگه من سونی 3 بخرم می تونم به کارت گرا??یکم وصل کنم و از طریق مانیتور بازی کنم؟ اگه میشه بگید چه جوریه؟ در ضمن برای راهنمایی بیشتر شماره تل??ن شما را می خواستم با تشکر:4:

ارسال شده در

آقا جان من نمیتونم الان زنگ بزنم به خاطر همین دارم اینجا مسیج میدم... حضوری که نمیشه بعدم توهین نباشه ولی من که شمارو نمیشناسم به خاطر همین اگر من اول پولرو بدم چه ضمانتی هست؟

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...