khaboori73 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 ببخشید انقدر سوال میکنم اخه میترسم sony بن کنه!!!!چطوری باید histori بازیمو پاک کنم تا sony شناساییم نکنه؟؟گ??تم این سوالم بگم که دیگه اذیت نشید:;)):
M4hdi ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 مالک ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 خیلی مردی ??قط چطوری باید نصبش کنم؟:4::4::4::4::4::4::4::thumbup:BCES01584 ب??رمایید بعد از دانلود، ??ایل رو بریزید توی یک ??لش مموری (تو هیچ پوشه ای نباشه) و بعد به کنسول وصب کنید و از طریق گزینه ی Install Package File این ??ایل رو نصب کنید. بعد هم برید آنلاین بازی کنید.
khaboori73 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 ببخشید انقدر سوال میکنم اخه میترسم sony بن کنه!!!!چطوری باید histori بازیمو پاک کنم تا sony شناساییم نکنه؟؟گ??تم این سوالم بگم که دیگه اذیت نشید
M4hdi ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 مالک ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 ببخشید انقدر سوال میکنم اخه میترسم sony بن کنه!!!!چطوری باید histori بازیمو پاک کنم تا sony شناساییم نکنه؟؟گ??تم این سوالم بگم که دیگه اذیت نشید:;)): باید برنامه ی SEN Enabler رو نصب کنید و واردش بشید. یک گزینه هست با نام Delete History Files که با R2 انجام میشه. بعد از پایان کار هم اگر روی ??یرمور Rogero هستید، وارد بخش Hide Info بشید و گزینه ی Full OFW رو بزنید. اگر هم روی ??یرمور Habib 4.53 Cobra Edition هستید، وارد بخش Hide Info بشید و گزینه ی Actual Mode رو بزنید. حالا از برنامه بیاید بیرون و برید بازی کنید.
mehdiafg ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 (ویرایش شده) سلام تو پلی استیشن من 4.55 بصوت انلاین اتوماتیک نصب شده و??تی می خواهم این ورژن نصب کنم پیغام میده این ورژن نصب شده حالا چی کار کنم؟:;)): لط??ا کمکم کنید:biggrin2: ویرایش شده اردیبهشت 27، 2014 توسط mehdiafg
khaboori73 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 سلام شرمنده اینقدر مزاحم میشم the last of us زو لازی کردم دمت گرم از بازی اومدم بیرون خواستم بوم playe store ی سوال پرسید منم yes زدم بعد ارور داد ps رو خاموش کردم روشن کردم multiman از کار ا??تاده واردش میشم بازی رو انتخاب میکنم اما بعدش هیچی نمیادBD-rom Emulator هم enable کردم جواب نمیده چه خاکی تو سرم بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟:ohnoes::4:
khaboori73 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 ترو خدا جواب مارو بدبد تو multiman bd rom کزینه enable حذ?? شده چیکار کنم؟؟؟:4::4::4::4::4::4::4::4::429778le1utwnx4p:
mortezatroy ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 ترو خدا جواب مارو بدبد تو multiman bd rom کزینه enable حذ?? شده چیکار کنم؟؟؟:4::4::4::4::4::4::4::4::429778le1utwnx4p: دوست عزیز مولتی من رو دوباره نصب کنین یا اینکه از برنامه Iris Manager است??اده کنین .
mohammad cloud1 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 سلام,من از وقتی که 4.55 رو نصب کردم 90% بازیام دیگه از رو اکسترنال اجرا نمیشه و حتما باید بریزمش رو دستگاه.چیکار کنم بتونم دوباره از رو اکسترنال اجرا کنم؟ چجوری میشه این updateهایی رو که واسه آنلاین بازی کردن مجبوریم بریزیم رو هارد پاک کنیم؟
M4hdi ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 مالک ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 سلام,من از وقتی که 4.55 رو نصب کردم 90% بازیام دیگه از رو اکسترنال اجرا نمیشه و حتما باید بریزمش رو دستگاه.چیکار کنم بتونم دوباره از رو اکسترنال اجرا کنم؟ چجوری میشه این updateهایی رو که واسه آنلاین بازی کردن مجبوریم بریزیم رو هارد پاک کنیم؟ آپدیت ها رو باید از نوار Game و از گزینه ی Game Data Utility حذ?? کنید. درضمن، در حال حاضر تا اومدن کاستوم ??یرمور گروه ریباگ، کاستوم ??یرمور Habib 4.53 Cobra Edition بهترین گزینه برای نصب بر روی کنسول هست.
mehdiafg ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 خواهش می کنم یکی جواب من را بدهد. تو پلی استیشن من 4.55 بصوت انلاین اتوماتیک نصب شده و??تی می خواهم این ورژن نصب کنم پیغام میده این ورژن نصب شده حالا چی کار کنم؟ :;)): لط??ا کمکم کنید
aminomi ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 خواهش می کنم یکی جواب من را بدهد. تو پلی استیشن من 4.55 بصوت انلاین اتوماتیک نصب شده و??تی می خواهم این ورژن نصب کنم پیغام میده این ورژن نصب شده حالا چی کار کنم؟ :;)): لط??ا کمکم کنید سلام ، اگه بصورت آنلاین نصب شده ، الان روی کنسول شما ??ریمور رسمی سونی هستش . برای نصب این ??ریمور باید اول دستگاهتون دانگرید سخت ا??زاری بشه بعد به سراغ این ??ریمور برید .
aminomi ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 نه دوست عزیز ، متأس??انه راه دیگه ای نداره . هیچ وقت نباید کنسول رو مستقیم با اینترنت آپدیت کرد چون در این صورت هک دستگاه میپره .
mohammad.usmc ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 سلام مولتی من قبلی من موقع پاک شدن ارور داد الانم زده corrupted file پاکم نمیشه جدیده رو نصب کردم کارم میکنه ??قط اون قدیمیه که corrupt شده پاک نمیشه
mohammads77 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 سلام مولتی من قبلی من موقع پاک شدن ارور داد الانم زده corrupted file پاکم نمیشه جدیده رو نصب کردم کارم میکنه ??قط اون قدیمیه که corrupt شده پاک نمیشه سلام دوست گلم مشکلی نیست چون در غیر اینصورت بایستی هارد رو ??رمت کنی اما اگه در اجرای مولتی من و بازی ها مشکلی نداری بهتره کاری بش نداشته باشی.
mohammad.usmc ارسال شده در خرداد 1، 2014 ارسال شده در خرداد 1، 2014 خیلی ممنون از راهنماییتون...??قط 2 تا سوال دیگه...یکی اینکه چطوری هارد داخلیو ??رمت کنم؟...دوم اینکه بعد از آپدیت به 4.55 یازی battlefield 4 صدا نداره...روی 4.50 صداش ok بود و مشکل نداشت
khaboori73 ارسال شده در خرداد 1، 2014 ارسال شده در خرداد 1، 2014 سلام داداشم دمتون گرم با این سایتتون عالیه بابت video psn هم ممنون لازم دیدم تشکر کنم الان last of us بازی میکنم خیلی حال میده بازم میگم زنده باد p30day ??قط ی سوال داشتم:love:برای اینکه sony شناساییمون نکنه از کاستوم ??ریمور rogero است??اده کنیم یا habib یا rebag؟؟؟؟؟؟:4::4::4:من الان rogero دارم sen enelber هم دارم هر وقت میخوام بازی رو اجرا کنم histori ??ایلم رو پاک میکنم حالا به نطظرتون این کاستوم ??ریموری که دارم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Hyper Sonic ارسال شده در خرداد 1، 2014 ارسال شده در خرداد 1، 2014 خودتون نصبش کردید ؟ مطمئن اید از این ??ریمور ؟
iman0013 ارسال شده در خرداد 1، 2014 ارسال شده در خرداد 1، 2014 سلام داداشم دمتون گرم با این سایتتون عالیه بابت video psn هم ممنون لازم دیدم تشکر کنم الان last of us بازی میکنم خیلی حال میده بازم میگم زنده باد p30day ??قط ی سوال داشتم:love:برای اینکه sony شناساییمون نکنه از کاستوم ??ریمور rogero است??اده کنیم یا habib یا rebag؟؟؟؟؟؟:4::4::4:من الان rogero دارم sen enelber هم دارم هر وقت میخوام بازی رو اجرا کنم histori ??ایلم رو پاک میکنم حالا به نطظرتون این کاستوم ??ریموری که دارم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اول ریباگ اما الان که rogero ??قط 4.55 داره بهترینه. برای این که شناسایی نشین وقتی تو psn هستید توی مولتی من نرید
iman0013 ارسال شده در خرداد 1، 2014 ارسال شده در خرداد 1، 2014 خودتون نصبش کردید ؟ مطمئن اید از این ??ریمور ؟ سلام بله ر??یق نصب کردیم و مشکلی نبوده تا الان
mostafa777 ارسال شده در خرداد 1، 2014 ارسال شده در خرداد 1، 2014 آقا ممنون از این که جواب میدید خسته نباشید
DVB2PC ارسال شده در خرداد 2، 2014 ارسال شده در خرداد 2، 2014 سلام اساتید محترم می تونم مستقیما روجرو 4.55 روی PS3 ??لت مدل CECHL04 نصب کنم دستگاه ک???پی خور شده و 3.55 cfw روشه ممنون میشم راهنمایی کنید
انصار العباس مهمان ارسال شده در خرداد 2، 2014 ارسال شده در خرداد 2، 2014 من الان 4.55 روجرو رو ریختم می تونم به حبیب کبرا 4.53اپدیت کنم؟ یاعلی
aminomi ارسال شده در خرداد 2، 2014 ارسال شده در خرداد 2، 2014 سلام اساتید محترم می تونم مستقیما روجرو 4.55 روی PS3 ??لت مدل CECHL04 نصب کنم دستگاه ک???پی خور شده و 3.55 cfw روشه ممنون میشم راهنمایی کنید سلام دوست گل ، میتونی نصب کنی مشکلی پیش نمیاد :thumbup: ( اما اورجینال داخل دستگاه نباشه و قبل آپدیت toggle_qa رو نصب و اجرا کن )
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری