ghost mahdi ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 سلام خدمت کاربران و مدیران محترم سایت پی سی دی من این تاپیک رو گذاشتم تا از زحمات مدیران و کاربران تشکر کنم. اول از مدیر محترم سایت اقا میلاد تشکر میکنم چون سایت به خوبی اداره میشه و هرگونه کمکی که از دستشون بر بیاد انجام میدن. بعد از مدیر کل سایت از مدیرانی چون iman0013 masoud و...... تشکر میکنم چون به خوبی به مشکلات رسیدگی میکنند. بعد از همه از کاربران سایت تشکر میکنم چون مطالب بسیار زیبا و جالبی میگذارند و هیچ گونه بی احترامی تا حالا به یکدیگر نکرده اند. و در اخر از همه ممنونم اگه خوبی بدی از ما دیدین ببخشین:4:
iman0013 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 دوستان اگه من تو این دو ه??ته ??عالیتی نداشتم این بود که مریض بودم.به خوبی خودتون ببخشین:laugh:
aminomi ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 دوستان اگه من تو این دو ه??ته ??عالیتی نداشتم این بود که مریض بودم.به خوبی خودتون ببخشین:laugh: ایشالله هرچه زودتر بهتر بشی و به ??عالیتت ادامه بدی ... :4:
ali2013 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 دوستان اگه من تو این دو ه??ته ??عالیتی نداشتم این بود که مریض بودم.به خوبی خودتون ببخشین:laugh: انشا الله خوب بشی درکت میکنم چون خودم هم الان مریضم:-_-:
iman0013 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 انشا الله خوب بشی درکت میکنم چون خودم هم الان مریضم:-_-: اخه مریضی بدیه.بیماری پوستیه اصلا معلوم نیست کی خوب بشه
ali2013 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 آه نگو یکی از عذاب اورترین بیماری هاست انشاالله خوب میشی :4:
ghost mahdi ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 مالک ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 امیدوارم که هرچه زودتر خوب بشی ایمان جان:4:
saeedtvn ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 ازت ممنونم مهدی جان من هم از تو و تمام کاربران و مدیران برای ایجاد این انجمن و گذاشتن مطالب بسیار م??ید تشکر میکنم:4::4: ایمان جان انشاالله که هرچه زود تر خوب شی برای سلامتیت دعا میکنیم:5yt82hl_th::5yt82hl_th::93::93:
ghost mahdi ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 مالک ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 منم از شما ممنونم:biggrin2:
ali5 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 من هم جاداره از تمام شما دوستان عزیز تشکرکنم :love:. واقا شما دوستان خوبی هستین . ممنون از تمام کسانی که زحمت میکشن :4:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری