behnam81 ارسال شده در آبان 15، 2013 ارسال شده در آبان 15، 2013 با سلام امروز می خوام بازی جدیدی شرکت warner bros. dc comics.monolith معر?? کنم.قبل از هرچیز به شخصیت بتمن و جوکر در این بازی یه نگاه بندازید: این بازی برای PS3 و XBOX360وPCمنتشر میشود. این بازی داستانه جذابی دارد و همراه با سکانس های جذاب و خنده دار. بتمن در این بازی خود را با یک لباس با ارم پیتزا و شلوار جین و چکمه و یک شنل کوتاه خود را درست کرده است و با یک ماسک ژله ای و یه مچ بند و دستکش بتمن. لباس های جوکر هم با یک ک??ش اسپرت بندی و یک شلوار 6 جیب با رنگ های پن??ش و قرمز کم رنگ و تیره ویک جلیقه با رنک سبز و یک کراوات نارنجی با خال های س??ید و دستکش نارنجی . دقیق نمی دونم ولی مثل اینکه می توانید انتخاب کنید که می خواهید جوکر با شید یا بتمن. در این بازی مثل اینکه یار هم دارید.یا همون جنگنده به زودی بازی منتشر میشه از نظر من بازی مثل borderlandsهستش و جذاب تر وقشنگ تر.
mobile1199 ارسال شده در آبان 15، 2013 ارسال شده در آبان 15، 2013 اینا ابروی بتمن رو بردند!عجب ادمایی هستند
mortezatroy ارسال شده در آبان 15، 2013 ارسال شده در آبان 15، 2013 ارزش بازی نداره من نمره 0 میدم به این بازی
sefidgar ارسال شده در آبان 15، 2013 ارسال شده در آبان 15، 2013 ارزش بازی نداره من نمره 0 میدم به این بازی منم با مرتضی موا??قم اصلا ارزش بازی کردن نداره من از 10 :flapper: -10 میدم
Black Hawk ارسال شده در آبان 15، 2013 ارسال شده در آبان 15، 2013 (ویرایش شده) با سلام امروز می خوام بازی جدیدی شرکت warner bros. dc comics.monolith معر?? کنم.قبل از هرچیز به شخصیت بتمن و جوکر در این بازی یه نگاه بندازید: این بازی برای PS3 و XBOX360وPCمنتشر میشود. این بازی داستانه جذابی دارد و همراه با سکانس های جذاب و خنده دار. بتمن در این بازی خود را با یک لباس با ارم پیتزا و شلوار جین و چکمه و یک شنل کوتاه خود را درست کرده است و با یک ماسک ژله ای و یه مچ بند و دستکش بتمن. لباس های جوکر هم با یک ک??ش اسپرت بندی و یک شلوار 6 جیب با رنگ های پن??ش و قرمز کم رنگ و تیره ویک جلیقه با رنک سبز و یک کراوات نارنجی با خال های س??ید و دستکش نارنجی . دقیق نمی دونم ولی مثل اینکه می توانید انتخاب کنید که می خواهید جوکر با شید یا بتمن. در این بازی مثل اینکه یار هم دارید.یا همون جنگنده به زودی بازی منتشر میشه از نظر من بازی مثل borderlandsهستش و جذاب تر وقشنگ تر. دمت گرم بهترین بازی Free To Play بود . اگه برای x360 بیاد حتما میخرمش . بعد هم دوست عزیز پست ات رو ویرایش کن اینا شخصیت بتمن و جوکر نیستند . تیم بتمن و جوکر هستند و این بازی Free To Play بود در استیم ویرایش شده آبان 15، 2013 توسط Black Hawk
Black Hawk ارسال شده در آبان 15، 2013 ارسال شده در آبان 15، 2013 داداش قربونت چاکریم . :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
behnam81 ارسال شده در آبان 16، 2013 مالک ارسال شده در آبان 16، 2013 (ویرایش شده) طوری که برادران وارنر تو سایت گ??ته بود خود بتمن و جوکرن ??قط با کمی طنز و تغییرات ویرایش شده آبان 16، 2013 توسط behnam81
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری