رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

شاید برای خیلی از کاربران سوال پیش بیاید که چطور می توانند گزینه Run را که در تمامی ورژن های ویندوز تا ویستا در منوی Start قرار داشت را در ویندوز ویستا و ه??ت ??عال کنند؟ یکی از ویژگی های عالی Run در نسخه های قبلی ویندوز این بود که چیزی که شما تایپ می کردید را در حا??ظه خود ذخیره می کرد.

 

 

در ابتدا باید اشاره کنیم که شما همواره می توانید پنجره Run را به وسیله کلیدهای Win+R اجرا کنید که آسان ترین راه برای اجرا کردن Run همین روش می باشد.

 

 

در هر صورت شما می توانید این گزینه را با راست کلیک کردن بر روی گوی ویندوز و انتخاب کردن Properties و سپس ر??تن به سربرگ Start Menu و کلیک بر روی گزینه Customize ??عال کنید.

 

 

Customize%20Vista%20Task%20bar.jpg

حال ص??حه Customize Start Menu برای شما به نمایش در خواهد آمد.

 

 

Add%20Run%20to%20Vista%20Start%20Menu.jpg

حال گزینه “Run command??? را تیک بزنید. پس از تایید کردن این ص??حه و خروج از آن گزینه Run در منوی استارت شما ظاهر خواهد شد.

 

 

Vista%20Start%20Menu%20With%20Run%20Command.jpg

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری
×
×
  • جدید...