Mohamad ارسال شده در آبان 27، 2013 ارسال شده در آبان 27، 2013 از علاقه مندان تقاضا می شود که در بخث ها شرکت کنند از دادن پست های اسپم خودداری کنید تبلیغات اکیدا ممنوع Lost Planet 3 یک بازی اکشن ترکیبی از اول شخص و سوم شخص می باشد. نسخه ی سوم نیز با مراحل غیر قابل پیش بینی خبر از سیاره ی جدید را می دهد. این بار بازی شدید تر از نسخه های قبل می باشد و شما باید اماده ی هیجان باشید. شخصیت جدید نیز در این بازی قرار دارد و همچنین وضعیت اب و هوا در این سیاره جدید متنوع می باشد و همین مشخصات به هیجان و جذابیت این نسخه می ا??زاید. ویژگی های بازی: - بازگشت سختی و دشواری: در این نسخه شاید به مراحلی برسید که ??کر کنید بردن ان امکان ناپذیر است اما نگران نباشید چراکه همیشه راهی برای پیروزی قراردارد. - شجاعت و حماقت! باید در مراحلی از بازی به معنی حقیقی کلمه شجاعت به خرج دهید و از حماقت دوری کنید. - ابزار های جدید در بازی و شرایط دشوار مراحل مثل طو??ان یخ - تنوع در بازی با تغییر اول شخص به سوم شخص و بلعکس و جذابیت این تنوع - در بازی باید همیشه مراقب اب و هوای طو??انی باشید چراکه بر بازی و عملکرد شما تاثیر دارد - گیم پلی سینمایی و جذاب! بعضی وقت ممکن است که حس کنید در حال دیدن یک ??یلم هستید نه بازی! - حداقل سیستم مورد نیاز: OS: Windows XP Processor: Dual core CPU 2.5 GHz Memory: 3 GB RAM Graphics: NVIDIA® GeForce® ۹۸۰۰ or better, ATI Radeon™ HD 4770 or better Hard Drive: 16 GB available space Sound Card: Standard audio device برای دانلود با بالا ترین سرعت ممکن وکرک مطمئن من این رو بهتون پیشنهاد می کنم [h=1]دانلود بازی Lost Planet 3 برای کامپیوتر با لینک مستقیم + کرک[/h]
ali5 ارسال شده در آبان 27، 2013 ارسال شده در آبان 27، 2013 اقا با سلام بازی قشنگی ؟ من ps3 دارم بخرمش بازی رو یا نه ؟ :=D:
Mohamad ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک ارسال شده در آبان 27، 2013 بازی متوسطیه من دو روز دانلودش کردم اصلا بازیی نمی کنم
Gamer_2013 ارسال شده در آبان 27، 2013 ارسال شده در آبان 27، 2013 بازی متوسطیه من دو روز دانلودش کردم اصلا بازیی نمی کنم یعنی از 2 بدتر شده ؟ اگه اینطوریه پس دانلود نکنم دیگه!!!!!
iman0013 ارسال شده در آذر 8، 2013 ارسال شده در آذر 8، 2013 دوستان من هنوز دانلود نکردم.ای نسخش نسبت به یک و دو چجوریه؟ ایا تنوع اسلحه هاش مثل یک هست؟
Mohamad ارسال شده در آذر 8، 2013 مالک ارسال شده در آذر 8، 2013 نسخه اولیش عالی بود ولی این یکم از دوش بهتره
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری