رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در
من اینجا گیر کردم نمیدونم باید چیکار کنم مشخص نیست باید کجا برم (البته این عکس ماله خودم نیست..اون97m که سمت چپه تو واسه من نیست)لط??ا راهنمایی کنید

6315-171167807-jpg

داداش شما اول باید بری رو اون پلی که وسط دو تا شهره تا اون سیگناه برات بیاد بعد اونجایی که هستی ??ک کنم یکم باید بری دست چپ بعد مثل یه گاراژه باید بری اون تو!!!!

• پاسخ 252
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در
داداش شما اول باید بری رو اون پلی که وسط دو تا شهره تا اون سیگناه برات بیاد بعد اونجایی که هستی ??ک کنم یکم باید بری دست چپ بعد مثل یه گاراژه باید بری اون تو!!!!
دقیقا باید کجای پل برم ...چون هرچی از اون پل رد میشم هیچ سیگنالی نمیاد...لط??ا راهنمایی کنید
ارسال شده در
دقیقا باید کجای پل برم ...چون هرچی از اون پل رد میشم هیچ سیگنالی نمیاد...لط??ا راهنمایی کنید

داداش یه جا رو پل هست که یه مجسمه بزرگ داره برو اونجا بعد خودش پیدا می کنه!!!

کلادو تا مثل پل رو پل هست جای بزرگش باید بری!!!

ارسال شده در (ویرایش شده)
داداش یه جا رو پل هست که یه مجسمه بزرگ داره برو اونجا بعد خودش پیدا می کنه!!!

کلادو تا مثل پل رو پل هست جای بزرگش باید بری!!!

میرم نمیاد.....به خدا اعصابم خورد شده چند روزه اینجا گیر کردم ویرایش شده توسط ehsan.es
ارسال شده در
من اینجا گیر کردم نمیدونم باید چیکار کنم مشخص نیست باید کجا برم (البته این عکس ماله خودم نیست..اون97m که سمت چپه تو واسه من نیست)لط??ا راهنمایی کنید

6315-171167807-jpg

سلام،

اگر اشتباه نکنم باید کوچه های پشتی رو بگردی تا به یک ورودی پارکینگ برسی بعد هم میتونی راحت بری تو البته درست یادم نیست....:electricf:

ارسال شده در
سلام،

اگر اشتباه نکنم باید کوچه های پشتی رو بگردی تا به یک ورودی پارکینگ برسی بعد هم میتونی راحت بری تو البته درست یادم نیست....:electricf:

گیمر جان درست میگه یکم اطرا?? هتل رو بگرد...
ارسال شده در
سلام،

سلام اگه منظورت اون گاراژی که سمت راست عکس هسته باید بگم اونجا بسته است و ??کر کنم تا اون سیگنال نیاد اونجا باز نمیشه....ممنون بابت راهنمایی
ارسال شده در
سلام اگه منظورت اون گاراژی که سمت راست عکس هسته باید بگم اونجا بسته است و ??کر کنم تا اون سیگنال نیاد اونجا باز نمیشه....ممنون بابت راهنمایی

داداش شما آپدیت 3 بازی و آپدیت گرا??یکتو نصب کن بعدم گرا??یک بازی رو بیار پایین شاید حل بشه چون بیشتر مشکلای این بازی از همیناس!!!!

لینک دوتاش تو پستهای همین تاپیک هست!!!!

ارسال شده در

سلام دوستان

من بازی رو تموم کردم . تمومه شخصیتهاشو هم 100 در صد کردم و دیگه هیچ ماموریتی نیست که انجام بدم . تموم ??ایلهای انیگما رو هم گر??تم و ر??تم به اون قسمت که علامت انیگما رو داره و یه اسانسور داره میری پایین و اون در رو باز کردم و اون علامت سوال رو هم که 10000 ایکس پی داره رو هم گر??تم ولی انیگما رو ندیدم . کلا بازی رو رسوندم به 46 در صد. چجوری بازی به 100 در صد میرسه. ماموریت دیگه ای نداره؟ نکنه باید بقیشو تو new game plus رد کنم؟

ارسال شده در

کسی سیو بازی از اونجا که گوردون با بتمن تو آسانسور درگبر میشن بتمن اسموک میزنه داره؟:دی نسخه بلک باکس.

سیو ها م پاک شد ! سره یه چیزی:دی

ارسال شده در

شما سه بار کلید میدل موس رو به طر?? میزنی و با شنل یارو رو گیج میکنی تا بخوره زمین بعدش کنترل + کلیک راست رو میزنی تا رو زمین همین جور که ا??تاده و ستاره دور کلش میچرخه ضربه ??نیش کنی

مهمان مهمان
ارسال شده در

سلام تو این عکس من جعبه های انیگما رو پیدا نمیکنم ممنون میشم اگه جاشون رو بهم بگین ( اگه عکس باهاش باشه خیلی خوب میشه )

همه رو گر??تم به جز این سه تا خواهشا کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟

http://www.xum.ir/images/2013/12/04/BatmanOrigins_2013-12-04_22-56-45-21.jpg

:mellow:

ارسال شده در
سلام تو این عکس من جعبه های انیگما رو پیدا نمیکنم ممنون میشم اگه جاشون رو بهم بگین ( اگه عکس باهاش باشه خیلی خوب میشه )

همه رو گر??تم به جز این سه تا خواهشا کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟

http://www.xum.ir/images/2013/12/04/BatmanOrigins_2013-12-04_22-56-45-21.jpg

:mellow:

اون وسطی بالای اون ساختمونه . باید از روی یه برج همون نزدیکیا بپری و اوج بگیری تا بتونی بری بالاش.

مهمان مهمان
ارسال شده در

خب بقیش چی ؟

کمک کنید ؟

مهمان مهمان
ارسال شده در
اون وسطی بالای اون ساختمونه . باید از روی یه برج همون نزدیکیا بپری و اوج بگیری تا بتونی بری بالاش.

خب بقیش چی ؟ کمک کنید

• 2 weeks later...
مهمان مهمان
ارسال شده در
خب بقیش چی ؟ کمک کنید

اقا کسی نیست کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کمک

ارسال شده در

بچه ها من بعد مرحله الیس دیگه بهم ماموریت نمیده بازی مشکل داره یا باید کاره خاصی بکنم؟ با ابدیت دوباره درست میشه؟ کسی میتونه سیوی که تا یه مرحله بعدشه هو بهم بده خواهشا نیاز دارم بازی رو هنوز تموم نکردم

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...