ØØ³Ù… مهمان ارسال شده در اسفند 17، 2013 ارسال شده در اسفند 17، 2013 سلام خسته نباشید مهندسین عزیز میگم من یه مشکل دارم... یه همچین اروری رو دارم.. کسی میدونه چجور میتونم ر??عش کنم؟ steam نصب هست... c++ turbo هم نصب کردم با دایرکت اکس 11 سیستمم هم اینه.... ram: 8gb cpu: core i7 U series vga: radeon 5830 ویمدوز 7 - 64 بیتی لط??ا ممنون میشم سریع راهنمایی کنید.... یک مسئله ی دیگه من آپدیت شماره 3 رو هم نصب کردم... همین بازی رو بدون آپدیت شماره 3 روی لپتاپ دوستم نصب کردم اجرا میشه... سیستمت از directx 11 پشتیبانی نمی کنه
ØØ³Ù… مهمان ارسال شده در اسفند 18، 2013 ارسال شده در اسفند 18، 2013 دوستان سلام هیچ راه حلی برای اجرای بازی Call of Duty Ghosts با directx 10 نیست؟ کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
rmha ارسال شده در اسفند 19، 2013 ارسال شده در اسفند 19، 2013 ببخشید پسورد این لینک چیه Call of Duty Ghosts - PC لط??ا هر چه سریع تر جواب دهید.:angry:
سهیل نظری مهمان ارسال شده در اسفند 19، 2013 ارسال شده در اسفند 19، 2013 پسورد نداره اون لینک پایینی رو باید دان کنی
fernando torres ارسال شده در اسفند 19، 2013 ارسال شده در اسفند 19، 2013 ببخشید پسورد این لینک چیه Call of Duty Ghosts - PC لط??ا هر چه سریع تر جواب دهید.:angry: ببین این کار میکنه=.downloadgamestorrents.com یا این=www.downloadgamestorrents.com
Scorpi0ns ارسال شده در اسفند 19، 2013 ارسال شده در اسفند 19، 2013 سلامی مجدد خدمت خوره های گیم.... من یه مشکلی دارم... راهنمایی کنید ممنون میشم من این بازی رو نصب کردم اما لگ داره... خیلی زیاد، هنگ میکنه، وسط بازی از باری میاد بیرون... به نظر میاد مشکل گرا??یکی شدیدی داره... سیستمی که من دارم خیلی بیشتر از این چیزی هست که این بازی نیاز داره مشکل از کجاست؟ چجور میشه حلش کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید... تمام آپ دیت ها و کرک ها رو نصب کردم مشخصات: Ram: 8GB ddr3 vga: radeon 8730 4GB Cpu: Core i7 U series win: 7 x64 dell laptop inspiron 5521 در ضمن درایور کارت گرا??یک جدید هستش،
rmha ارسال شده در اسفند 19، 2013 ارسال شده در اسفند 19، 2013 نه هیچ کدام از پسوردها کار نکرد. لط??ا پسوردش را پیدا کنید .با تشکر.
rmha ارسال شده در اسفند 19، 2013 ارسال شده در اسفند 19، 2013 من این لینک رو دانلود کردم با برنامه تورنت ولی پسوردش رو بلد نیستم لط??ا کمک کنید.:-_-:
rmha ارسال شده در اسفند 19، 2013 ارسال شده در اسفند 19، 2013 (ویرایش شده) سلامی مجدد خدمت خوره های گیم.... من یه مشکلی دارم... راهنمایی کنید ممنون میشم من این بازی رو نصب کردم اما لگ داره... خیلی زیاد، هنگ میکنه، وسط بازی از باری میاد بیرون... به نظر میاد مشکل گرا??یکی شدیدی داره... سیستمی که من دارم خیلی بیشتر از این چیزی هست که این بازی نیاز داره مشکل از کجاست؟ چجور میشه حلش کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید... تمام آپ دیت ها و کرک ها رو نصب کردم مشخصات: Ram: 8GB ddr3 vga: radeon 8730 4GB Cpu: Core i7 U series win: 7 x64 dell laptop inspiron 5521 در ضمن درایور کارت گرا??یک جدید هستش، بازی رو چند دی وی دی خریدی ؟ اگه 7 دی وی دی خریدی باید بگه بازی های 7 دی وی دی مشکل دارند. یه لینک هست که با تورنت دان میشه ولی پسوردش رو نمیدونم اگه تو پیداش کردی به ما هم بگو اینم لینکش http://downloadgamestorrents.com/pc/call-of-duty-ghosts-pc.html در ضمن حجمش هم 3.45 گیگه. در ضمن شاید اگه تنظیمات گرا??یک رو روی low بزاری شاید مشکلت حل بشه. ویرایش شده اسفند 19، 2013 توسط rmha
Scorpi0ns ارسال شده در اسفند 19، 2013 ارسال شده در اسفند 19، 2013 بازی رو چند دی وی دی خریدی ؟ اگه 7 دی وی دی خریدی باید بگه بازی های 7 دی وی دی مشکل دارند. یه لینک هست که با تورنت دان میشه ولی پسوردش رو نمیدونم اگه تو پیداش کردی به ما هم بگو اینم لینکش http://downloadgamestorrents.com/pc/call-of-duty-ghosts-pc.html در ضمن حجمش هم 3.45 گیگه. در ضمن شاید اگه تنظیمات گرا??یک رو روی low بزاری شاید مشکلت حل بشه. مرسی از توجهت دوستم نه بازی 8 دی وی دی بود... پیکیج کامل هم بود... همین رو روی لپتاپ دوستم نصب کردم کاملا جواب داد و اون تمام کرد بازی رو گرچه لپتاپش از مال من خیلی پایینتر بود
rmha ارسال شده در اسفند 24، 2013 ارسال شده در اسفند 24، 2013 لط??ا اگه میشه این ??ایل رو که از سایت Password.txt - File download هست را دانلود کنید .این ??ایل مربوط به پسورد بازی است که خودتون گ??تید دانلود کنید.وبرای من پسوردش را بگویید. مربوط به این لینک است:?? ??? ?????? ... - ????? ????? ?? ?? ??. چون من هر کار کردم نتونستم پسوردش را دانلود کنم.لط??ا هر چه سریع تر جواب دهید.:cursing:
behnam81 ارسال شده در اسفند 24، 2013 ارسال شده در اسفند 24، 2013 لط??ا اگه میشه این ??ایل رو که از سایت Password.txt - File download هست را دانلود کنید .این ??ایل مربوط به پسورد بازی است که خودتون گ??تید دانلود کنید.وبرای من پسوردش را بگویید. مربوط به این لینک است:?? ??? ?????? ... - ????? ????? ?? ?? ??. چون من هر کار کردم نتونستم پسوردش را دانلود کنم.لط??ا هر چه سریع تر جواب دهید.:cursing: دادا لینکو بده
rmha ارسال شده در اسفند 24، 2013 ارسال شده در اسفند 24، 2013 دادا لینکو بده اینم لینکش filesify.com/kYPEqu
rmha ارسال شده در اسفند 24، 2013 ارسال شده در اسفند 24، 2013 behnam81 .تونستی دانلودش کنی؟ اگه تونستی پسوردشو بده لط??ا.:angry:
rmha ارسال شده در اسفند 24، 2013 ارسال شده در اسفند 24، 2013 شرمنده نشد دانلودش کنم! ببخشید behnam81 اگه میشه ??ایل eng_soundfile59.pak را برای دانلود بگذار .چون من بازی را 7 دی وی دی خریدم .ووقتی دی وی دی 1 را نصب می کنم این ??ایل نصب نمی شود در حالی که تا دی دی دی آخر نصب می شود. من بازی را بالا می آورم وتا مرحله 8 میرم اما وقتی وارد مرحله ی9 می شوم موقع پخش اولین ویدئو بازی بیرون میاد .لط??ا کمکم کنید چون من برای این بازی لحظه شماری میکردم:kiss: اینم محل ??ایل بالا : Call of Duty Ghosts\Call of Duty Ghosts\english
rmha ارسال شده در اسفند 25، 2013 ارسال شده در اسفند 25، 2013 (ویرایش شده) بچه ها لط??ا کمکم کنید . وقتی می خوام وارد مرحله 9 از بازی بشم از بازی بیرون می یاد میگه disc read imag erorr .jungle ghost. با اینکه ر??تم 8 دی وی دی خریدم .خواهش می کنکم کمکم کنید.بازی هم تا دی وی دی آخر نصب میشه. ویرایش شده اسفند 25، 2013 توسط rmha
H03EIN ارسال شده در اسفند 26، 2013 ارسال شده در اسفند 26، 2013 بچه ها بعد این که نصب تموم میشه میخواماجرا کنم میخواد استیم رو اپدیت کنه و وقتی که میزنم اپدیت شه یه مقداری میره بعدش این ارور رو میده [ATTACH=CONFIG]6654[/ATTACH] ولی من اینترنتم قطع نمیشه که این ارور رو میده چی کار کنم؟ حالا راهی داره که بدون اپدیت استیم اجرا شه؟ و این که مال شما هم اپدیت می خواست؟
rmha ارسال شده در اسفند 26، 2013 ارسال شده در اسفند 26، 2013 بچه ها اونایی که بازیشون 7 تا دی وی دی است ووقتی تا مرحله ی 8 می روند و در اول مرحله ی بعد بازی به بیرون می رود و ارور disc read Image Erorr . jungle ghost این را می دهد باید بگویم بازیشان خراب است .وباید بروند بازی را عوض کنند و 8 دی وی دی بخرند تا درست شود . چون من هم همین مشکل رو داشتم .
H03EIN ارسال شده در اسفند 29، 2013 ارسال شده در اسفند 29، 2013 (ویرایش شده) دوستان برا من تو بازی یه سری اشیا از جمله دوربین تقنگ هی ظاهر میشه هی غیب میشه مشکل از کجا میتونه باشه ؟ مشابه همین مشکل رو تو bf4 دارم با این تقاوت که تو بتل اشیا غیب و ظا هر نمیشه ولی نور تند تند قطع ووصل میشه اگه کسی تونست بگه که مشکل از کجاست که ??بها اگر کسی نتونست حداقل کسایی که این مشکل رو دارند بگند که بدونم این مشکل من نیست ??قط ویرایش شده اسفند 29، 2013 توسط H03EIN
H03EIN ارسال شده در اسفند 30، 2013 ارسال شده در اسفند 30، 2013 بعد از کلی ور ر??تن خودم مشکل رو یا??تم ولی نتونستم حلش کنم در یه جمله بخوام بگم مشکل اینه که اخرین درایور های انویدیا یعنی 331.65_331.82 تو یه سری از باری ها از جمله ghosts و bf4 با sli مشکل دارند حالا چه جوری به این قضیه پی بردم : وقتی که با sli و درایور 331.65_331.82میرم تو بازی همون مشکلی که تو پست قبلی نوشتم ایجاد می شد ولی وقتی تک کارت با همون درایورها تست کردم مشکله ایجاد نشد بعد اومدم درایور 327.23 رو نصب کردم وبا sli ر??تم تو بازی بازم اون مشکله ایجاد نشد پس با توجه به این سه تا تست میشه نتیجه ای که گ??تم رو گرقت حالا این وسط مشکل چیه: اینه که نمیتونم با sli و درایور331.65 و 331.82 بدون باگ بازی کنم و??قط میتونم تک کارت با درایور_331.65 331.82 بازی کنم حالا به نظرتون الان باید چی کارکنم ؟fباید منتظر بمونم انویدیا درایور جدید تر از331 بده تا ببینم دوبتره مشکل داره یا نه راه بهتری هم هست؟ اینم کان??یگ سیستممه: cpu: core i5 2500k vga : 2xgtx 560ti sli ram :8gb1600 ازدوستانی که با sli و درایور331 ghosts یا bf4 رو بازی کردند بیان بگن ببینم اونا هم همچین مشکلی داشتند یا نه؟
haloos ارسال شده در اسفند 31، 2013 ارسال شده در اسفند 31، 2013 سلام به همه دوستان یک سوال : میشه اپدیت هایی که واسه این بازی و بتل??یلد اومده رو همه یک جا نصب کرد اسیبی به روند بازی یا خود بازی نمیزنه چون من هنوز بازی نکرده بودم گ??تم یک جا بریزم بعد برم واسه بازی ممنون اگه پاسخ بدید
hossein2014 ارسال شده در اسفند 31، 2013 ارسال شده در اسفند 31، 2013 سلام آقا من بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو میده چیکار کنم؟ [ATTACH=CONFIG]6832[/ATTACH]
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری