behnam81 ارسال شده در آبان 28، 2013 ارسال شده در آبان 28، 2013 سلام دوستان یکی از موبایل های ??امیلم که گلکسی مینی هستش گاهی اوقات پایین ص??حه لمسیش کار نمیکنه.یا مثلا اگه یکم با هاش ور بری یا بکوبیش تو دیوار یا اینکه چند وقت خاموشش کنی خودش درست میشه می دونین چرا اینجوریه؟؟؟ اگه کسی می دونه بگه. چون خیلی گلکسی مینی شو دوست داره. تصویر از مدلش: [ATTACH=CONFIG]4900[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]4899[/ATTACH]
mortezatroy ارسال شده در آبان 28، 2013 ارسال شده در آبان 28، 2013 سلام دوستان یکی از موبایل های ??امیلم که گلکسی مینی هستش گاهی اوقات پایین ص??حه لمسیش کار نمیکنه.یا مثلا اگه یکم با هاش ور بری یا بکوبیش تو دیوار یا اینکه چند وقت خاموشش کنی خودش درست میشه می دونین چرا اینجوریه؟؟؟ اگه کسی می دونه بگه. چون خیلی گلکسی مینی شو دوست داره. تصویر از مدلش: با سلام گوشی مورد نظز قبلا ضربه خورده یا نه ؟
ali5 ارسال شده در آبان 28، 2013 ارسال شده در آبان 28، 2013 اگه به جايي خورده قطعه لمسي پايين غير??عال شده مشكل سخت ا??زار ي است و دردسر زياد داره خودت هم نميتوني درست كني من هم نميتونم :1975: ببرنشون بده به مغازه هاي معتبر مو??ق باشي :1975:
behnam81 ارسال شده در آبان 28، 2013 مالک ارسال شده در آبان 28، 2013 اگه به جايي خورده قطعه لمسي پايين غير??عال شده مشكل سخت ا??زار ي است و دردسر زياد داره خودت هم نميتوني درست كني من هم نميتونم :1975: ببرنشون بده به مغازه هاي معتبر مو??ق باشي :1975: ممنون علی جان
behnam81 ارسال شده در آبان 28، 2013 مالک ارسال شده در آبان 28، 2013 با سلام گوشی مورد نظز قبلا ضربه خورده یا نه ؟ آره ولی مشکلش اینه که هر چند وقت یه بار درست میشه
behnam81 ارسال شده در آبان 28، 2013 مالک ارسال شده در آبان 28، 2013 اگه به جايي خورده قطعه لمسي پايين غير??عال شده مشكل سخت ا??زار ي است و دردسر زياد داره خودت هم نميتوني درست كني من هم نميتونم :1975: ببرنشون بده به مغازه هاي معتبر مو??ق باشي :1975: آره ولی مشکلش اینه که هر چند وقت یه بار درست میشه
saman mi ارسال شده در آبان 28، 2013 ارسال شده در آبان 28، 2013 سلام بهنام جان مال منم اینجوری بود بردم بیرون درستش کردند ولی گوشی من گلکسی یانگ بود :1975:
mobile-1199 ارسال شده در آبان 28، 2013 ارسال شده در آبان 28، 2013 یه بار گوشی رو هارد ریست یعنی از تنظیمات به طور کامل ریست کن تا هم تنظیمات مثل قبل بشه و هم حا??ظش پاک شه
Gamer_2013 ارسال شده در آبان 28، 2013 ارسال شده در آبان 28، 2013 سلام، بستگی داره که ضربه به کجای گوشی وارد شده باشه چون گوشی های هوشمند و جدید برخلا?? اینکه کان??یگ سخت ا??زاری خوبی دارن از لحاظ ایمنی داخلی خوب روی اونها کارنشده. طبیعی هم هست که هد?? از ساخت این گوشیهای پیشر??ته سریع-کاربردی و جاگیر نبودن بوده و همین امر به دلیل تکنولور??ژی نانومتری سخت ا??زار گوشی باعث میشه که در مقابل ضربات خارجی مقاومتی نداشته باشه. اگر این گوشی بعد از تعمیرات پی در پی بازهم مشکل داره بورد گوشی و آیسی های زیر lcd مشکل پیدا کردن و به مرور زمان به کلی خراب میشن.....:4:
mobile-1199 ارسال شده در آبان 28، 2013 ارسال شده در آبان 28، 2013 عزیزان چرا میپیچونین قضیه رو کی گ??ته مشکل سخت ا??زاری داره؟من همین مشکل رو روی htc و nokia x7 داشتم هارد ریست کردم حل شد ایشون هم میگن یه مدت خاموش میذارم درست میشه
HojabrA ارسال شده در آبان 28، 2013 ارسال شده در آبان 28، 2013 سلام دوستان یکی از موبایل های ??امیلم که گلکسی مینی هستش گاهی اوقات پایین ص??حه لمسیش کار نمیکنه.یا مثلا اگه یکم با هاش ور بری یا بکوبیش تو دیوار یا اینکه چند وقت خاموشش کنی خودش درست میشه می دونین چرا اینجوریه؟؟؟ اگه کسی می دونه بگه. چون خیلی گلکسی مینی شو دوست داره. تصویر از مدلش: تمام این گوشی ها چیپ تاچ دارند که ممکنه با بخار کردن یا رطوبت و خیسی دچار مشکل بشن ممکنه ص??حه نمایش دچار مشکل نشه ولی این چیپ ممنکنه صدمه ببینه و توی تشخیص تاچ نتونه خوب عمل کنه. این مشکلی بود که چند وقت پیش برای خودم پیش اومد و مجبور شدم که چیپش رو عوض کنم بهتره این گوشیرو ببرید بیرون بدید تست سخت ا??زاری کنن تا مطمین بشید چیپهای اصلی مشکلی دارند یا نه البته بهتره قبل از اینکه توی خرج بیا??تید به گ??ته ی این دوستمون عمل کنید و یک بار هارد ریستش کنید عزیزان چرا میپیچونین قضیه رو کی گ??ته مشکل سخت ا??زاری داره؟من همین مشکل رو روی htc و nokia x7 داشتم هارد ریست کردم حل شد ایشون هم میگن یه مدت خاموش میذارم درست میشه که میتونید از طریق سایت زیر ابن کار رو انجام بدید: Icon2 ????? ???? ???? s5570 Galaxy Mini? ??? ???? ???? ????
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری