رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

انصار العباس مهمان
ارسال شده در

جواب ما رو هم اگه میشه بدید!

• پاسخ 327
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در

من الان 4.55 روجرو رو ریختم می تونم به حبیب کبرا 4.53اپدیت کنم؟

یاعلی

برای ر??تن به Habib 4.53 ، اول دانگرید باید بکنید بعد هم برید سراغ Habib 4.53

انصار العباس مهمان
ارسال شده در
برای ر??تن به Habib 4.53 ، اول دانگرید باید بکنید بعد هم برید سراغ Habib 4.53

برادر من یه بار دانگرید کردم

بازم برای ر??تن به 4.53 حبیب باید دانگرید کنم؟

یاعلی

ارسال شده در
برادر من یه بار دانگرید کردم

بازم برای ر??تن به 4.53 حبیب باید دانگرید کنم؟

یاعلی

آره ، چون دستگاه اجازه نصب رو نمیده اول باید دانگرید کنید بعد Habib رو نصب کنید . دانگرید هم مشکلی به وجود نمیاره اما بهتره زیاد انجام ندیم

انصار العباس مهمان
ارسال شده در

الان من روجرو 4.55 دارم می تونم به حبیب زرو 4.55 اپدیت کنم؟

یاعلی

ارسال شده در
الان من روجرو 4.55 دارم می تونم به حبیب زرو 4.55 اپدیت کنم؟

یاعلی

آره میتونی ، مشکلی به وجود نمیاره ، اما بهتره از منوی ریکاوری این کار رو انجام بدیم

انصار العباس مهمان
ارسال شده در

منو ریکاوری با اپدیت تو xmb چه ??رقی داری؟

یاعلی

ارسال شده در
منو ریکاوری با اپدیت تو xmb چه ??رقی داری؟

یاعلی

آپدیت از منوی Xmb بیش تر برای ر??تن به ورژن جدید است??اده میشه ( آپگرید ، مثلا برای ر??تن از Rogero 4.50 به Rogero 4.55 ) اما منوی Recovery امن تر هستش و بیش تر برای ر??تن به یک کاستوم ??ریمور دیگه است??اده میشه ...

اما همیشه هم آپدیت از Xmb برای ر??تن به یک کاستوم دیگه مشکل به وجود نمیاره اما به ریسکش نمی ارزه چون ممکنه اختلالات نرم ا??زاری به وجود بیاره ( اونم درصد خیلی کم )

انصار العباس مهمان
ارسال شده در

اخه من هم ریباگ هم روجرو هم حبیب رو از xmb اپدیت کردم!دستت درد نکنه برادر

یاعلی

ارسال شده در
اخه من هم ریباگ هم روجرو هم حبیب رو از xmb اپدیت کردم!دستت درد نکنه برادر

یاعلی

خواهش میکنم، منم همین کارو کردم و مشکلی تا الان نداشتم اما در هر صورت به ریسکش نمی ارزه :thumbup:

انصار العباس مهمان
ارسال شده در

بین حبیب 4.55 و روجرو 4.55 کدوم بهتره؟

یا کلا بین 4.55 ها تا الان کدومشون بهترن؟

یاعلی

ارسال شده در (ویرایش شده)
بین حبیب 4.55 و روجرو 4.55 کدوم بهتره؟

یا کلا بین 4.55 ها تا الان کدومشون بهترن؟

یاعلی

Habib 4.55 درکل، یکم حر??ه ای تره ( Cobra Edition )، اما Rogero میشه گ??ت عمومی تره و بیش تر است??اده میشه . ولی ??رق خاصی ندارن . دیگه اون به خودتون بستگی داره کدوم رو نصب کنید .

ویرایش شده توسط aminomi
انصار العباس مهمان
ارسال شده در

حبیب zero چی؟ خوبه؟

یاعلی

ارسال شده در

سلام من این ??ریمورو نصب کردم multiman 4.55هم زدم ی د??عه بازی هارو اجرا میکنه بازی میکنم ولی ید??غه که گنسول رو روشن میکنم وقتی multi man بالا بیاد eror bluyrey dvd rom میده توقسمت seting ر??تم اخرین گزینه bd roلm قسمت enableحذ?? میشه مینویسه ناشناخته تو iris man هم erore frim wair چیکار کنم الان میخوام انلاین بازی کنم نمیاد وقت کردید لط??ا مشکل مارو حل کنید دمتون گرم:ohnoes::4:

ارسال شده در

اقا چرا جواب منرو نمیدید دوروز منتظرم این درسته؟؟؟؟؟؟؟؟:ohnoes:تازه جدیدن دستگاه وسط بازی ق??ل میکنه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟اقا کسی این ??ریمور رو نریزه ps3 من قاطی کرده:ohnoes:خواهش میکنم پاسخگو باشید

انصار العباس مهمان
ارسال شده در

ما ریختیم هیچ مشکلی هم نداره!

یاعلی

ارسال شده در (ویرایش شده)
اقا یه ن??ر مشکلات این ??ریمور ب زور کامل بگه چون من شنیدم بازی ها رو از هارد اکسترنال اجرا نمیکنه و ........

سلام دوست گلم

چند روزی دانشگاه بودم دیگه نبودم که پاسخگو باشم

نه هیچ مشکلی نداره اما باید چند نکته رو رعایت کنید :

1. قبل از نصب ??ریمور باید حتما دیسک رو از کنسول خارج کنید.

2. بعد از نصب ??ریمو باید مولتی من 4.55 که در اینجا وجود دارد رو نصب کنید.

3. بعد از نصب ??ریمور حتما باید وارد مولتی من شده و سپس به قسمت Setting ر??ته و آخرین گزینه که BD-ROM emulator هست رو دوباره Enable و مولتی من رو ریستارت کنید.

ویرایش شده توسط mohammads77
ارسال شده در
اقا چرا جواب منرو نمیدید دوروز منتظرم این درسته؟؟؟؟؟؟؟؟:ohnoes:تازه جدیدن دستگاه وسط بازی ق??ل میکنه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟اقا کسی این ??ریمور رو نریزه ps3 من قاطی کرده:ohnoes:خواهش میکنم پاسخگو باشید

سلام دوست خوبم

شما دیسک بازی رو از کنسول دربیارید و دوباره ??ریمور رو نصب کنید.بعد از نصب ??ریمور مولتی من رو پاک کنید و دوباره مولتی من 4.55 رو نصب کنید.سپس وارد مولتی من شده و در قسمت Setting آخرین گزینه یعنی BD-ROM emulator رو دوباره ??عال و مولتی من رو ریستارت کنید.

با انجام این کارها دیگه نباید مشکلی داشته باشید.اما اگه باز مشکلی بود در خدمتم.:4:

ارسال شده در

میگم ببخشید این اخرین سوالمه:lol:mtu سرور اینترنت باید روی چند باشه تا هی وسط انلاین بازی کردن پیغام sing out نده ممنون میشم جواب بدی استاد عزیز:4::4::4::4::4::4::biggrin2:

ارسال شده در
میگم ببخشید این اخرین سوالمه:lol:mtu سرور اینترنت باید روی چند باشه تا هی وسط انلاین بازی کردن پیغام sing out نده ممنون میشم جواب بدی استاد عزیز:4::4::4::4::4::4::biggrin2:

اول بگید سرعت اینترنتتون چنده؟

چون کلا psn خیلی سنگینه و نیازمند سرعت بالایی داره مثلا 1مگا به بالا

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...