رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

the_witcher_3_wild_hunt-wide.jpg

طر??داران سری Witcher از سازندگان بازی درباره‌ی کی??یت عملکرد این بازی بر روی پلت??رم های مختل?? مخصوصا PC و کنسول های نسل بعدی پرسیده اند که سازندگان بازی نظرشان را درباره‌ی ??رق کنسول ها و کامپیوتر ها بیان کرده اند و گ??ته اند بهترین تجربه از بازی بر روی PC خواهد بود ولی کی??یت ها خیلی ??رق ندارد چون در اصل کنسول های نسل بعدی PC هایی جدید هستند.Marcin Iwinski یکی از موسسان CD Project Red در مصاحبه با MCV India نظرات خودش را بیان می‌کند:

خب Witcher 1 بازی ای بود که هسته‌ی اصلی آن PC بود. در نسخه‌ی دوم بازی ما کمی از این مسئله دور شدیم ولی هنوز تمامی آن عناصر را در بازی داشتیم. یکی از دلایل این امر این بود که ما نمی‌توانستیم بازی را در آن واحد برای همه‌ی پلت??رم ها بسازیم ولی نسخه‌ی Xbox 360 بازی یکی از بهترین بازی های این کنسول در همان سال شد. ما با Witcher 3 تصمیم داریم که در هر پلت??رم بهترین بازی ممکن را داشته باشیم. اگر شما بازی را برروی PC تجربه کنید قابلیت های بیشتری خواهید دید ولی بازی را باید مزین کنید البته این با کنسول ها خیلی ??رق ندارد چون در اصل آن ها PC هایی جدید هستد.

در ضمن او شایعه ی عرضه‌ی Witcher 3 را بر روی PS3 تکذیب کرده است و گ??ته است:

تغییرات بازی با نسخه‌های دیگر خیلی خواهد بود و خوب از کار در نمی‌آید و نمی آمد پس ما بازی را نساختیم و نخواهیم ساخت. این مثل یک مأموریت غیر ممکن است.

ارسال شده در

این بازی ??قط روی پی سی جالب میشه اونم اگه قابلیت اضا??ه کردن مد رو داشته باشه

من الان تو بازی اسکایرم 3 تا مد جدا دارم هر کدوم یه نقشۀ بزرگ با کلی مرحله و آدم جدا هست

شهرهاش به ترتیب اسکایرم ??السکار اون یکیش یادم نمیاد چی بود :biggrin2:

هر چقدر بازی میکنم تموم نمیشه مرحله هاش

جالبه بین این شهرها میشه با کشتی ر??ت و آمد کرد

امیدوارم این بازی قابلیت مدسازی پیشر??ته داشته باشه

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...