navidfarahnaki ارسال شده در بهمن 2، 2013 ارسال شده در بهمن 2، 2013 یه سوال دیگه خدمتت داشتم،ویندوزم 8 و32بایتی هستش اینم مشکل ایجاد میکنه؟ متأس??انه Activision ??قط سیستم پیشنهادی 64 بیتی رو نوشته تا ریلیز بازی باید صبر کنید
gmcatb ارسال شده در بهمن 2، 2013 ارسال شده در بهمن 2، 2013 متأس??انه Activision ??قط سیستم پیشنهادی 64 بیتی رو نوشته تا ریلیز بازی باید صبر کنید باشه ممنون
vanguardo ارسال شده در بهمن 2، 2013 ارسال شده در بهمن 2، 2013 آقا سیستم من ارور 0xc000007b میده!!!! چیکارش کنم؟؟؟؟؟:ohnoes:
hamedhamed11 ارسال شده در بهمن 2، 2013 ارسال شده در بهمن 2، 2013 من بازی رو نصب کردم انقد کند لود میشه که دقیقا 2 ساعت طول میکشه تا برسه به منوی اصلی.هی ??ریم ??ریم قطع میشه.??کر کنم 4 ساعت هم طول بکشه بره تو بازی .کلا بیخیال بازی شدم.کارت گرا??یکم رو هم اپدیت کردم ??رقی نکرد.چکار کنم؟سیستمم: nvidia gt240.cpu intel core2 duel.7500htz.ram 4gig
navidfarahnaki ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 من بازی رو نصب کردم انقد کند لود میشه که دقیقا 2 ساعت طول میکشه تا برسه به منوی اصلی.هی ??ریم ??ریم قطع میشه.??کر کنم 4 ساعت هم طول بکشه بره تو بازی .کلا بیخیال بازی شدم.کارت گرا??یکم رو هم اپدیت کردم ??رقی نکرد.چکار کنم؟سیستمم: nvidia gt240.cpu intel core2 duel.7500htz.ram 4gig خسته نباشی داداش میخوای با این بتل رو بازی کنی؟؟ بیخیال شو تا سیستمت بلایی به سرش نیومده
navidfarahnaki ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 آقا سیستم من ارور 0xc000007b میده!!!! چیکارش کنم؟؟؟؟؟:ohnoes: اگر میتونی عکس از ارور قرار بده
mortezatroy ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 من بازی رو نصب کردم انقد کند لود میشه که دقیقا 2 ساعت طول میکشه تا برسه به منوی اصلی.هی ??ریم ??ریم قطع میشه.??کر کنم 4 ساعت هم طول بکشه بره تو بازی .کلا بیخیال بازی شدم.کارت گرا??یکم رو هم اپدیت کردم ??رقی نکرد.چکار کنم؟سیستمم: nvidia gt240.cpu intel core2 duel.7500htz.ram 4gig سیستم شما واسه این بازی خیلی ضعی??ه دوست عزیز بازی نکنین چون قطعات شما آسیب میبینن
navidfarahnaki ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 (ویرایش شده) با سلام دوستانی که سوال میکنند آیا ویندوزشون 32بیتی هست این بازی اجرا میشه باید بگم بهشون که من بر روی چهار ویندوز XP ، Vista ، 7، 8 تست کردم ( ویندوزهای ذکر شده همگی 32 بیتی بودند ) و در نتیجه پیغام رو مبنی بر اینکه این بازی بر روی سیستم های 32 بیتی قابل اجرا نمیباشد. تصویر پیغام داده شده: در ضمن دوستان من این بازی بر روی XP نسخه 64 بیت هم کار نمیکنه پس دوستانی که ویندوز 32 بیتی دارند نصب نکنید. مو??ق باشید ویرایش شده بهمن 3، 2013 توسط navidfarahnaki
vanguardo ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 اگر میتونی عکس از ارور قرار بده [ATTACH=CONFIG]6132[/ATTACH] آقا اینم عکسش!!! یه چیز دیگه این که من بدون اریجین اجرا میکنم!
