رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام به همه ی دوستان گلم

از کسانی که با کنسول ps3 اشنایی دارن تقاضای کمک دارم (ترجیحا اگه مشهدی باشن خیلی دیگه خوب میشه)

میخوام یک ps3 بخرم لط??ا کمک کنید که سرم کلاه نره هم از نظر قیمت هم اینکه دستگاه خراب بهم نندازن

با تشکر

هر کی کمک کنه خدا خیرش بده :saddd:

ارسال شده در (ویرایش شده)

خوب من خیلی وارد نیستم ولی یه سری چیزا رو ازش سر در میارم که برات میگم.

اولا حتما به سالم بودن Bluray Player دقت کن(میتونی برای این که ب??همی سالمه یه بازی بزاری روش ببینی با چه سرعتی اجراش میکنه)

دوما اگه کنسول تو منوی اصلی کند عمل میکرد اصلا نخرش(چون مشکل از هارده که بد سکتور جانبی شده و پس از یه مدتی کاملا بد سکتور میشه که باید عوضش کنی)

سوما اگه کنسول BAN شده بود من پیشنهاد میکنم نخری چون کلی مکا??ات داره واسه UNBAN کردن.(البته اگه UNBAN بشه دیگه مشکلی نداری)(اگه آنلاین هم بازی نمیکنی که مهم نیست)

در آخر هم اگه بخوای میتونی به مارک هاردش نگاه کنی که هارد اصلی PS3 مارک TOSHIBA هستش.

از لحاظ قیمت هم بستگی داره:

1.به هاردش(ممکنه کسی ارت??اعش داده باشه مثل خودم که بردمش 500 که 100 تومن میاره روقیمتش)

2.به دسته بستگی داره که اگه یدونه اضا??ی داشته باشه 100 تومن میاره روش.

3.به کپی خور بودنش که اگه نباشه چیزی حدود 150 الی 200 تومن ازش کم میکنه.

4.اگه بازی اصل هم روش باشه حدود 100 تومن میاره روش.

تا جایی هم که خبر دارم قیمت پایه واسه دسته دو(کپی خور):900000 تومن و واسه نو هک شده:1350000 تومن و نو هک نشده:1000000 تومن هستش

خودم هم میخوام ب??روشم. البته اهل مشهد نیستم مشخصاتشم پایین مینویسم.قیمت هم 1100000 تومن هستش.(چون عجله دارم پول لازمم وگرنه گرون تر می??روختم)

هارد:500GB

مدل:PS3 SLIM

تعداد دسته:2

??ریمور:CFW 4.55 هک شده

با یک عدد بازی اصل

:wi.nk::wi.nk::wi.nk::wi.nk::wi.nk::wi.nk::wi.nk:

ویرایش شده توسط mhossein

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...