رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام خدمت کاربران و مدیران محترم سایت پی سی دی من این تاپیک رو گذاشتم تا از زحمات مدیران و کاربران تشکر کنم. اول از مدیر محترم سایت اقا میلاد تشکر میکنم چون سایت به خوبی اداره میشه و هرگونه کمکی که از دستشون بر بیاد انجام میدن. بعد از مدیر کل سایت از مدیرانی چون iman0013 masoud و...... تشکر میکنم چون به خوبی به مشکلات رسیدگی میکنند. بعد از همه از کاربران سایت تشکر میکنم چون مطالب بسیار زیبا و جالبی میگذارند و هیچ گونه بی احترامی تا حالا به یکدیگر نکرده اند. و در اخر از همه ممنونم اگه خوبی بدی از ما دیدین ببخشین:4:

ارسال شده در
دوستان اگه من تو این دو ه??ته ??عالیتی نداشتم این بود که مریض بودم.به خوبی خودتون ببخشین:laugh:

ایشالله هرچه زودتر بهتر بشی و به ??عالیتت ادامه بدی ... :4:

ارسال شده در
دوستان اگه من تو این دو ه??ته ??عالیتی نداشتم این بود که مریض بودم.به خوبی خودتون ببخشین:laugh:

انشا الله خوب بشی درکت میکنم چون خودم هم الان مریضم:-_-:

ارسال شده در

ازت ممنونم مهدی جان من هم از تو و تمام کاربران و مدیران برای ایجاد این انجمن و گذاشتن مطالب بسیار م??ید تشکر میکنم:4::4:

ایمان جان انشاالله که هرچه زود تر خوب شی برای سلامتیت دعا میکنیم:5yt82hl_th::5yt82hl_th::93::93:

ارسال شده در

من هم جاداره از تمام شما دوستان عزیز تشکرکنم :love:. واقا شما دوستان خوبی هستین . ممنون از تمام کسانی که زحمت میکشن :4:

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...