navidfarahnaki ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 سلام دوستان من توی اون مرحله بتل??یلد 4 که رو داربست ها باید بپری قد یه پله گیرا??تادم هرچی میپره نمیتونم پله رو بگیرم خواهشا اگر کسی میتونه منو کمک کنه ممنون میشم به خدا عکس هم هست خودم راه حلشو پیدا کردم ممنون از کمکتون دوستان عزیز
mostafamz2010 ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 دوستان سلام میخواستم بدونم این مشکله من چیه من رمم 6 سی پی یو g620 گرا??یکم هم 2گیگ gt 610 وقتی که گرا??یک 1 گیگ قدیمیم رو روی سیستم میذارم gt 9500 همه ی بازی ها خیلی راحت و بدون مشکل هستند حتی بتل??یلد رو هم اجرا می کنه اما دیگه واسش خیلی قویه . اما وقتی گرا??یک 2 رو نصب می کنم همه ی بازی هام به نحوی دارای لگ میشوند و سرعتشون کم میشه گ??تم ببینم کسی می تونه مشکل من رو حل کنه . با تشکر از سایت خوبتون دوست عزیز شما بتل رو با ویندوز 32 بیتی اجرا کردی یا 64 بیت؟ ویندوز من 32 بیت هست نمیدونم بتل??یلد رو دانلود کنم یا نه؟ کار میده؟ منم گرا??یک 9500 gt دارم خیلی قدرتمنده حتی از گرا??یکای جدیدترم قوی تره همه بازیای جدیدو باهاش اجرا کردم
meivaly ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 روی 64 داداش به خاطر call of duty سون 64 نصب کردم ??قط گیر این گرا??یک اومدم میگم به خاطر پاور نیست پاورم 550 واته
eskelet ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 سلام دوستان کسی راهی برای خطای directx function پیدا نکرده؟
mammali_021 ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 سلام دوستان سیستم من سی پی یو e 7500 3 رم 7 گرا??یک هم gtx 650 1 gb هستش بازی خیلی کنده
navidfarahnaki ارسال شده در بهمن 4، 2013 ارسال شده در بهمن 4، 2013 سلام دوستان سیستم من سی پی یو e 7500 3 رم 7 گرا??یک هم gtx 650 1 gb هستش بازی خیلی کنده گرا??یک رو روی اتوماتیک تنظیم کن درست میشه
hassan_dang3r ارسال شده در بهمن 4، 2013 ارسال شده در بهمن 4، 2013 دوستانی که بازی رو دانلود و اجرا کردند به نظرتون رو این سیستم من جوابگو هست و اجرا میشه و با چه حالتی !؟ cpu intel core 2 duo E7400 2.80 graphic AMD Radeon HD 5570 - 2GB ram 4GB
Pat-o-mat ارسال شده در بهمن 4، 2013 ارسال شده در بهمن 4، 2013 سلام آقا تورو خدا یکی کمک کنه ما با این ارور ها چیکار کنیم. تورو خدایه راه حل خوب بزارید جلومون . کار هایی هم که Gamer_2013 گ??ت رو انجام دادم ولی بازم نشد . یعنی هیچ کس به جز من این مشکل رو نداشته که بعدا حلش کنه ؟ اول این ارور رو میده [ATTACH=CONFIG]6145[/ATTACH] بعد که ok میکنم این ارور رو میده [ATTACH=CONFIG]6146[/ATTACH] بعدش که ok میکنم close the program میده تورو خدا هرکی بلده کمک کنه.
navidfarahnaki ارسال شده در بهمن 4، 2013 ارسال شده در بهمن 4، 2013 دوستانی که بازی رو دانلود و اجرا کردند به نظرتون رو این سیستم من جوابگو هست و اجرا میشه و با چه حالتی !؟ cpu intel core 2 duo E7400 2.80 graphic AMD Radeon HD 5570 - 2GB ram 4GB بخاطر سی پی یو Low با دستکاری جزئیات نزدیک به Normal
navidfarahnaki ارسال شده در بهمن 4، 2013 ارسال شده در بهمن 4، 2013 سلام آقا تورو خدا یکی کمک کنه ما با این ارور ها چیکار کنیم. تورو خدایه راه حل خوب بزارید جلومون . کار هایی هم که Gamer_2013 گ??ت رو انجام دادم ولی بازم نشد . یعنی هیچ کس به جز من این مشکل رو نداشته که بعدا حلش کنه ؟ اول این ارور رو میده [ATTACH=CONFIG]6145[/ATTACH] بعد که ok میکنم این ارور رو میده بعدش که ok میکنم close the program میده تورو خدا هرکی بلده کمک کنه. لینک تصویر اول غیرقانونی هست و قابل نمایش نیست دوباره تکرار کنی مدیریت بلاکت میکنه تصویرها رو با است??اده از Image تو سایت Upload کن.در ضمن شما ویندوزت رو آپدیت کن مشکلت درست میشه زیاد مشکل عجیبی نیست.
alireza713 ارسال شده در بهمن 4، 2013 ارسال شده در بهمن 4، 2013 سلام نسخه معتبر رو دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی ??ایلها رو اکسترک کردم و ??ایل iso نهایی به دست اومده.اما هنگام نصب بازی بین پارت 6 و 7 ارور Checksum error in Data\cas_08.cas مواجه میشم.خواهشا هرکی هر چی میندونه بهم بگه...[ATTACH=CONFIG]6148[/ATTACH]
mammali_021 ارسال شده در بهمن 4، 2013 ارسال شده در بهمن 4، 2013 چه جوری گرا??یک رو روی اتوماتیک تنظیم کنم
alireza713 ارسال شده در بهمن 4، 2013 ارسال شده در بهمن 4، 2013 چرا به کاربرای جدید جواب نمیدین :sa0d::sa0d::sa0d:
bm79 ارسال شده در بهمن 4، 2013 ارسال شده در بهمن 4، 2013 اگه میدونستیم مرز که نداریم جوب ندیم البته خودمم تازه واردم خخخخ:lol:
Gamer_2013 ارسال شده در بهمن 4، 2013 ارسال شده در بهمن 4، 2013 (ویرایش شده) سلام نسخه معتبر رو دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی ??ایلها رو اکسترک کردم و ??ایل iso نهایی به دست اومده.اما هنگام نصب بازی بین پارت 6 و 7 ارور Checksum error in Data\cas_08.cas مواجه میشم.خواهشا هرکی هر چی میندونه بهم بگه... سلام، اگر بازی رو از سایت P30day دانلود کردی میتونی پارتهای 6 و 7 رو بوسیله وین رر Repair کنی تا اگر Sector Damage وجود داشت مشکل حل بشه و بعد دوباره بازی رو اکسترکت کن. موقع نصب کردن تیک Read Only رو هم از روی ??ایل ISO بردار. اگر هم از جای دیگه دانلود کردی و ??ایلها Recovery Record ندارن که هیچ کاری نمیشه کرد چون یا موقع دانلود مشکل پیدا کرده یا از قبل سورس ??ایل ??شرده نشده ایراد داشته........ ویرایش شده بهمن 4، 2013 توسط Gamer_2013
ali4fun ارسال شده در بهمن 4، 2013 ارسال شده در بهمن 4، 2013 این اورجین برای کسایی که میخوان آنلاین بازی کنن ؟
max1372 ارسال شده در بهمن 4، 2013 ارسال شده در بهمن 4، 2013 ممنون میشم راهنمایی کنین[ATTACH=CONFIG]6149[/ATTACH]
Eleanor ارسال شده در بهمن 4، 2013 ارسال شده در بهمن 4، 2013 سلام خسته نباشید من بازی دانلود کردم نصب هم کردم بدون هیچ مشکلی ، آپدیت کارت گرا??یک ، کرک بازی و آپدیت بازی هم نصبیدم اما ارور ورژن قدیمی کارت گرا??یک میده :| حالا این به کنار ، وارد بازی میشم مینویسه Press enter هر کاری میکنم عمل نیمکنه ! مشکل از چیه ؟ منم همین مشکل رو دارم کسی میدونه مال چیه؟
navidfarahnaki ارسال شده در بهمن 5، 2013 ارسال شده در بهمن 5، 2013 (ویرایش شده) ممنون میشم راهنمایی کنین شما از برنامه Adobe Photoshop CS6 است??اده میکنی؟ داداش بهترین کار اینه واسه این ارور ویندوز عوض کنی ویرایش شده بهمن 5، 2013 توسط navidfarahnaki
mortezatroy ارسال شده در بهمن 5، 2013 ارسال شده در بهمن 5، 2013 ممنون میشم راهنمایی کنین با سلام شما نرم ا??زار زیر رو دانلود و نصب کنین مشکل حل میشه VC Redist Installer 1.5.9 Pass : soft98.ir
mortezatroy ارسال شده در بهمن 5، 2013 ارسال شده در بهمن 5، 2013 این اورجین برای کسایی که میخوان آنلاین بازی کنن ؟ با سلام دوست عزیز بله برای آنلاین بازی کردن هستش .
Pat-o-mat ارسال شده در بهمن 5، 2013 ارسال شده در بهمن 5، 2013 لینک تصویر اول غیرقانونی هست و قابل نمایش نیست دوباره تکرار کنی مدیریت بلاکت میکنه تصویرها رو با است??اده از Image تو سایت Upload کن.در ضمن شما ویندوزت رو آپدیت کن مشکلت درست میشه زیاد مشکل عجیبی نیست. سلام داداش . داداش ویندوز رو هم آپدیت کردم . گرا??یک رو هم آپدیت کردم . directx 11 رو هم آپدیت کردم بازم همون ارور رو میده تورو خدا کمک کنید
ali4fun ارسال شده در بهمن 5، 2013 ارسال شده در بهمن 5، 2013 سلام من بازی با بالا ترین تنظیم گرا??یکی دارم بازی میکنم ، اینم سیستممه : cpu : dual core 5300 ram : 4 VGA : sapphire AMD RADEON HD 6850 ، 1GIG ، ddr 5، 256 bit هیچ مشکلیم ندارم ??قط یه سوال : توی ص??حه 2 تا آیکون هست ؛ یکی x86 یکم که خودشه ! چه جوریاست ! وقتیم میخوام بازیو اجرا کنم ارورر درایور کارت گرا??یک میده که من ok میزنم میره داخل بازی . درایور کارت گرا??یکمم جدید ترین نسخه هستش! ممنون
SON OF SPARTA ارسال شده در بهمن 5، 2013 مالک ارسال شده در بهمن 5، 2013 دانلود سیو بازی بتل??یلد 4 ﺩﺭ ???ﯾﻦ ﭘﺴﺖ ﺳﯿﻮ ???ﺎﻣﻞ ﺑﺎﺯﯼ Battlefield 4 ﺭ??? ???ﻪ ﭼﻨﺪﯼ ﭘﯿﺶ ﻣﻨﺘﺸﺮ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺭ??? ﺑﺮ???ﯾﺘﺎﻥ ???ﻣﺎﺩﻩ ﻧﻤﻮﺩﻩ ???ﯾﻢ . ﺳﺒ??? ﺑﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ??????ﺸﻦ ???ﻭ??? ﺷﺨﺺ ﻭ ﺗﯿﺮ???ﻧﺪ???ﺯﯼ ﻭ ﺗﯿﻤﯽ ???ﺳﺖ . ﺗﺮﯾﻨﺮ ﻭ ???ﺮﮎ ???ﯾﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﺭ??? ﺩﺭ ﭼﻨﺪ ﭘﺴﺖ ﭘﯿﺶ ﺑﺮ???ﯾﺘﺎﻥ ﻗﺮ???ﺭ ﺩ???ﺩﻩ ???ﯾﻢ ???ﻪ ﺑﺘﻮ???ﻧﯿﺪ ﺑﻪ ﻟﺬﺕ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻭ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﺑﺎﺯﯼ ﺭ??? ﺑﻪ ???ﺗﻤﺎﻡ ﺑﺮﺳﺎﻧﯿﺪ . ﺗﻮﺿﯿﺤﺎﺕ ﺑﺎﺯﯼ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﭘﺴﺖ ???ﺮﮎ ???ﻥ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﻔﺼﻠﯽ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪﻩ ???ﺳﺖ . ﻫﻢ ??????ﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﻮ???ﻧﯿﺪ ???ﯾﻦ ﺳﯿﻮ ۱۰۰ % ﺭ??? ???ﺯ ???ﺩ???ﻣﻪ ﻣﻄﻠ??? ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺭ???ﯾﮕﺎﻥ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻓﺮﻣﺎﯾﯿﺪ . ﺟﻬﺖ ﻓﻌﺎ??? ﺷﺪﻥ ﺳﯿﻮ ﺑﺎﺯﯼ ﻓﺎﯾﻞ ﺩ???ﻧﻠﻮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭ??? ﭘﺲ ???ﺯ ??????ﺴﺘﺮ???ﺖ ﺩﺭ ﻣﺤﻞ ﺯﯾﺮ ???ﭙﯽ ???ﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﭙﺮﺩ???ﺯﯾﺪ : ﺩﺭ ﭘﻮﺷﻪ ﻣﺎﯼ ﺩ???ﯾﮑﯿﻮﻣﻨﺖ ???ﭙﯽ ﻓﺮﻣﺎﯾﯿﺪ دانلود با حجم 134 kb http://www.cheatha.com/dl/file/Battlefield%204%20S.rar
SON OF SPARTA ارسال شده در بهمن 5، 2013 مالک ارسال شده در بهمن 5، 2013 ممنون میشم راهنمایی کنین سلام داداش این ??ایل رو دانلود کن بعد از حالت زیپ با برنامه winar خارج کن و بعد در محل نصب بازی کپی کن ببین کارت راه میو??ته یا نه؟ http://www.dll-files.com/msvcp110.zip?0WKfTEdKhV
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری