saman mi ارسال شده در فروردین 20، 2014 ارسال شده در فروردین 20، 2014 ص??حه ق??ل اولین ص??حهای از هر گوشی که کاربر آن را میبیند همین ص??حه است به همین خاطر شاید بتوان گ??ت یکی از مهمترین قسمتها در گوشی است. در اینجا خیلی سخت است که بخواهیم بگوییم کدام سیستم عامل برای ص??حه ق??ل عملکرد بهتری داشته است. در هر دو سیستم عامل هنوز کمبودهایی در این قسمت دیده میشود و جا برای پیشر??ت باز است. در ص??حه ق??ل iOS7 شما به امکاناتی از جمله دسترسی سریع به دوربین گوشی، دسترسی به مرکز کنترل (Control Center) و دسترسی به ناتی??یکیشن بار را دارید. ضمن اینکه ص??حه ق??ل تنها توسط کشیدن انگشت به سمت راست باز خواهد شد. اندروید 4.2 در این قسمت انعطا?? پذیری بیشتری دارد شما میتوانید در اینجا از ویجتهای مختل?? است??اده کنید اما نمیتوانید تعیین کنید که یک ویجت در کجای ص??حه ق??ل قرار بگیرد در ضمن اینکه با کشیدن انگشت به هر سمتی در اینجا ق??ل ص??حه باز خواهد شد. هر دو سیستم عامل در این قسمت کارآمد و خوب هستند اگرچه میتوانستند بهتر از اینها عمل کنند. ص??حه اصلی در ص??حه اصلی iOS7 برای قرار گر??تن 24 آیکون در یک ص??حه جا در نظر گر??ته شده است اما در کمال تعجب در اندروید خالصی که در گوگل نکسوس 4 میبینیم تنها 20 آیکون میتوانند قرار بگیرند با اینکه ص??حه نمایش اندازه بزرگتری دارد. اما این نمیتواند یک مشکل بزرگ باشد به خصوص که در هر دو سیستم عامل شما میتوانید آیکونهای خود را در ??ولدرهای جداگانه قرار دهید. آیکونها در iOS7 بد نیستند اما خیلی حالت زندهای ندارند اگرچه با تغییر ظاهری که اپل در شکل آیکونها داده است تا حدودی این مشکل را برطر?? کرده اما در اندروید آیکونها روانتر هستند و ویجتها یکی از چیزهایی در اندروید هستند که بسیار دوست داشتنیاند و iOS هنوز نتوانسته خود را با ویجت سازگار کند. بنابراین شاید بتوان گ??ت که در اینجا اندروید عملکرد بهتری دارد. Quick controls and notifications سرانجام اپل تنظیماتی که کاربران بسیار به آن نیاز داشتند را در قسمتی به نام Control Center اضا??ه کرد. این قسمت تنها با کشیدن انگشت از سمت پایین ص??حه نمایش به سمت بالا ظاهر میشود و در آن تنظیماتی مانند Wi-Fi، بلوتوث، پخش کننده موزیک، تنظیمات نور ص??حه، دسترسی به چراغ قوه، ماشین حساب و ... وجود دارد. در اندروید این تنظیمات برای مدتها است که وجود دارند و شما به این تنظیمات از قسمتهای مختل??ی از جمله ویجتها دسترسی داشتید. در مورد قسمت ناتی??یکیشنها باید بگوییم که در iOS7 این قسمت بهبود زیادی پیدا کرده است در اینجا ابتدا شما مستقیما به رویدادها منتقل خواهید شد که برای ا??رادی که از تقویم گوشی زیاد است??اده میکنند بسیار مناسب است علاوه بر اینکه کاربران این اختیار را در قسمت تنظیمات مشخص کنند کدام ناتی??یکشنها نمایش داده شوند. در اندروید این قسمت تا حدودی از اپل نا کارآمدتر است و میتوان گ??ت اپل بعد از iOS7 بهتر عمل کرد. ص??حه کلید شماره گیر و د??ترچه تل??ن به نظر میآید که هنوز هم ا??راد برای تماس گر??تن از گوشیهای خود است??اده میکنند. در این قسمت هر دو سیستم عامل کاملا شبیه یکدیگر هستند و ت??اوتی در اصل کار هر دو دیده نمیشود تنها برتری که در اینجا وجود دارد مربوط به اندروید است که در د??ترچه تل??ن اندرویدی شما میتوانید عکس شخص موجود در د??ترچه تل??ن خود در کنار نام آن مشاهده کنید که در پیدا کردن نام مورد نظر شما میتواند موثر باشد. پیامکها و ص??حه کلید در این قسمت هر دو سیستم عامل حقیقتا خوب عمل میکنند اگرچه در قسمت ص??حه کلید در اندروید تا حدودی رابطهای کاربری کمپانیهای مختل?? نیز در امکانات ص??حه کلید دخیل هستند اما در مجموع پایه کار هر دو سیستم عامل یکسان است. اما در قسمت پیامکها در سیستم عامل iOS7 شما امکان delivery را ندارید و مطلع نخواهید شد که پیامک شما به شخص ??رستنده رسیده است یا خیر. اما در این قسمت iOS برتری را نسبت به اندروید دارد و آن iMessage است که توسط آن شما میتوانید به راحتی با هر کدام از دوستان خود که آی??ون و یا آیپد دارند ارتباط برقرار کرده و عکس و متن و حتی ویدئو برای آنها ارسال کنید. مولتی تسکینگ این قسمت در هر دو گوشی کاملا شبیه یکدیگر است در iOS7 اپل ظاهر این قسمت را تغییر داده است و بسیار آن را شبیه به اندروید طراحی کرده است. تنها ت??اوت در اینجا این است که در اندروید مولتی تسکینگ ظاهر عمودی دارد و در iOS7 حالت ا??قی دارد. در هردو سیستم عامل این قسمت بسیار کارآمد است. ویژگیهای قابل شخصی سازی در قسمت والپیپرهای اندروید شما امکان است??اده از والپیپرهای زنده را دارید که به گوشی شما جذابیت زیادی را میبخشد این ویژگی پیش از این در iOS وجود نداشت اما با ارائه iOS7 ویژگی به نام dynamic wallpapers اضا??ه شده است که در اصل همان کار والپیپر زنده اندروید را انجام میدهد و از سنسورهای گوشی برای حرکت این عکس پس زمینه است??اده میکند. مرورگر وب در اندروید شما برای مرور اینترنت از Chrome است??اده خواهید کرد که سرعت بسیار خوبی را دارد و از چندین تب پشتیبانی میکند در iOS7 شما باید از سا??اری به عنوان پیش??رض برای مرور اینترنت است??اده کنید و در اینجا ظاهر تغیراتی داشته است و از جمله این تغییرات در قسمت تبها است که به صورت 3 بعدی شدهاند و تعداد نامحدودی تب میتوانید باز کنید. ما بر اساس تجربه ??کر میکنیم در این قسمت سا??اری عملکرد بهتری را دارد. دوربین و گالری عکسها ظاهر رابط کاربری iOS7 در این قسمت بسیار ساده و کاربردی است تمام تنظیمات اصلی دوربین به صورت خودکار انجام میشوند و برای عکاسی به تخصص خاصی نیاز ندارید اما در اندروید علاوه بر اینکه شما به تنظیمات اتومات دسترسی دارید میتوانید بسیاری از این تنظیمات را تغییر دهید ضمن اینکه در iOS7 ویژگیهای جدیدی به دوربین اضا??ه شده است. ما ??کر میکنیم رابط کاربری دوربین iOS7 بسیار راحتتر و کارآمدتر است. در قسمت گالری نیز iOS7 عملکرد بهتری را نسبت به اندروید دارد و عکسها را بر اساس منطقهای که در آن عکس تهیه شده به خوبی هر چه تمامتر در یک دسته بزرگ به صورت عکسهای بسیار کوچک قرار میدهد. مولتی مدیا در اینجا برتری کاملا با اندروید است. شما در این قسمت هیچ دغدغهای ندارید که چگونه ویدئو و موزیک خود را به گوشی منتقل کنید تنها کا??ی است که گوشی را به رایانه متصل کنید و یا با است??اده از بلوتوث میتوانید دیتاها را منتقل کنید اما در iOS برای انتقال موزیک و ویدئو شما وابستگی 100 درصد به آیتونز دارید در ضمن اینکه اگر از چند رایانه بخواهید به گوشی خود موزیک و ویدئو منتقل کنید باید ??ایل اصلی را در تمام آن رایانهها داشته باشید که این عملا غیر ممکن است. اما در قسمت پخش موزیک هر دو سیستم عامل یکسان هستند و ویژگیهای یکسانی را ارائه میدهند اما در iOS7 شما یک ویژگی جدید را دارید که آن همان رادیوی آیتونز است با این رادیو شما دائما به صورت مجانی میتوانید به موزیکهایی که پخش میشود گوش دهید. بنابراین در قسمت پخش موزیک میتوان گ??ت iOS7 عملکرد بهتری دارد. نتیجه گیری همانطور که دیدید خیلی مشکل است که بگوییم کدام سیستم عامل بهتر است این درست مانند این است که بخواهیم بگوییم پرتقال میوه بهتری است یا موز! حقیقت این است که هر دو سیستم عامل به خوبی عمل میکنند. البته شاید در نسخه بعدی اندروید شاهد موارد جدیدی باشیم که در این نسخه کنونی وجود ندارند. به طور کلی برای کسانی که به دنبال یک سیستم عاملتر و تمیز و زیبا هستند پیشنهاد ما iOS7 است اما کسانی که برای از سیستم عامل خود انتظار قابلیتهای شخصی سازی زیاد و راحتی تبادل دیتاها را دارند ما اندروید را پیشنهاد میکنیم، شما با کدام سیستم عامل راحتتر هستید و به کدام یک علاقه دارید؟
ali2013 ارسال شده در فروردین 20، 2014 ارسال شده در فروردین 20، 2014 من با هروش راحتم جون تقریبا 80 % گوشی هارو داشتم من S3-S4- NOTE 1 -HTC ONE -IPHONE 4S داشتم والان 5S دارم هیچ سیستم عاملی به پای IOS7 نمیرسه از شکل وشمایلش گر??ته تا کارایش اصلا با اندروید قابل مقایسه نیست:biggrin2:
saman mi ارسال شده در فروردین 20، 2014 مالک ارسال شده در فروردین 20، 2014 منiphone4دارم ولی میخوام ب??روشم note3بخرم به نظر من اندروید یه چیز دیگست مخصوصا با نوت3 مخلوط شه :thumbsup:
kazy ارسال شده در فروردین 20، 2014 ارسال شده در فروردین 20، 2014 من که ios رو ترجیح میدم. خدا خیرش بده جابزو. واقعا نمیتونم apple رو با هیچی عوض کنم. :kiss: :4::5yt82hl_th: استیو جابز :5yt82hl_th::4:
ali2013 ارسال شده در فروردین 20، 2014 ارسال شده در فروردین 20، 2014 من که ios رو ترجیح میدم. خدا خیرش بده جابزو. واقعا نمیتونم apple رو با هیچی عوض کنم. :kiss: :4::5yt82hl_th: استیو جابز :5yt82hl_th::4: ایولللللللللللل مثل خودمی just ios
nazyaryan ارسال شده در فروردین 20، 2014 ارسال شده در فروردین 20، 2014 واسه من که ??رقی نمیکنه سیستم عاملش چی باشه حتی بروز بودن سیستم عاملش هم مهم نیست یه گوشی که دوربین داشته باشه ص??حه کلید سخت ا??زاری هم حتمأ داشته باشه واسم کا??یه کار خاصی نمیکنم با گوشی
iman0013 ارسال شده در فروردین 20، 2014 ارسال شده در فروردین 20، 2014 من که قبلا گوشی رو برای بازی کردن میخواستم الان اصلا برام مهم نیست
ali5 ارسال شده در فروردین 20، 2014 ارسال شده در فروردین 20، 2014 ??قط اندروید چون برنامه نویسی اش راحت تر است و لی ios ان هم تو ایران بدرد نمیخوره و درکل : ??قط اندروید. :glare:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری