رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام

بازی زو نصب کزدم.اولش ههم بالا میاد.وقتی که می خواد وارد خود بازی بشه یکد??عه stop working میده و مجبور میشم کلوز بزنم و خارج بشم.

آپ دید و کرک و برنامه های لازم رو هم نصب کردم.راهنمایی کنید-لط??ا

[ATTACH=CONFIG]6198[/ATTACH]

• پاسخ 386
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در
سلام

بازی زو نصب کزدم.اولش ههم بالا میاد.وقتی که می خواد وارد خود بازی بشه یکد??عه stop working میده و مجبور میشم کلوز بزنم و خارج بشم.

آپ دید و کرک و برنامه های لازم رو هم نصب کردم.راهنمایی کنید-لط??ا

6198-capture-png

یا کذوم ایکون باز می کنی ؟؟؟

ارسال شده در

من روی x86 کلیک کردم و خوشبختانه اجرا شد.

لط?? کنید بگین ??رق x86 با اون یکی چیه؟توی گرا??یک ??رقی نمیکنه؟آخه ویندوز من 64 بیت اما با x86 بالا میاد

یک سوال دیگه هم داشتم.اینکه گرا??یک لبتاپم ati و 13.9 رو از p30day دان کردم.اما وقتی توی dxdiag نگاه میکنم تاریخ و ورژن گرا??یکم نسبت به قبل از آپدیت تغییری نکرد.لط??ا مبتدی راهنمایی کنید.

یکم طولانی شد.عذر میخوام

با سپاس از توجه و راهنمایی شما

ارسال شده در
من روی x86 کلیک کردم و خوشبختانه اجرا شد.

لط?? کنید بگین ??رق x86 با اون یکی چیه؟توی گرا??یک ??رقی نمیکنه؟آخه ویندوز من 64 بیت اما با x86 بالا میاد

یک سوال دیگه هم داشتم.اینکه گرا??یک لبتاپم ati و 13.9 رو از p30day دان کردم.اما وقتی توی dxdiag نگاه میکنم تاریخ و ورژن گرا??یکم نسبت به قبل از آپدیت تغییری نکرد.لط??ا مبتدی راهنمایی کنید.

یکم طولانی شد.عذر میخوام

با سپاس از توجه و راهنمایی شما

یکیش برای 32 بیت اون یکی 64 بیت !!!

بع از نصب کردن Restart کردی ؟؟؟

ارسال شده در
بازی رو دانلود نکردم نسخه بلک باکس خریدم ولی ??رقی با دانلود نداره.سیستم:intel core 2 e7500 2.9hz

gpu:nvidia gt240

ram 4gig

.ولی اول کلا ویندوز عوض کردم و ویندوز 64 بیت می 2013 دانلود ونصب کردم.بعدش درایورکارت گرا??یک نسخه331.65نصب کردم.بعدش برنامه scrip enginوwindows game liveنصب کردم وdirect x و c++ نسخه 2005و2008و2010و2012بعدش ??ایلارو تو درایو c اکسترکت کردم تا ارور 00007مربوط به explorerexeنده.بازی نصب شد اپدیتشم ریختم کرکشم کردم.بعدش برنامه razer game booserاز سایتش دانلود کردم که 48 megبود وسیستممو بوست کردم وبازی رو با ایکونbtx86اجرا کردم.ردی?? شد.اپدیت بودن ویندوز و 64 بیت بودن واپدیت کارت گرا??یک از همه مهمتره

آپدیت رو کجای بازی ریختی؟ تو خود پوشه بازی یا تو پوشه آپدیت؟

ارسال شده در
یکیش برای 32 بیت اون یکی 64 بیت !!!

بع از نصب کردن Restart کردی ؟؟؟

بله بعد از نصب ورژن جدید گرا??یک ریست کردم اما وقتی بازم توی dxdiag نگاه میکنم تاریخ و ورژن تغییر نمیکنه.الان من آخرین ورژن رو نصب کردم اما بازم تاریخ 2011 خورده

[ATTACH=CONFIG]6199[/ATTACH]

ارسال شده در

سلام خسته نباشین من این بازی رو بدون هیچ مشکلی نصب کردم بدون هیچ پیامی .اما مشکل اصلی اینجاست که وقتی رو ایکن بازی کلیک میکنم هیچ ات??اقی نمی ا??ته اصلا بازی بالا نمیاد اصلا لود نمیشه هیچ ات??اقی نمی ا??ته . سیتمم اینه

cpu : cori7

vga : nvidia 525m

ram : 8gig

windows :7 64 bit

در ضمن کارت گرا??یکم به روز هست ممنون میشم کمکم کنین

ارسال شده در

لط??ا به من کمک کنید من وقتی بازی اجرار میکنم بعد از چند دقیقه خارج میشه این هم سیستم عامل کامپیوتر من است

a8x.png:sadface::sadface::sad::sad::sad::sad:

ارسال شده در (ویرایش شده)
من هم وقتی بازی اجرا میکنم ارور میده

81564838777942331799.png

من هم چند روز گرا??یک رو آپدیت کردم.

مشکل از اپدیت گرا??یکه مطمئنی ورژن 13.9 بالا یه چیز دیگه نوشته !!! باید کارت گرا??یک رو اپدیت کنی !!!

ویرایش شده توسط Mohammmmmmad
ارسال شده در
سلام خسته نباشین من این بازی رو بدون هیچ مشکلی نصب کردم بدون هیچ پیامی .اما مشکل اصلی اینجاست که وقتی رو ایکن بازی کلیک میکنم هیچ ات??اقی نمی ا??ته اصلا بازی بالا نمیاد اصلا لود نمیشه هیچ ات??اقی نمی ا??ته . سیتمم اینه

cpu : cori7

vga : nvidia 525m

ram : 8gig

windows :7 64 bit

در ضمن کارت گرا??یکم به روز هست ممنون میشم کمکم کنین

رو کدوم ایکون کیلیک می کنی ؟؟

ارسال شده در
لط??ا به من کمک کنید من وقتی بازی اجرار میکنم بعد از چند دقیقه خارج میشه این هم سیستم عامل کامپیوتر من است

a8x.png:sadface::sadface::sad::sad::sad::sad:

کارت گرا??یکت اپدیته ؟؟؟ در ضمن رم باید بیشتر از 2 gb باشه !!!

کرک رو نصب کردی ؟؟؟

ارسال شده در

بازی که ایکن داره واسه من یکی واسه 32 بیت یکی واسه 64 بیت من رو هرکدوم کلیک میکنم بازی اصلا بالا نمیاد اصلا هیچ ات??اقی نمی ا??ته ممنون میشم کمک کنین

ارسال شده در
بازی که ایکن داره واسه من یکی واسه 32 بیت یکی واسه 64 بیت من رو هرکدوم کلیک میکنم بازی اصلا بالا نمیاد اصلا هیچ ات??اقی نمی ا??ته ممنون میشم کمک کنین

کرک رو نصب کردین ؟؟؟

ارسال شده در
سلام من نسخه اسکیدرو که بدون نصبه رادانلود کردم ولی موقع اجرای بازی این پیغام رومیدهplease repair your inastallition

یکی لط??ا کمک کنه

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...