navidfarahnaki ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 (ویرایش شده) آقا اینم عکسش!!! یه چیز دیگه این که من بدون اریجین اجرا میکنم! داداش عزیز مکمل اصلی و اجرایی این بازی اوریجین هست و شما باید حتما این برنامه رو داشته باشی و میتونی بازی رو اجرا کنی اما به چند شرط : 1- سیستم از نظرسخت ا??زاری مناسب باشه 2- ااوریجین نصب باشه(کرک توسط اوریجین کار میکنه ) 3- داریور گرا??یک آپدیت باشه 4- ویندوز 32 بیتی و xp نباشه 5-آنتی ویروس هنگام اجرای بازی غیر??عال باشه 6-هنگام اجرا بازی توسط یک Firewall دسترسی بازی رو هم به اینترنت قطع کن و هنگام پیغام اوریجین موقع بازی از Go offline است??اده کن. درضمن شما میتونی اوریجین رو در سایت پی سی دی هم دانلود کنی. مو??ق باشی ویرایش شده بهمن 3، 2013 توسط navidfarahnaki
vanguardo ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 داداش عزیز مکمل اصلی و اجرایی این بازی اوریجین هست و شما باید حتما این برنامه رو داشته باشی و میتونی بازی رو اجرا کنی اما به چند شرط : 1- سیستم از نظرسخت ا??زاری مناسب باشه 2- ااوریجین نصب باشه(کرک توسط اوریجین کار میکنه ) 3- داریور گرا??یک آپدیت باشه 4- ویندوز 32 بیتی و xp نباشه . درضمن شما میتونی اوریجین رو در سایت پی سی دی هم دانلود کنی. مو??ق باشی خب داشم همش حله بجز اریجینش. من ر??تم تو سایت بتل اکانت اریجین هم ساختم!!! حالا چیکار کنم؟ ینی حالا چی میشه؟؟؟؟ ما چی میشیم؟؟؟؟؟
navidfarahnaki ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 خب داشم همش حله بجز اریجینش. من ر??تم تو سایت بتل اکانت اریجین هم ساختم!!! حالا چیکار کنم؟ ینی حالا چی میشه؟؟؟؟ ما چی میشیم؟؟؟؟؟ دیگه نیازی نیست چیزی بشه اگر اوریجین نصب باشه بدون ساختن اکانت مثل خود من میتونی راحت بازی کنی ??قط اوریجین رو نصب کن و سپس کرک رو کپی کن و بازی رو اجراء کن و از شاهکار دایس لذت ببر
vanguardo ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 دیگه نیازی نیست چیزی بشه اگر اوریجین نصب باشه بدون ساختن اکانت مثل خود من میتونی راحت بازی کنی ??قط اوریجین رو نصب کن و سپس کرک رو کپی کن و بازی رو اجراء کن و از شاهکار دایس لذت ببر بازم همون ارور رو میده.!!!!
navidfarahnaki ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 بازم همون ارور رو میده.!!!! تمامی برنامه هارو توی پوشه Installer نصب کن شاید درست شد والا دیگه گیج شدم. راستی سیستمت چیه؟
mostafamz2010 ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 ویندوز من سون 32 بیتی هست یعنی دانلود نکنم ؟ اجرا نمیشه ؟
navidfarahnaki ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 ویندوز من سون 32 بیتی هست یعنی دانلود نکنم ؟ اجرا نمیشه ؟ نه داداش دانلود نکن چون ارور میده و اصلا بالا نمیاد اگر سیستمت 64 بیت رو ساپورت میکنه 64 بیت نصب کن که با رم 2 یا 3 هم میتونی بازی کنی
mostafamz2010 ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 (ویرایش شده) نه داداش دانلود نکن چون ارور میده و اصلا بالا نمیاد اگر سیستمت 64 بیت رو ساپورت میکنه 64 بیت نصب کن که با رم 2 یا 3 هم میتونی بازی کنی:ohmy: :sad: پس بیخیالش :crying: بیخود نیس که شاد و سرحالی :mellow: راستی مینیموم سیستم زده 32 بیتی جواب میده چرا پس اینطوریه؟ ویرایش شده بهمن 3، 2013 توسط mostafamz2010
Pat-o-mat ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 سلام . آقا من بازی رو دانلود کردم ولی ارور میده اول این ارور رو میده [ATTACH=CONFIG]6139[/ATTACH] بعد این که ok میکنم این ارور رو میده [ATTACH=CONFIG]6140[/ATTACH] بعد اینم ok میکنم close the program میده تورو خدا کمک کنید :369176i664wis02c:
Gamer_2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 سلام . آقا من بازی رو دانلود کردم ولی ارور میده اول این ارور رو میده بعد این که ok میکنم این ارور رو میده بعد اینم ok میکنم close the program میده تورو خدا کمک کنید :369176i664wis02c: سلام، درایور کارت گرا??یک شما 11.9 هست که Out Of Date یا قدیمی شده و این ارور مربوط به همین قدیمی بودن ورژن درایور کارت گرا??یک هست، آخرین ورژن درایور یعنی 13.9 مربوط با ورژن ویندوزت رو از لینک زیر دانلود و نصب کن تا ارور مربوط به Directx هم برطر?? بشه.......... دانلود آخرین ورژن Catalyst (کلیک کن!)
navidfarahnaki ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 :ohmy: :sad: پس بیخیالش :crying: بیخود نیس که شاد و سرحالی :mellow: راستی مینیموم سیستم زده 32 بیتی جواب میده چرا پس اینطوریه؟ حالا دوست داری بازی رو دانلود کن شاید جواب داد واسه شما واسه من اصلا با 32 بیتی جواب نداد شاید ای خدا کرد و شد
ali4fun ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 این اورجین برای کسایی که میخوان آنلاین بازی کنن ؟
CapTan ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 سلام خسته نباشید من بازی دانلود کردم نصب هم کردم بدون هیچ مشکلی ، آپدیت کارت گرا??یک ، کرک بازی و آپدیت بازی هم نصبیدم اما ارور ورژن قدیمی کارت گرا??یک میده :| حالا این به کنار ، وارد بازی میشم مینویسه Press enter هر کاری میکنم عمل نیمکنه ! مشکل از چیه ؟
Pat-o-mat ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 سلام، درایور کارت گرا??یک شما 11.9 هست که Out Of Date یا قدیمی شده و این ارور مربوط به همین قدیمی بودن ورژن درایور کارت گرا??یک هست، آخرین ورژن درایور یعنی 13.9 مربوط با ورژن ویندوزت رو از لینک زیر دانلود و نصب کن تا ارور مربوط به Directx هم برطر?? بشه.......... دانلود آخرین ورژن Catalyst (کلیک کن!) سلام داداش این کار رو هم انجام دادم ولی بازم اون ارور ها میاد دیگه باید چیکار کنم ؟:369167new03mb0ow:
meivaly ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 دوستان سلام میخواستم بدونم این مشکله من چیه من رمم 6 سی پی یو g620 گرا??یکم هم 2گیگ gt 610 وقتی که گرا??یک 1 گیگ قدیمیم رو روی سیستم میذارم gt 9500 همه ی بازی ها خیلی راحت و بدون مشکل هستند حتی بتل??یلد رو هم اجرا می کنه اما دیگه واسش خیلی قویه . اما وقتی گرا??یک 2 رو نصب می کنم همه ی بازی هام به نحوی دارای لگ میشوند و سرعتشون کم میشه گ??تم ببینم کسی می تونه مشکل من رو حل کنه . با تشکر از سایت خوبتون
navidfarahnaki ارسال شده در بهمن 3، 2013 ارسال شده در بهمن 3، 2013 سلام دوستان من توی اون مرحله بتل??یلد 4 که رو داربست ها باید بپری قد یه پله گیرا??تادم هرچی میپره نمیتونم پله رو بگیرم خواهشا اگر کسی میتونه منو کمک کنه ممنون میشم به خدا عکس هم هست [ATTACH=CONFIG]6142[/ATTACH]
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری