رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

مشکل call of duty ghosts pc

من بازی call ofduty ghosts نسخهRELOADED رو از همین سایت دانلود کردم ولی مشکل داره:

RAM4GB

VGA 1GB GT520

CPU CORE i5

نسخه Reloaded دانلود کردم کرک و ram fix رو هم ریختم

ولی این اخطار رو میده :

http://upload7.ir/images/11985906722014632798.png

ترخدا کمک کنید ??قط هرکاری کردم net 4 نصب نشد به نظرشما مشکل از اونه؟

در ضمن ویندوز 8 64 bit است

کمک کنید

:-_-::369167new03mb0ow::369176i664wis02c::369195adsuu9rgnl::sadface::sadface:

ارسال شده در

خودتو کشتی که:gigglesmile:

troubleshoot compatibility رو امتحان کردی!

نت ??ریم ورک قبلی رو پاک کن بعد ورژن جدید رو نصب کن

درایور کارت گرا??یک رو آپدیت کن

directx و vcredist_x86 رو نصب کن (آخرین نسخه)

من هنوز این بازی رو دانلود نکردم:gigglesmile:

سیستم من هم ویندوز 8 64 بیتی هست تا الان هیچ بازی ای نبوده که روش نصب نشه همرو نصب کردم

ارور هم زیاد داشتن اما همشون رو همیشه حل کردم

هیچ وقت بازی وجود نداره که نشه نصبش کرد زیاد غصه نخور:mellow:

از نظر سخت ا??زاری هم که مشکل خاصی نداری

ارسال شده در

با توجه به اخطار....پیش نیازهای ویندوز شما یا نصب نیست یا به درستی بر اساس 32 -64 بیت نصب نکردین....

آپدیت ویندوز رو روی گزینه سومی:check for updates but let me choose whether to download and install them قرار بده...و ??قط برنامه های ویندوز رو آپدیت کن....

یه موقع خود ویندوز رو آپدیت نکنی(البته اگه ویندوزت کپی هست) به راحتی میتونی کارت گرا??یک و صدا و پیش نیازهای ویندوز رو دریا??ت کنی....:thumbup:

ارسال شده در
لینکشو داری بهم بدی ؟‌ نسخه 64 بیتی ویندوز 8 رو میخوام اگه داری بذار برام:thumbup:

سلام،

عزیز داتنتهای 3.5 و 4.5 به صورت Default در ویندوز قرار دارن و ??قط باید از قسمت Turn Windows Features On Or Off از قسمت Programs And Features که در Control Panel قرار گر??ته این دو پکیج رو تیکدار کرده و اجازه بدی تا این دو ورژن و مابقی متعلقات روی ویندوز نصب پیشن چون سرویسهایی هستن که از قبل در ویندوز قرار داده شده و ??قط باید Active بشن.

اگر ویندوزت آپدیت نیست که ممکنه جواب نده و میتونی از لینکهای زیر ورژن 4.5 و 4.5.1 رو دانلود و روی ویندوز نصب کنی :

منبع : p30download

ارسال شده در
سلام،

عزیز داتنتهای 3.5 و 4.5 به صورت Default در ویندوز قرار دارن و ??قط باید از قسمت Turn Windows Features On Or Off از قسمت Programs And Features که در Control Panel قرار گر??ته این دو پکیج رو تیکدار کرده و اجازه بدی تا این دو ورژن و مابقی متعلقات روی ویندوز نصب پیشن چون سرویسهایی هستن که از قبل در ویندوز قرار داده شده و ??قط باید Active بشن.

اگر ویندوزت آپدیت نیست که ممکنه جواب نده و میتونی از لینکهای زیر ورژن 4.5 و 4.5.1 رو دانلود و روی ویندوز نصب کنی :

منبع : p30download

داداش دمت گرم میدونستم کمکش میکنی:thumbup::thumbup::4:

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...