mortezatroy ارسال شده در بهمن 12، 2013 ارسال شده در بهمن 12، 2013 با سلام خدمت کاربران محترم انجمن . دوستان پیام های زیادی رو در مورد تاریخ ??ریمور جدید ریباگ زدن کی بعضی هاشون با لحن طلب کارانه و توهین آمیز بود . دوست عزیز اگه بنده مثلا گ??ته بودم تا دو ه??ته دیگه منتشر میشه و ??ریمور منتشر نشد گناه من و امثال من نیست منم مثل شما بی خبرم این قدرت رو هم ندارم که بخوام کاستوم ??ریمور منتشر کنم . از این به بعد هم من چیزی در مورد ??ریمور نمیگم و اگه بودم ، هر ??ریموری هم که منشر شد اون موقعه قرار میدم تو انجمن . مو??ق و سربلند باشید . mortezatroy
miladtexzas ارسال شده در بهمن 12، 2013 ارسال شده در بهمن 12، 2013 تا جایی که من یادم میاد همیشه تیم ریباگ ??یرمورهاش دیرتر از بقیه میومده اما همیشه کامل و بدون نقص بوده. در ضمن این موضوع رو ??راموش نکنیم که ریباگ همیشه سه نسخه ??یرمور رو همزمان بیرون داده. D-ReX. ReX. CeX. من تقریبا هر روز به ص??حه اصلی ریباگ سر میزنم تا ببینم ورژن جدید اومده یا نه. پس دلیلی نداره الکی خودتونو خسته کنید. Codename: REBUG Official "Codename: REBUG" Support
iman0013 ارسال شده در بهمن 12، 2013 ارسال شده در بهمن 12، 2013 این ریباگ هم ادمو پیر می کنه تا ورژن جدید بده بیرون.
alireza124 ارسال شده در بهمن 13، 2013 ارسال شده در بهمن 13، 2013 من که میگم تا ریباگ بده سونی یه آپدیت دیگه هم برای ps3ش میده بیرون:gigglesmile::gigglesmile:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری